Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesia

Pękniecie gumki. Tabletka 72 godziny po !

Polecane posty

Gość Grzesia

Wczoraj pekla nam prezerwatywa . Nie wiem jakim prawem ;< Slyszalam o tabletce,ktora zazwywa sie 72 godziny po . Chcialabym isc po Nią do lekarza,ale mam dopiero 16 lat ;/ I czy lekarz by mi ją przepisal,bez osoby pelnoletniej ? Jesli nie to co zrobic ? Odpuscie sobie komentarze typu , nie trzeba bylo sie jab*c . Bo do smiechu naprawde mi nie jest ...

Gość dvxv
ehh małolaty zabieraja sie za sex:o pewnie twój ukochany nie potrafił prawidłowo nałozyc gumki i dlatego pękla musisz powiedziec mamie, bo do gina bedziesz musiala pojsc z nią jesli nie masz 18 lat

Gość tak tak dvxv
Malo tu tematow gdzie starym rurom pekla guma ;/ Dlaczego od razu naskakujesz na malolate. Przynajmniej sie zabezpieczyla ...

Gość dvxv
to bylo silniejsze ode mnie:D ale w drugiej czesci wypowiedzi jest rada, wiec chill out

idz do lekarza tylko ze prywatnie mialam podobna sytuacje i tez nie mialam jeszcze 18 lat jak powiedziala ze nie mam jeszcze 18 i mi nie przepisze to powiedzialam ze niedlugo koncze no i mnie zbadala i przepisala...za wizyte placilam 50 zl i tabletki cos chyba 80 zl...

Gość 89Malolata90
Najgorsze to ze nie mam nic kasy... Ehhh . Chyba ze cos skombinuje poistaram sie :(((( Moge isc do ginekologa z chlopakiem,ktory ma 19 lat ? Czy musi to byc koniecznie rodzic ;| ?

Gość 89Malolata90
To jest moj drugi nick,bo tamtego nie moglam wpisac bo jakis blad wyskakiwal ;/

Gość Grzesia
O teraz moglam wpisac ;/ Pomocy bo zaraz oszalejeje ,a juz dluzej czekac nie moge ;/ A nie mam nawet kogo zapytac :(((

Gość dvxv
jak mamy ci tu pomóc?przesłac wirtualnie postinor?powiedz mamie mówie ci i tak już gorzej byc nie moze a chyba nie chcesz urodzić:o

nie musisz mowic mamie mozesz pojsc z chlopakiem ale mysle ze to nic nie da poprostu zapisz sie na wizyte powiedz ze to nagly wypadek i lec do lekarza mozesz nawet bez zapisu sprobowac mi sie udalo...mozesz powiedziec ze konczysz juz 18 np za 2 mies lat mi nie kazala niczego pokazywac

Gość Grzesia
O 14 idę do lekarza . Boje sie ;/ ;/ ;/ Juz teraz sobie obiecuje ze nigdy nie uzyje gumek, zaczne chyba tabletki ...

Gość w wieku
20 paru lat wątroba ci siądzie od tablet tych innych "zabezpieczaczy" sobie organizm wyniszczysz. Głupie cipska coraz młodsze sie ruchają, jak cie kiedyś facet przedupczy i mu sie znudzisz to cie zostawi zobaczysz.

Gość Grzesia
Tu Cię mądralo zaskoczę i zblachuję ;) Jestesmy razem 4 lata . I do tej pory mu sie nie znudzilam,a seks uprawiamy od pół roku. GŁUPKIM CIPSKIEM BYLABYM GDYBYM DUPCZYLA SIE Z KIM POPADNIE I NIE ZABEZPIECZALA ! To Ty chyba taka jestes,piszac te zalosne komentarzy . Elo

Gość w wieku
puknij się w głowę blacharko to sama jesteś, 4 lata pff i czym się chwalisz ? temat tylko do kasacji na głupie tematy nikt nie odpowiada tylko ty sama, sraj sie

Gość taka mloda i 4 lata
z facetem???W wieku 12 lat to ja sie lalakami bawialm...ale wy dzi********jestescie bez kitu!! zal zal tej mlodziezy!

Gość Grzesia
Chodzenie z chlopakiem to od razu dziwka ? Zal mi Ciebie idioto. Bylam u gina,dal mi receptę ... Teraz powinno byc tylko ok :)

teraz przeczytaj sobie trochę topików o escapell żebyś nie była zdziwiona skutkami ubocznymi, bo to jednak mocna dawka hormonów

co ci lekarz przepisal? nie mialas zadnych problemow?

Gość domi8
a gdzie bylas u lekarza na pogotowiu czy prywatnie

Gość Grzesia
Postinor Duo, zaplacilam 65 zl . Lekarz nie pytal mnie o wiele,najbardziej to non stop o przyjmowane ostatnio leki,nie wiem dlaczego!

bo mogłyby kolidować. jak już łyknęłaś to przygotuj się na niezbyt przyjemne efekty, no ale dziecka nie będzie :)

Gość Grzesia
Jak narazie nic mi nie jest.Czuje sie normalnie,tak jak przed zazyciem.

Gość Grzesia
W nocy bylo mi niedobrze,ale nie wymiotowalam ;/ Tylko w glowie mi sie strasznie krecilo i mialam takie nudnosci jak nigdy chyba ... Balam sie zwymiotowac ze to obnizy dzialanie kurcze ;/ Rano juz jest spoko,cale szczescie ! :) Mam nadzieje ze dzis w nocy tez juz bedzie ok...

Gość Grzesia
Ku.rwa pomocy !!!!!!!!! Caly czas mi niedobrze , jak zjadlm duzo obiadu ;/ ;/;/ Dlugo to bedzie trwac po tym cholernym Postinorze ?!

zobacz na topikach o postinorze jak reagowały inne dziewczyny. nikt Ci więcej nie pomoże bo jak? takie jest działanie ogromnej ilości hormonów i nic na to nie poradzisz.

ja nie mialam zadnych objawow i skutkow ubocznych po zazyciu...

Gość Grzesia
Mi nadal jest niedobrze,nie wymiotuje ale sie stgrasznie zle czuje,az nie poszlam do szkoly ;(