Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polishmystyle.pl

Co myślicie o ich stylu?

Polecane posty

Gość Polishmystyle.pl

Gość Polishmystyle.pl
polishmystyle.pl Mi się bardzo podoba. Każdy jeden. Szczerze. Aż trudno uwierzyć, że tak fajnie ubrane osobe chodzą wśród nas :)

Gość dla mnie wiekszosc z tych
ludzi jest ubrana normalnie i przecietnie, trafiaja sie perelki;) czy to jest strona tylko i wylacznie wroclawska? bo same fotki z tego miasta widze nawet fajna, chociaz kolejna z cyklu ekshibicjonistycznego;)

Gość polishmystyle.pl
nie wiem skąd te fotki, mi osobiście się wydawało, że to stolica :)

To na pewno nie stolica, nie ma takich przystanków tramwajowych. Mnie to wygląda na Wrocław jakiś. Ale nie wiem :P

na pewno wroclaw, sama mieszkam tam wiec wiem stolica nie jest taka ladna:P tylko zastanawiam sie czy beda tez osoby z innych miejsc

Gość mieszkam we wrocławiu
i wcale tak dużo takich indywiduów nie widuję (na szczęście )

He, a ja mieszkam w stolicy i rzygać mi się chce od takich indywiduów. Każdy musi mieć ray-bany, baleriny albo super wysokie szpilki, rurki, wielkie koszule i chuj wie co jeszcze. Wszystko fajnie, ale jakby ich ustawić w szeregu, to bym ich nie odróżniła. Poza tym to zazwyczaj szczyle takie z przedziału 15-17 lat i palą fajki. Chodzą do Złotych Tarasów i kupują żarcie w KFC. Jejku...

Gość mieszkam we wrocławiu
z tymi balerinkami i rurkami to to faktycznie masakra jakaś

niestety norma, we wrocku zaczyna byc podobnie w dodatku tym ludziom wydaje sie ze sa tacy europejscy, modni i stylowi:O z drugiej strony czasem faktycznie mozna znalezc perelki-ludzi naprawde ciekawie ubranych, a zawsze dobrze na czyms oko zawiesic wsrod blond-rozowego-w rurkach-i trampkach tlumu z tej strony najbardziej podoba mi sie zdjecie tej dziewczyny stylizowanej troche na gotke;)

to coś w stylu tej stronki, co niżej podaję i tych ludzi.. czasami oglądam i myślę, ze wystarczy wpaść do pierwszego lepszego ciucholandu, zamknąć oczy, złapać po omacku parę rzeczy, założyć i jest super, stylowo i w ogóle.. i ma się własny styl tak zwany... http://www.hel-looks.com/?p=image/archives/1/20090419_01/ lubię pooglądać takie fotki. :)

tamta strona jest o niebo lepsza co prawda nieliczne z tych stylizacji podobaja mi sie ale sa po prostu CIEKAWE u nas niestety brak roznorodnosci i chyba dalej brakuje nam odwagi na wylamanie sie z tlumu

Gość Sewilla
Fajna ta stronka i fajni ludzie. Będę zaglądać. Czaderskie buty ma jedna laska. Ciekawa jestem jak mój styl zostałby określony. Pewnie nudy, bo ja tak biurowo - garsonka, szpilki. Ale taki mam styl spokojny. Dlatego lubię sobie na takich kolorowych ludzi popatrzeć, a sama czasem szaleję z dodatkami - kolorowe buty, ciekawe kolczyki.