Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana dziewczyna

chce pogadac chyba jestem w ciazy !!!

Polecane posty

Gość zalamana dziewczyna
kochalam bardzo po tym co mi powiedzial strasznie sie zawiodlam boli mnie to wiec chyba nadal kocham ... jest odpowiedzialny wiem ze byl by cudownym ojcem tzn bedzie (ojej) bo napewno bedzie chcial miec kontakt z dzieckiem co kolwiek bedzie miedzynami

Gość niechcąca
mimo iz sama nigdy nie chce miec dzieci, i na pewno usune jak zajde, ale zabezpieczam sie spokojnie, to jednak jakos cieszy mnie to jak inni zachodza, ja mysle ze bedziesz mega szczesliwa ;)

Gość niechcąca
dokladnie wiem co czujesz, tzn jesli chodzi o faceta, mialam identycznie, ale naprawde warto walczyc, jesli kochasz, to warto. faceci to gamonie, powtarzam :)

Bedzie dobrze :)))Ja tez zaszłam w ciaze w UK ale po tym jak ojciec na wiesc o ciazy zwiał to postanowiłam wrocic do PL.Dzis mój najukochanszy Aniołek ma 2,5 roczku wciaz jestem sama ale to z wyboru a tato jego no coz błaga do dzis by mogł wrocic ale ja nie chce byc z kims takim.Sama swietnie sobie daje rade.Trzymam kciuki.

Gość zalamana dziewczyna
dziewczyny dziekuje wam ze jestecie jakos mi latwiej nawet zaczelam sie cieszyc heh wiem glupia baba za mnie :O taka sytuacja a ta sie cieszy z ciazy :O nie chce aby facet byl ze mna ze wzgedu na dziecko :O

Gość zalamana dziewczyna
chya napisze mu smsa bo i tak bedzie musial wiedziec co myslicie ???

Gość joojjjjjj
ale faceci to już chyba tak mają - mój też mi kiedyś powiedział coś podobnego - że niechce mnie oszukiwac, żebym sobie znalazła innego - że to przyzwyczajenie itd - a za chwile to odwołał i sam nieumie tego racjonalnie wytlumaczyć - i na chwile obecną od 2 lat jesteśmy szczęśliwym małżeństwem.. może własnie po to to dziecko się zjawiło - w takim czasie i takich okolicznościach - niewiem jak ty i wogole ale ja jak bym kochała i była z nim 4 lata naprawde blisko to bym niewytrzymała żeby teraz do niego niezadzwonić i wypłakac się w tel że musimy pogadac... ale ja zawsze byłam w gorącej wodzie kąpana

Gość niechcąca
nie, lepiej sie spotkac, i normalne ze masz zmiany nastrojow, w koncu jestes w ciazy :D

Gość niechcąca
albo zadzwon...i jak zacznie wyciagac z ciebie to mu powiedz.

Ale powiedz mu o ciazy a potem sama ocenisz sytuacje czy warto ten zwiazek ratowac czy lepiej byc samej.Teraz to dbaj o siebie i ta mała fasoleczke a wszystko sie ułozy:)))

Gość zalamana dziewczyna
napisze chyba on mieszka teraz pol godziny drogi z tad a ja tez nie jestem zbyt cierpliwa nie zasne jak mu nie powiem pisze...

Gość joojjjjjj
niepisz smsa!! ja bym zadzwoniła - na dzień dobry powiedziała mu cześć i rozpłakała się i że musicie pogadac - zobaczysz ak zareaguje czy torszcząco czy olewacko... ale sms tot aki dziwny - za suchy, niech usłyszy twój głos!!!

Tak potwierdzam słowa poprzedniczki,lepiej dzwonić ja tak zrobiłam jak tylko były dwie kreseczki.Daj znac jak poszła rozmowa.

Gość joojjjjjj
zadzwoń - zobaczysz co powie - najlepie teraz w emocjach - przeżyjcie tąiadomość razem.. tak to do rana będziesz się gryzła tym telefonem itd..

Gość zalamana dziewczyna
napisalam tak : jestem w ciazy pisze tylko dlatego ze uznalam ze powinnienes wiedziec , nic od ciebie nie oczekuje ....

Gość zalamana dziewczyna
za pozno wyslalam ojej dzwoni

Gość biedronka sie poleca
jestes mądrą dziewczyną musze ci powiedziec. bedziesz bardzo dobrą matką :)

Gość joojjjjjj
pozatym poł godziny drogi to zobaczysz czy za te pół godziny będzie u ciebie - to znaczy że mu bardzo zalezy na tobie tylko może duma mu niepozwala odezwać się do ciebie.. faceci już tak mają głupio... ale jeśli zareacuje głupio to też się niezdziw bo może przeżyć szok i dopiero jutro zjawiś się przed twoimi drzwiami jak ochłonie.....

Gość joojjjjjj
zggadzam się - jesteś mądrą dziewczyną i matką też będziesz - daj znać jak poszła rozmowa bo tu pół kafe nieśpi dziś przez ciebie w emocjach ;)

ja stawiam, ze wrócą do siebie i beda szczesliwymi rodzicami :) a wy?

Gość zalamana dziewczyna
jestem dziewczyny jestescie kochane jeszcze raz dziekuje wam bardzo !!!!!!!!!! zadzwonil i zapytal jak sie czuje nie pytal w ogole o ciaze tylko jak sie czuje i czy go kocham powiedzial ze tak a on na to haloo nic nie slysze wiec ja znow ze tak i dopiero za 3 cim razem domyslilam sie ze udaje ze nie slyszy (idiotka ) powiedzial ze on tez mnie kocha i zaraz bedzie ... a ja ze nie ze powrozmawiamy jutro nie wiem co zrobi

Gość założę się że przyjedzie zaraz
:):):)

Gość zalamana dziewczyna
boje sie spotkania mam nadal zal do niego za to co powiedzial

wiedzialam :D super! niech przyjedzie teraz!!!!

Gość joojjjjjj
pewnie przyjedzie - ja bym przyjechała - i jeszcze kwiatki kupiła po drodze - ale facet myśli inaczej - albo urwała z ogrodka hihi - dziewczyno ciesz się!!!

Gość zalamana dziewczyna
jejku bede mama mam tyle pytan doslownie jeden wielki znak zapytania w glowie :O

jesli go kochasz to wybacz! wiem, ze to bolalo, ale to tylko slowa. pewnie teraz puka sie w glowe za to, ze tak ci powiedzial :)

Gość założę się że przyjedzie zaraz
jak nie przyjedzie, to jest ostatnią ciotą :O

Gość zalamana dziewczyna
jej dopiero teraz zdalam sobie sprawe ze chyba naprwade pol kafe sciagnelam na ten watek i to o tej godzinie :O buu ale zmieszanie zrobilam :O to napewde bedzie niezapomniany dzien w dodatku zapisany w necie :) hi hi

Jestesmy z Tobą:)))Daj znac co dalej ale mysle ze i facet tez jes dosc madry i wszystko sie ułozy.GRATULUJE!!!!!