Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boga ***

ludzie sobie nawet nie zdaja sprawy jak wielką wagę w naszym życiu ma wiara w

Polecane posty

Gość Boga ***

Codziennie Bog i Anioł Stróż dają nam znaki o tym co nas czeka dzisiaj, jutro albo w najlbizszym czasie tylko my prosci ludzie nie potrafimy za kazdym razem tego odczytac. Wiara daje siłe i potrafi wyrwac człowieka z największego doła, naprawdę. nie mowie tego bo jestem jakas fanatyczka i chodze 5 razy w tygodniu do koscioła, do spowiedzi itp. jestem normalna nastolatką... zwroccie czasami uwagę na to co was spotyka w zyciu :) pozdrawiam wszystkich serdecznie

ZKD - mialas pierogi, i to ten znak - ja widocznie jestem zly czlowiek, bo nie dostalam dzis pierogow

no ja parę znaków miałam - upadła mi karta płatnicza w sklepie, koty czarne przebiegły mi drogę ze 20 razy (lubią sie plątać pod nogami) i inne tego typu objawy bytności jakiegoś boga...

Gość ta a jak zycie chujowe to co z
tym aniolem?? i bogiem , slabo o mnie dbaja , wrecz wcale i znakow niet

wierzę w Boga, wiem, że wiara daje dużo siły i ogromną nadzieję, natomiast upatrywanie wszędzie znaków mnie śmieszy, to już nie zakrawa o Opatrzność, a o fatum z pierogiem to był znak,że będziesz pisała na tym samym temacie, co pierogożerca - ja:D najlepsze z grzybami albo z kapustką i grzybami, albo na słodko z truskawami i śmietaną:D mniam

Gość janek wiśnkiewski padł
Ech, znów nam Ewelina ludzi nawraca... ;/

Gość a spierdaalaajjj boga n ie ma

ludzie sobie nawet nie zdaja sprawy jak wielką wagę w naszym życiu ma wiara w Boga } No w porzo. Ale czermu ma mnie to interesować jaka wagę przywiązujecie do wiary w Boga? :o

Gość Blondiex
Z takim tematem to nie na to forum ... tu sa zazwyczaj sami idioci.

no tak, bóg to przecież taki facet, co siedzi w niebie i myśli, jak tu zagadać do człowieka. "może spróbuję tym razem spadającego pieroga? tak, myślę, że spadający pieróg będzie całkiem czytelnym i oczywistym znakiem mojej obecności i miłości. spadające rzeczy często skłaniają ludzi do refleksji. jak pieróg nie podziała, spuszczę im coś ciężkiego na głowę - to jeszcze nigdy nie zawiodło, pomyślą wtedy o mnie na bank" :classic_cool:

Gość Blondiex
Ale wy wszyscy jebnięci jesteście ;/