Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saudi Arabia

Król Arabii Saudyjskiej ma 21 miliardów dolarów

Polecane posty

Gość Saudi Arabia

a ile ty masz nieudaczniku z kafe?

ja mam kochanego męża i super synka,czyki więcej niż ten cwok z arabi

Gość móziński wyjadacz koryt
ja też coś koło tego, tylko liczone w płatkach upieżu, przy czym jeden płatek upieżu to jakieś ćwierć zęba Washingtona z zielonej waluty :-(

Gość geniu ale rozmawiamy o szmalu
jesli chodzi o inne sprawy to król Arabii Saudyjksiej ma 11 kochających go żon i 68 kochających go dzieci które są dumne z taty i którym niczego na świecie nie brakuje. Wybacz ale być zoną króla to większy zaszczyt niż być żoną magazyniera z biedronki jak to jest w twoim przypadku :)

Gość z niego jest
krol,jak z mysiej pizdy wor na make..... ojciec jego wbil palik w piasek zeby mu wielblad nie spierdolil i trysnela ropa a potem oglosil sie krolem......tez mi cos...

Gość arystokracja świata
król Arabii to jeden z ostatnich prawdziwych arystokratów, ma władzę, ziemię i poddanych i jest obrzydliwie bogaty :P

Gość ropa jest już mało ważna
pieniądze z ropy zostały zainwestowane w firmy od produkcji żywności, leków, kosmetyków, odzieży, po sieci supermarketów, huty, stocznie i fabryki samochodów Mercedes formlanie należy do szejków z Kuwejtu :)

Król Arabii Saudyjskiej ma 21 miliardów dolarów } I co w związku z tym? :P

Gość a to w związku z tym
"Polska walczy o inwestycje Arabii Saudyjskiej, która dysponuje kapitałem szacowanym na bilion dolarów. Dlatego - jak dowiaduje się "Dziennik" - w listopadzie Donald Tusk leci do Rijadu. Premiera przyjmie w swoim pałacu król Abdullah bin Abdul Aziz Al-Saud. Stawka spotkania może okazać się wysoka. Tak dużych pieniędzy do wydania jak Arabia Saudyjska nie ma bowiem w czasach kryzysu nikt na świecie. Sam król ma 21 mld dolarów." http://biznes.onet.pl/0,1978242,wiadomosci.html Tylko Król Abdullah może uratowac Polske i stworzyć tu setki tysięcy miejsc pracy abyście mieli za co kupic chleb i opłacić net. Dlatego Donald pojezie bladać Króla o pieniądze :)

to dlatego mercedes jest taki hujowy i sie wszystko w nim psuje ahhahaha to wszystko wiadomo bo arabusy go napedzialy piachem i sianem :classic_cool:

Gość ciekawe czy jest prawiczkiem
:classic_cool: