Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana dziewczyna

chce pogadac chyba jestem w ciazy !!!

Polecane posty

Gość joojjjjjjjjj
rany czemu tak czarno to widzisz? przecież na studiach czy ty czy facet może wziąść indywidulany tryb, iśc do pracy i studiowac - MNÓSTWO osób tak robi - dacie rade, daliście rady zrobić dziecko to dacie rady teraz - podjęliście decyzje ze uprawiacie seks a przede wszystkim ty podjelaś decyzje że zostajesz z facetem ktory całe zycie bedzie miał już jedno dziecko i pewnie nienawidzącą go matkę tego dziecka - a mimo to był seks i tabsów niebrałas to niema co płakać nad rozlanym mlekiem!! tak sobie ułożyłas życie więc powodzenia!!! obyś niebyła zachwile w takiej sytuacji jak ta eks z dzieckiem.. bo inny jest zwązek jak się od czasu do czasu spotyka i uprawia seks a inny jak się robi poważnie i rodzi dziecko!! życze ci żeby facet nie zwiał tak jak zwiał od tamtej - a faceci niewiadomo czemu tak mają że jak robią raz to robią i kolejny autorka tego tematu była w dużo lepszej i rozsądniejszej sytuacji - u ciebie jest gorzej ale cóż

Gość natalka22
dla mnie to jest jeszcze szok dla niego tez. Ja o dziecku wiedziałam zaraz na poczatku znajomosci i sie z tym pogodziła, cięzko było ale dałam rade w sumie to jego zasluga bo naprawde mu na mnie zalezy... a jeśłi chodzi o nasz zwiazek to nie było nic w rodzaju jakiego s seksu bez zobowiazan, moze to za szybko ale praktycznie zamieszkalismy razem i było swietnie, zalezało nam obojgu tym bardziej ze ja swoje juz wczesniej przeszłam i on swoje tez, wiec smiałam się ze dwoje robitków zyciowych sie spotkalo:) Jeśli chodzi o ex to ona chciala sie rozstac, kontakt utrzymuja caly czas bo staraja sie razem wychowac malego, to nie ejst tak ze on odszedł czy ich zostawil, w sumie to jej decyzja byla, oboja stwierdzili ze jak maja sie szarpac to lepiej zyc w zgodzie ale oddzielnie, jak ja go poznalam juz nie byl z tamta. dziekuje za pocieszenie zawsze to coś:)

Gość mamammam
Pamietasz mnie autorko pisalam na poczatku jeszcze jak test robilas ze sama wychowywalam dlugi czas dziecko...

Gość smutna-
moja kolezanka chyba jest wciazy co mam robic by jej pomoc

Gość smutna-
prosze pomozcie mi jakos