Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana dziewczyna

chce pogadac chyba jestem w ciazy !!!

Polecane posty

Gość niechcąca
pewnie nie jest i poszła to oblać ;)

Gość jesteśmy czekamy na Ciebie

Gość zalamana dziewczyna
ciaza trzese sie nie wiem co myslec plakac cieszyc sie ??? nie wierze kreska pojawila sie juz jak mocz szedl jeszcze nie bylo kontrolnej i jest ciemniejsza od kontrolnej :/ jej mieszka we mnie mala istotka :(

Gość mamammam
wiem co czuje...nic fajnego..:(

Gość mamammam
gratuluje i wspieram

Gość niechcąca
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, należy podjąć pewne decyzje, co dalej.

Gość jesteśmy czekamy na Ciebie
To cudownie !!! Wierz mi, dziecko to najwspanialszy cud! A facet, co tam, nie ten, to będzie inny, a jak żadnego nie będzie, to też sobie poradzisz! :):):)

Gość mamammam
ciesz sie jestes w uk dasz rade boze jak ja ci zazdroszcze :) poplacz sobie jak ma pomoc pewnie!

Gość elena madera
No to masz prezent na Dzień Matki. Będziesz go chyba pamiętać do końca życia. A dlaczego rozstaliście sie z chłopakiem?

Gość biedronka sie poleca
gratuluje:) glowa do gory, bedzie dobrze ;)

Gość zalamana dziewczyna
nie usune ciazy napewno , nie mogla bym z tym zyc jakos to bedzie nie wiem narazie co robic , ale kocham to dziecko :) juz teraz smutno mi tylko ze bedzie mialo tylko mame :( jej jak to brzmi bede mama ....

Gość joojjjjjj
gratulacje!!! jej fajnie to napisałaś - mieszka mała istotka - maleństwo które będzie dla ciebie całym światem - zobaczysz!!!

Gość willa
ciesz sie dziewczyno,bedzie dobrze,zobaczysz tymbardziej ze w uk jest latwiej niz w polsce i nie zginiesz.Zobaczysz jak cudownie jest byc mama,na poczatku jest mnostwo watpliwosci ale pozniej juz sama radosc z malego czlowieczka ktory patrzy na ciebie niewinnie kazdego dnia :)

Gość mamammam
jest mnostwo takich matek jak np pisz ja chetnie pogadam jesli bedziesz miala zly dzien...a teraz dbaj o siebie!!!!!!!!!!!

Gość Lektorkaaa
Było myśleć wcześniej, a nie pieprzyć się bez zabezpieczenia...

Gość niechcąca
Lektorka ale zes walnela...no to to ona sama wie...ale zycie no wyszlo jak wyszlo

Gość huuuuuuuuuuuurrraaaa
jesteś dzielna i mądra, dasz radę, będzie cudownie, zobaczysz!

Gość joojjjjjj
zgadzam się z powyższym - śliczny prezent na dzień matki!!! tylko pamiętam że ojciec powinien się dowiedzieć.. 4 lata czyli dużo was musiało łączyć - o tym nie tak łatwo zapomnieć..

Gość mamammam
znajdziesz tatusia dla swojego malenstwa i to szybko ;)

Gość niechcąca
powiedz facetowi koniecznie. w koncu to jego dziecko, i ma prawo wiedziec

Gość zalamana dziewczyna
staralismy sie o dziecko przez rok i nic z tego nie wychodzilo przestalismy wiec sie starac tym bardziej ze przestalo nam sie ukladac raz bylo lepiej raz gorzej mielismy kryzys wiec byly stosunki przerywane marzylam o dziecku ale wtedy ... a rozstalismy sie bo od kilku tyg mielismy kryzys pozniej w klutni powiedzial mi ze byl ze mna dla wygody milam swoje mieszkanie i zamieszkal ze mna pozniej sie przywiazal myslalam ze mnie kocha :( powiedzial mi to i powiedzialam ze nie chce go znac mowil pozniej ze to nie tak ze kocha mnie ale .... blabla bla nie chce byc dluzej oszukiwana

Gość mamammam
lektorka ona o tym wie nie musisz w ten sposob pisac jest dziecko i da rade pogodzi sie z tym mleko juz rozlane ...

Gość niechcąca
sluchaj, ja jestem z moim 6 lat, i dokaldnie 2 lata temu powiedzial mi ze chyba nic do mnie nie czuje, ze nie wie co sie dzieje, tez cierpialam, pozniej okazalo sie ze zle topowiedzial ze to nie tak, ze on kocha ale ze cos tam, faceci sami nie wiedza comowic, jesli ty kochasz,moze warto powalczyc, ja walczylam, i teraz jestem bardzo szczesliwa,iwiem ze kocha, bo pokazuje tona kazdym kroku.

Gość niechcąca
ja wiem ze faceci to dupki, ale czasami trzeba ich ukierunkowac. jesli chodzilo tylko o durne slowa, to wrocicie do siebie.

Gość zalamana dziewczyna
mieszkanie mialam w olsce teraz mieszkam w jego domu a on wyprowdzil sie do brata dom jest jego wlasny :( on mnie utrzymywal ja pracuje w oragnizacji pomagajacej polakom ale charytatywnie wiec nie mam dochodow

Gość joojjjjjj
dziewczyno czyli mieliście klasyczny kryzys, zmęczenie materiału że się tak brzydko wyraże - kilka słów za dużo w nerwach - jeśli niewchodziły w to zdrady, oszukiwania - czasem się tak robi poprostu - potrzebowaliście może oddechu itd - myśle że powinniście się spotkać i pogadać - i zadaj sobie przede wszystkim pytanie jedno - czy kochasz tego faceta??

Gość mamammam
zalatwisz sobie zasilki a on bedzie musail placic wiesz o tym na dziecko alimenty...

Gość niechcąca
pogodzicie sie, popros go o spotkanie, pokaz test, powiedz mu ze chcesz zeby wiedzial, ze to jego dziecko, i ze masz zamiar urodzic i byc szczesliwa matka bez niego lub z nim. tylko badz twarda, niech poczuje ze nie jestes bezradna

Gość mamammam
wlasnie...