Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartuś80

mam chore dzieci jak z tym zyc

Polecane posty

Gość gość
Poziom rynsztoka a nie o to autorce chodziło:-( Jak ktoś nie umie poradzić sobie z emocjami, kompleksami i nie jest do końca zdrowy psychicznie to powinien dołączyć do odpowiedniej grupy na facebooku a nie hejtowac.

Gość gość
9:42 będę dawać co będę chciała a Ty się odpierd... O ..l od ludzi a szczególnie chorych i potrzebujących. A co wymagam od innych to moja sprawa nie chcesz pomagać to wypierd.. stąd w podskokach i daj ludziom żyć wylewaj żółć na swoj****chory i męża a nie na obcych ludzi i ich chore dzieci. Ja pomagam chorym i potrzebującym a jak nie chce komuś pomagać to odwracam głowę, w przeciwieństwie do ciebie nie wpieprzam sie do nikogo i nie zatruwam życia innym ludziom. Jak można mieć taki tupet żeby wejść w temat ludzi z chorymi dziećmi i wylewać żółć na te dzieci i ich rodziny. Wypier...stad w podskokach i obyś na mojej drodze nigdy nie stanęła bo bym ci krzywdę zrobiła. Zbierze się taka inteligencja z wykształceniem podstawowym dadzą jej dostęp do Internetu i krzyczy najgłośniej. A do kościółka to ty chodzisz a nie ja i zapewne zgodnie z zasadami chrzescijanskimi pomagasz potrzebującym Ale tylko wybiórczo według swojego uznania bo muszą być piękni młodzi i zdrowi a jak już ktoś jest chory to nie ma prawa do pomocy bo ma wadliwe geny. A teraz weź przykra wypier.... stąd

Gość gość
14.12 brawo.Tez tak uwazam

Gość ulutka
dlatego ja uważam, że warto mieć pakiety medyczne w prywatnej służbie zdrowia, ja mam pakiet medyczny Morelka w Lx Medzie, i cały czas mogę korzystać w każdej chwili lekarzy.

Gość sikulka
lux med ma bardzo duży wybór pakietów medycznych dlatego warto zainwestować w prywatną służbę zdrowia bo to bez porównania z państwową pseudo opieką.

Gość gość
Autorko tematu, odezwij się! Napisz czy dostalas w końcu diagnozę córki? Jak synek ten starszy i jego wzrok? Kiedys sledzilam ten temat..

Gość gość
Też jestem ciekawa co u Was? Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Wszystkiego dobrego autorko ja te swieta :* podziwiam :)

Gość gość
Wylacz widzicie z jakiego roku jest ten temat? Naprawdę myślicie, z w autorka tu zajrzy?

Gość gość
2018.01.01 dobitnie ale trafnie ps. niektórym się wydaje, że chrześcijanin musi być dla wszystkich miły, sympatyczny i każdemu policzek i doopę do bicia nadstawiać...

Gość biturka
moim zdaniem jeśli chodzi o służbę zdrowia to w przypadku dzieci warto zaopatrzeć się w jakiś pakiet medyczny w pywatnej służbie zdrowia, ja kupowałam synkowi pakiet Morelka w Lux Medzie i teraz mamy pod ręką każdego specjalistę.

Gość gość
Ciekawe co u dziewczyn Tak nagle ucichlo to . Pozdrawiam was wszystkie i życzę zdrowia dla dzieci i dla was.!

Gość mirebellka
ja też się przekonałąm do prywatnej służby zdrowia, jeśli chodzi o dzieci to moim zdaniem trzeba mieć możlwiosć korzystania z prywatnej opieki medycznej, w rodzinie wszyscy mamy wykupiony pakiet medyczny w lux medzie i wizyty umawaim dla dzieci tylko online, stanie w kolejkach z dziećmi to opcja ni do przejścia.