Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady in White

Gdzie szukać faceta, który spełni moje wymagania i nie będzie się mnie bał?

Polecane posty

Gość ta co chce zobaczyc
no pokazcie te zdjęcia bo narazie zadnego nie widzialam :O

Gość KubaRozporek
piwoszu - ona: http://webzoom.freewebs.com/unclebubba/kate%20winslet.bmp twoim zdaniem jest 'bardzo przeciętna'?...nie skomentuje tredre - jesli choc troszeczkę ją przypominasz, to już Cię kocham:*

Poza tym czytaj ze zrozumieniem. Napisałam że w Polsce jest mnóstwo ładnych dziewczyn i ciężko się wyróżnić. Ja uważam się za ładną, ale to nie znaczy że nie ma ładniejszych ode mnie. Rozumiesz?

Gość ta co chce zobaczyc
no pokazecie te swoje zdjęcia? niunia, fionka, lady ?

Hej, fionka, na tej stornie,ktora podalas,nie ma zadnych zdjec ;P Tak samo autorki tematu juz nie zobacze.. Prosze dajcie foty, bo ciekawa jestem,jak czytam dyskusje i nie wiem ocb ;) @foty Kate Winslet+ wielu innych gwiazd dobry makijaz + photoshop robi takie cuda,ze potem normalne dziewcyzny wpadaja w kompleksy ;/

Gość Sheikh
One pokazywaly jak byly male a teraz sa juz duze i pokazuja jak maja na to ochote:)

Usunęłam moją fotkę. Ci którzy widzieli to widzieli, ci co nie widzieli, no to trudno, może kiedyś jeszcze się tu ujawnię przy jakiejś okazji :)

Gość ta co chce zobaczyc
akurat mi się te zdjęcia podobają :)

Gość KubaRozporek
Nie widziałem zdjec fionnki, ale nie sądze, żeby była na nich bez makijazu a co do zdjec, które podałeś - moim zdaniem nawet na nich wygląda pięknie. tredre - jestes gdzieś tam jeszcze?

albo dobra, jeszcze na 10 minut mogę pokazać :) Dodam jeszcze że zdjęcie nie jest niczym podrasowane, chłopak mi je robił zwykłym kompaktem. www.karo-lina-86.fotosik.pl

Gość Sheikh
fionnka >>> return of princess :)

Gość ta co chce zobaczyc
no i spoko;)

Gość Sheikh
Dobrze a co stalo sie z autorka tego postu? Czyzby juz wyczerpala wszystkie swoje pytania?

Wow,to ja jednak tez jestem ladna. Przez te photoshopy mam pranie mozgu, kurwa :O

Gość piwosch
Zamiast tak pisać pochwal się zdjęciem. Dla mnie Fionnka is number one na tym portalu, ładniejszej nie widziałem :) Szkoda że tak żadko forumowiczki się tutaj ujawniają.

Gość ofermm a
autorka też jest spoko ale trochę starsza.

rzadko* ;p Raczej nie dma swich zdjec,bo nie ejstem fotogeniczna, jak juz mam jakies ladne to i tak nie ejst pozowane,itepe itd.. Ciekawe,czemu autorka sie rpzestala odzywac ;p Chyba sie przerazila ''odzewu''.

Gość Sheikh
Aee "Ciekawe,czemu autorka sie rpzestala odzywac ;p Chyba sie przerazila ''odzewu''." No wypada sie tylko cieszyc,ze jej temat tak poruszyl nas wszystkich tutaj:)

Gość sseebbaaa
A ja żeby ocenić urodę to musze widzieć przynajmniej 2 zdjęcia :) Tak więc fionnka, czekam na jeszcze. A tak serio, to b. ładna jesteś.

Gość gggggooooo
i autorka i fionka są bardzo ładne:) autorka wyszła może lepiej bo zdjęcie jest profesjonalnie robione ale jak czytam te komentarze-jesteś co najwyżej przeciętna...:O cóż,na kafe to norma-choćby nie wiem jak ładna dziewczyna wkleiła zdjęcie to zaraz ktos napisze-i tak pani gienia z warzywniaka wygląda lepiej choć ma już 64 lata...:O

Gość tredre
Gdybym wierzyła i marnowała uwagę na wszystkie komplementy, dawno uwazałabym sie na równi co najmniej z Afrodytą:O A że mieszkam z 4 facetami, poznałam ich myśli i zachowanie, posiadam do tego odrobinę dystansu do siebie, to nie biorę wszystkiego powaznie do serca, a jedynie to wyśrodkowuje. Masz rację, ty jesteś na tyle odwazna zeby swoje zdjecia tutaj zamiescic, a ja jestem na tyle madra, zeby tego nie robic:P A tak poza tym, nie jestem na swoim komputerze i nie mam tutaj zdjec. I nie odbierz tego jako atak na ciebie, ale po prostu uwazam, ze masz przecietna urode, zbyt przecietna, zeby sie nia tak szczycic. Chociaz, jak zauwazylismy, gusta są różne Kubo, jesteś bardzo milutki:) piwosch - nie mówie, ze jestem identyczna jak ona, aczkolwiek bardzo podobna. Tylko jeśli chcesz fionnke z Kate porównać sprawiedliwie, może wybierz zdjęcia z okresu, gdy K była trochę młodsza (a tym samym miała zblizony wiek do F), jak zdjecia ma pozowane (jak F), a nie zrobione z ukrycia, w czasie gdy rozpala papierosa:O

Gość piwosch
Bomba! To tylko potwierdza to o czym wyżej pisałem. Dla mnie jesteś nr 1 :)

No przeciez delikatny makijaż to był na pierwszym zdjęciu. Jezu, ludzie, jak wy się czepiacie ;)

Zdjęcie czarnobiałe jest z tego roku, tamte z poprzedniego.

Gość Sheikh
fionnka >>> mnie wystarczylo jedno zdjecie,zeby wyrazic swoja opinie a jak tak dalej pojdzie to bedziesz przymuszana do wystawienia calej galerii :) Drugie zdjecie tylko mnie umocnilo w tym co "powiedzialem" wczesniej. Nie musisz nikomu udowadniac ze jestes ladna,bo to po prostu jest faktem a kazdy kto bedzie twierdzil ze jestes przecietna i takie tam glupoty,to niech tak sobie mysli i tyle. Ty wiesz swoje:)