Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana dziewczyna

chce pogadac chyba jestem w ciazy !!!

Polecane posty

Gość zalamana dziewczyna

pisze bo nie mam z kim pogadac :( dziewczyny chyba jestem w ciazy nie planowanej :( ciaza nie byla by dla mnie tragedia gdyby nie fakt ze rozstaje sie z moim facetem po 4 latach :( nie zabezpieczalismy sie tzn stosunek przerywany co jak wiadomo nie jest zabezpiczeniem :/ wczesniej cieszyla bym sie nawet z tej ciazy ale teraz :( nie wiem co robic :(

Gość ewwwa
Jeśli okaże się, że jesteś w ciąży, to może do siebie wróćicie. Jest taka szansa?

Gość zalamana dziewczyna
raczej nie ma takiej mozliwosci :( za wiele slow padlo za wiele lez wylalam :( okres spoznia mi sie juz 8dni zawsze mam co 28dni jeszcze nigdy sie nie spoznial pozatym bola mnie piersi okropnie az sa gorace nie moge nawe spac :/ do tego od 2 dni mdli mnie najbardziej rano wiem ze powinnam zrobic test ale moj swiat sie wtedy zawali :( chodz wiem ze to nic nie zmieni a jestem wrecz pewna ze to ciaza czuje to :(

Gość ewwwa
Ja też, gdy zaszłam w ciążę, czułam, że to właśnie ciąża. Nawet jeśli przyjdzie Ci samej wychowywać dziecko, nie martw się, dasz radę, ja dałam, to nie jest koniec świata...

Gość zalamana dziewczyna
wiem ze dam jakos rade chodz bedzie bardzo ciezko nie moge ( nie chce ) na nikogo liczyc :/ pozatym chcialam zawsze by moje dziecko mialo pelna szczesliwa rodzine :( jestem zalamana

Gość ewwwa
To, że dziecko będzie się wychowywało w niepełnej rodzinie, nie znaczy, że w przyszłości będzie nieszczęśliwe czy gorsze. Znam kilka osób z tzw. normalnych rodzin, choć wcale te osoby nie są do końca normalne. Można wiedzieć, co takiego stoi na przeszkodzie, abyście byli razem???

Gość joojjjjjj
to zależy z jakiego powodu się rozstaliście - 4 lata to szamt czasu - może zeżarła was rutyna.. znam przynajmniej dwie pary które były w takiej sytuacji i w obu przypadkach para się zchodziła a dziecko ich łączyło - fakt jest taki że ja proponuje szybko test i jak wyjdą 2 kreski to powiedzieć temu facetowi - chyba że się rozstaliście w jakieś drastyczny straszny sposób - ale to i tak z czasem miną emocje, facet może być w szoku jeszcze bardziej niż ty, w przypadku mojej koleżanki to właśnie chłopak spotykał się już z nią i wszystko było fajnie aż niezjawiła się była dziewczyna z wiadomoscią o ciązy - przeżyl szok, dwa tygodnie był jeszcze z tą koleżanką a potem wrócił do byłej i wzięli ślub - ale trudno też powiedzieć czy to z miłości czy rodzina tak wpłynęła - niewiem skąd pochodzisz, gdzie mieszkasz - inaczej takie rzeczy dzieją się w dużym mieście a inaczej na wsi fakt jest taki że dzidziuś prawdopodbnie już jest i tego nic niezmieni - więc trzeba wierzyć że po coś tak własnie się wydarzyło !!! ale podstawa to potwierdź ciąże - bo może ty poprosty chcesz być w tej ciaży i wmawiasz sobie objawy itd..

Gość zalamana dziewczyna
zrobie test pojade do sklepu , mieszkam w uk dam znac jak wroce napisze tez dlaczego sie rozstalismy , mam nadzieje ze jeszcze ktos tu bedzie jak wroce ???

Gość Migotka0202
:(

Gość joojjjjjj
idź zrób - 8 dni to już powinien być wiarygodny nawet nocą i napisz wynik

Gość zalamana dziewczyna
zrobie zaraz jak wroce napisze wam jaki wynik :/ juz sie ubralam jade bede za jakies 20 min

Gość ellleela
trzymam kciuki za Ciebię! ale wiesz ja mam ostatnio takie zaburzenia że okresu nie mam juz 2 miesiąc ale nie miala zadnegoniebezpecznego stosunku, wiec ciaza wykluczona, biore od dzisiaj luteine na wywołanie

Gość willa
:(

Gość zalamana dziewczyna
jestem mam test

Gość zalamana dziewczyna
nie wiem czy go robic bje sie

Gość willa
i co???

Gość biedronka sie poleca
no rob bo ci kibicuje!

Gość willa
nie boj sie,ja te sie balam a dzisiaj mam slicznego,kochanrgo synka ktory ma 7 m-cy i jestem najszczesliwsza na swiecie :))))

Gość tyskie
ja też

Gość mamammam
Rob dasz rade trzymam kciuki jestem mama 5 letniej wspanialej coreczki--samotna matka...

Gość dawaj rób ten test
rób ten test, nawet jak jesteś w ciąży, to świat się nie zawali - co więcej, doznasz najpiękniejszego, co może przeżyć kobieta :)

Gość zalamana dziewczyna
tak myslicie blagam zaczekajcie chwile ide zrobic ale badzcie tu bo chyba dostane zawalu :/

Gość ellleela
czekam z niecierpliwością! ;D

Gość mamammam
dawaj 3 sekundy i po krzyku ...nic nie zmienisz musisz przeciez wiedziec!

no dajesz dajesz, ja tez czekam

Gość niechcąca
Skoro jestes w UK o pewne rzeczy łatwo, również o pozbycie się tego co niechciane. No i o zabezpieczenie też łatwiej. tylko nie wrzucajcie na mnie. Wszystko zależy do człowieka. Powodzenia

Gość mamammam
dostanie benefity jako samotna jestem w uk wiec wiem jej decyzja ale mysle ze da rade ja daje!

Gość joojjjjjj
no czekamy i jak??

Gość dwd rw
No i jak?

chyba zemdlała. dzwonie na pogotowie :P