Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garnuszek

juz nawet czesi nienwidzą polaków

Polecane posty

Gość garnuszek

cytat Autorzy strony "Nie cierpimy Polaków" zamieszczonej na stronie społecznościowego portalu "Facebook" namawiają do wyrażania za jej pośrednictwem swoich krytycznych uwag pod adresem Polaków. - Dołączcie do tych, co nie cierpią sk... Polaków, którzy do wszystkiego się wpi...!!! - napisali twórcy strony. Powstała ona po tym, jak w przygranicznych czeskich miejscach gdzie mieszkają Polacy, pojawiły się dwujęzyczne napisy. Wśród wpisów można przeczytać między innymi: "Polskie dziewczyny w 99 proc. są brzydkie jak noc, a zachowują się jak damy. Patrzeć się nie da". "Jestem Czechem, a swój obraz Polaków już dawno sobie wyrobiłem. Spotykam ich na co dzień, widzę jak się wywyższają nad nami, dlatego ich nienawidzę!". Są jednak również głosy przeciwne. "Ci, którzy nienawidzą Polaków, to debile, którzy przez własne animozje podżegają do nienawiści. Dajcie Polakom spokój" - napisał jeden z internautów. Inny pisze, że: "Ten, kto założył to forum jest frajerem i w haniebny sposób swoją nienawiścią chce zarazić innych." Czeska strona ma już 246 fanów.

Gość jhhhhj
ja się nie dziwię, że nas nie lubią. Spójrz jakie czasami tematy nasi zakładają na kafe w stylu, " zobaczcie jak zrobiłem jakiegoś tam obcokrajowca w jajo", i wklejają treść żałosnej rozmowy, którą przeprowadzili na omegale wkręcając ludziom różne bzdety. Wyrabiają nam opinię tacy żalosni są tacy ludzie, ale co poradzić

Gość garnuszek
dlaczego polacy mają taki dziwny charakter ,skąd sie to wzięło ? wywyższają się, zawiść,nie uśmiechają sie