Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkonapokaz

DZIEWCZYNY ROBIĄ WSZYSTKO NA POKAZ!!!!! PO CO?

Polecane posty

Ja chciałam jeszcze coś powiedzieć apropo tego co jekaterina napisała że nie wyobraża sobie planowania zaręczyn i takie tam. Ja akurat nie jestem romantyczką i moje zaręczyny były zaplanowane, nie wstydzę się tego i nie żałuję, po prostu pewnego dnia mi facet powiedział że skoro jesteśmy już razem to można by już coś planować dalej w kierunku ustatkowania się i wspólnej przyszłości. Co by mi było po tym ze bym miała zaręczyny z pompą przy romantycznym blasku księżyca o zachodzie słońca, przy kolacji skoro nawet o czymś takim nie marzyłam Zajrzałam tutaj jeszcze bo mi sie coś przypomniało bo niektóre moje znajome na naszej klasie zamieszczały zdjęcia swoich pierścionków zaręczynowych, albo obrączek które się wymienia z nowo poznanym facetem i się zastanawiam czasem jaki jest tego cel, bo poza setka komentarzy z gratulacjami i z drugą setką z zapytaniem \"kiedy ślub\" to nie widzę większego sensu.

A tak w ogóle to nie uważam żeby ktoś zaręczał się specjalnie po to żeby pochwalić sie pierścionkiem, albo ze bierze ślub po to żeby umieścić zdjęcia na Naszej Klasie, bo chyba nikt aż tak nasrane we łbie nie ma.