Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi sie właśnie przytrafiło

wierzycie w cuda w tych mniejszych i większych sprawach

Polecane posty

Gość co mi sie właśnie przytrafiło

Mam ostatnio trochę problemów. Głównie z pracą (uczę w szkole tylko do czerwca, bo byłam na zastępstwie), trochę w życiu osobistym. Nazbierało się tego wszystkiego i ostatnio nie jestem w najlepszym nastroju. Dzisiaj wróciłam z pracy (jak ostatnio często) przygnębiona. Na moje podania nigdzie nie odpowiadają, nie mogę znaleźć pracy, nie mogę ułożyć sobie życia prywatnego. Przed pierwszym jestem spłukana.....a chciałam wyjść dzisiaj ze znajomym na kawę.......Załamałam sie że jestem bez grosza....powiedziałam: Panie Boże, błagam Cię, pomóż mi teraz, bo juz nie daję rady....i wiecie co? Otworzyłam nagle od niechccenia jakąś starą szkatułkę a tam......cała stówka:) Niewiem skąd sie tam wzięła i kto ją tam dał ale na pewno nie ja......:) Mam wrażenie że zacznie mi się wszystko układać:) muszę tylko wierzyć i mocno się modlić:)

Gość vvvvv
zwykly przypadek, nic wiecej.

to fajnie że znalazłaś stówkę, ale generalnie nie przybieraj sobie do głowy, że to przez modlitwę, bo jak tak zaczniesz się z uporem modlić, to możesz przeżyć spore rozczarowanie - więcej stówek się niestety tajemniczo nie pojawi, bo to był jednorazowy przypadek, a życiem musisz się zająć samodzielnie :)

Gość viwi
tę stówę dala ci Bozia, zadowolona?:D:D:classic_cool: