olka18dziwne 0 Napisano Maj 28, 2009 hej :) słuchajcie mam takie pytanie, wlasciwie zacznę od początku ;) Byłam z facetem w jaccuzi , zrobilam mu dobrze i czy była mozliwość aby plemniki dostały się jakoś \\\"we mnie\\\"? dodam ze woda byla bardzo ciepła :P troszke sie denerwuje bo okres powinnam dostać 20.05 ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no pewnie Napisano Maj 28, 2009 leć po test ciązowy i szykuj suknię ślubną:D:D:D ja pierdolę,skąd się biorą takie dziewczyny????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka18dziwne 0 Napisano Maj 28, 2009 nie skad sie biora ;P too pytanie moze wydawac sie smieszne no ale serio ; P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka18dziwne 0 Napisano Maj 28, 2009 dodam ze potem robił mi dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewka27 0 Napisano Maj 28, 2009 Jeśli doszło do stosunku i się w jakikolwiek sposób nie zabezpieczyliście to szanse są,zależy też jaki to był Twój dzień cyklu innej obci nie mam.Nie było stosunku-brak ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka18dziwne 0 Napisano Maj 28, 2009 nie, nie doszło do stosunku ;) wsadził mi tylko palec i chodzi o to czy takim sposobem nie moglo do tego dojsc?? mam dopiero niecałe 19 lat :( a slyszalam ze plemniki nie mogą zyć w ciepłej wodzie. Bo chyba wszyscy wiedzą jak cieplutko jest w jaccuzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Britnej z Pirs 1 Napisano Maj 28, 2009 Niecałe 19 - odpowiedzialności zero, ale grzmocic to już by sie chciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka18dziwne 0 Napisano Maj 28, 2009 i dodam jeszcze ze JESTEM dziwica.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewka27 0 Napisano Maj 28, 2009 Nie jestes w ciąży na pewno!!!Nie martw się bo stres i nerwy wszystko opózniaja...Polecam też o skuteczna metode antykoncepcji-tabletki+prezerwatywa by czasem czyms sie nie zarazić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka18dziwne 0 Napisano Maj 28, 2009 dziekuje Ewka :* troche sie martwie bo okres spoznia mi sie juz 8 dni :( . do tego mam policystyczne jajniki od 15 roku zycia.. ginekolog nie chcial mi dac hormonow bo bylam za młoda, pamietam ze miałam po ok 10 guzków na kazdym jajniku.. teraz znow strasznie boli mnie prawy jajnik a u ginekologa bylam na poczatku tego miesiaca... biore No-spe.. rozkurczowa, chce w koncu dostać ten okres bo juz bardzo boli :( ginekolog ostatnio przepisał mi czopki doodbytowe distreptaza i Aulin przeciwbolowy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewka27 0 Napisano Maj 28, 2009 Prawdopodobnie w tym tkwi przyczyna że brak miesiaczki.Leki zmieniają cykl.Poza tym radze zmienić ginekologa jeśli sa jakies problemy a on nic na to.Nie martw się ci ąży nie ma na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka18dziwne 0 Napisano Maj 28, 2009 czyli nawet jesli wsadzil mi palec to nie ma szans zeby sie cos dostalo? uff :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wierzę że nie wiesz Napisano Maj 28, 2009 a podobno w szkole jest edukacja seksualna...., a jak myślisz dziewczyno ??????????? myślisz, że plemniki za pomocą swych malutkich ogonków pływają w wodzie i samoistnie wpływają do pochwy ? owszem, plemniki mogą się poruszać, ale tylko w spermie lub w śluzie płodnym kobiety, nie pływają w wodzie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewka27 0 Napisano Maj 28, 2009 Palec to nie penis takze opcja zajscia w ciaze jest zerowa.I tak jak poprzedniczka pisała plemniki zyja w określonym srodowisku no i Ty w tym czasie tez musisz byc płodna by mogło zajsc do ewentualnego zapłodnienia o co wcale nie tak łatwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lol69 Napisano Maj 28, 2009 zrob test ciazowy, stres jaki temu towarzyszy spowoduje szybkie pojawienie sie okresu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach