Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afibronkaaiiq

AFIBRON - ILE NA NIM SCHUDŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaa
w tym pierwszym tygodniu to woda nie tłuszcz. Sporo ćwiczysz. A jak z wymiarami? U mnie po 2-3cm mniej. Trochę dziwnie z brzuchem, bo wydaje się o wiele mniejszy a w cm to tylko 2 na minusie. Z wagą to nie wiem, ale jedno pewne - wszystkie gacie są bardzo luźne (mogłabym założyć rozmiar mniejsze)

kitkafitka: kochana nie mam pojęcia czy to normalne, biorę dopiero od paru dni.. ale tak czasami jest, że po okresie spadku następuje okres stabilizacji, ja bym się nie przejmowała, moim zdaniem dopiero po ok 2 miesiącach można ocenić czy tabletki są skuteczne

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaa
a jak wygląda Wasza dieta...? tak Krok po kroku....

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaa
u mnie tak: Śniadania: 2 kromki wafli ryżowych z twarożkiem naturalnym lub rybą + 1/2 czerwonej papryki 2 śniadanie: jogurt, jabłko Obiad: Znowu wafle ryżowe i jakieś smarowidło serek wiejski, gruszka, jabłko Kolacja (przed 18.00) owoce, jakieś warzywka, herbata zielona Kurcze, na norweskiej w ciągu 2 tygodni schudłabym pewnie 6 kg... chyba ją wprowadzę... z tabletkami wytrzymam 2 tygodnie.

Witajcie, dziś drugi dzień i druga tabletka. Wczoraj pokicałam na steperze, co prawda tylko 15minut ale upociłam się jak dzika świnia:) Serducho nadal w normie, pustyni w ustach nie mam, całą nockę przespałam spokojnie. Wczoraj okulistka mnie uświadomiła że faktycznie z wysokim ciśnieniem w oczach nie powinno się brać leków z sibutraminą, bo dodatkowo podnoszą ciśnienie co może doprowadzić do uszkodzeń nerwu wzrokowego. Nie chcę Was dziewuszki straszyć ale zróbcie sobie pomiar ciśnienia w oczkach... na wszelki wypadek;) Dziś od rana chrupie wafle ryżowe i powiem tak: niby głodna tak fizycznie to nie jestem... ale psychicznie brakuje mi wafelka, babeczki, gyrosika;) non stop myśle o jedzeniu, choć głodu nie czuję... macie tak? pozdrawiam.

Gość kitkafitka
Moje jedzonko wygląda tak: Śniadanie 3 kromki wasy żytniej z twarożkiem ze szczypiorkiem zielona herbata Śnadanie II activia z xenea błonnik 3 wafelki ryżowe Obiad ryż z jabłkiem owoc Kolacja owoce

Gość kitkafitka
I wicie co? dziś nie wziełam magicznej tabletki (z reguły biorę ok południa), bo mnie coś tak w piersiach gniotło. Albo rzeczywiście mnie gniotło, albo dziś się za bardzo nakręciłam i to był jakiś nerwoból. Nie był to jakiś potworny bół, raczej nieprzyjemny ucisk na klatę. Zobaczę co będzie jutro. Jak sytuacja się powtórzy to chyba będę musiała odstawić. Lusiaaaaaaaa moje rozmiary zmniejszyły się o centymetr hihi Pozdrawiam

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaa
ja zaczęłam myśleć o jedzeniu w drugim tygodniu brania... w pierwszym - jadłam, bo rozsądek nakazywał (mam małe bobo w domu, więc muszę być "czujna").... teraz myślę o żarciu cały czas :) a co najśmieszniejsze - nigdy tak nie miałam. Zazwyczaj jadłam mało i z rozsądku ;) A kilogramy wzięły się nie wiadomo skąd.... :( jeżeli boli Cię w okolicy serca - no to nie ciekawie... czasami tak miałam po "głodówkowych" dietach, ale rzadko.... kawę piłaś? Może ciśnienie masz za duże. Jak już wcześniej pisałam - na mnie kawa działa źle w trakcie brania tabletek - otępia jak diabli.

Gość sylwusia2409
witam, od dzis zaczelam stosowac afibron, mam 156 waze 58kg, zallezy mi na stracie 8 kg gdyz w czerwcu jestem swiadkiem na slubie i nie za bardzo widze sie w sukince, dodam ze biegam nie jem zbyt duzo a waga nie rusza sie :/ jak myslicie czy dam rade? jestem 2 godz po wzieciu tabletki i jak narazie jest ok, mam nadzieje ze tak bedzie caly czas, pozdrawiam was wszystkie i powodzenia zycze :D

Gość wiola aaaaaa a aa
Witam Do Sylwusia Wieżę,że zdajesz sobie sprawę ,że większość osób piszących na tym forum chciałaby ważyć tyle co Ty. Biorąc te tabletki Z REGUŁY można szybko schudnąć( ja w ciągu 2 miesięcy 18kg).Ale postaraj się przede wszystkim zmienić styl żywienia. Mi lekarka cały czas tłumaczy ,że aby nie było efektu jojo mam nauczyć sie inaczej jeść. Jest to bardzo trudne, szczególnie ,że większość nas( walczących z tuszą) ma dzieci .Tu się skubnie , tu znowu jakieś imieninki czy urodzinki , niby nic się nie jadło a wałeczków przybywa..... Życzę powodzenia w osiągnięciu celu. PS. jak jesteś młoda to się zastanów , po tych tabletkach można mieć później problemy z zajściem w ciąże( opinia lekarza).

Gość kitkafitka
Lusiaaaaaaaaaaaaaaczku kawoszką nie jestem. Mam nadzieję że jak jutro wezmę kolejną tabletkę to wszystko wróci do normy i znów się troszkę podbuduję. Te tabletki to ostatnia deska ratunku.

dziewczyny, proszę o radę.. wczoraj wzięłam trzecią tabletkę i wieczorem bardzo rozbolała mnie głowa, właściwie ból był nie tyle mocny co tępy, męczący.. bałam się brać jakiś lek przeciwbólowy, co robicie w takiej sytuacji? łykacie jakiś ibuprom? czy może ze względu na ten ból powinnam przerwać kurację?

Gość kitkafitka
hotaru85 myśę że nie powinnaś przerywać brania leku ponieważ nie musi byś on spowodowany Afibronem. Natomiast kiedy ból będzie się nasilał i nie będzie chciał ustąpić powinnaś się skonsultować z lekarzem. Z własnego doświadczenia wiem że lek przeciwbólowy który nie powoduje interakcji z Afibronem to Nimesil. Tylko jest on na recepte. Przepisał mi go lekarz wraz z Afibronem. Słuchajcie podjełam dziś decyzję że odstawię na jakiś czas Afibron. Wczoraj tak jak pisałam wcześniej, nie czułam się najlepiej. Nie mogę ryzykować Mam w domciu 2 dzieci, którymi się non stop opiekuję. A w razie W skazana jestem tylko na siebie. Powodzenia

Gość 700setka
Na początku ważyłam 82 kg :( Ale te tabletki działaja cuda :) ale nie tylko one.Przy tym ćwiczyłam rano ale nie tak zeby sie zmeczyc po toche np przy mysiu zębów robiłam przysiady itp przy codziennych czynosciach tez mozna pocwiczyc:P

700setka: wow to rewelacja! zaczynam z podobną wagą! jak schudnę w 4 miesiące chociaż połowę tego (9kg) to chyba umrę ze szczęścia! jaką dietę stosowałaś?

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaa
700setka - a ile schudłaś i w jakim czasie? Wczoraj ostro poćwiczyłam - dzisiaj mam ręce i nogi jak z waty :) Jakoś mniej mnie jest - mam takie wrażenie - boczki się wyprostowały :) :) :) Myślę, że schudłam ok. 5-6 kg (tak na oko, bo wagi wciąż brak)

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaa
aaa, doczytałam - 18kg w 4 miesiące (super!) ... ja to bym chciała 15kg w 2 miesiące zrzucić ;) pewnie nierealne, ale przy porządnej gimnastyce.... osobiście polecam callanetics - ćwiczę (powinno się tylko 2 razy w tygodniu - są efekty) Ciężko, ale z dnia na dziej co raz lżej jest robić te 100 powtórzeń. 1,5 roku temu to ćwiczyłam i autentycznie w ciągu miesiąca poniosłam pośladki, spłaszczyłam brzuch, pozbyłam się boczków i cellulitisu .... no ale wtedy ważyłam 58kg :P

Gość odsprzedam A10
Odsprzedam Afibron 10 (mnie niestety nie służy) 1 całe opakowanie, w drugim nie ma 4 tabletek w cenie 85 zł + koszt przesyłki. tel 889062432

Gość obelix
z tego wychodzi że afibron to chu...jnia ja po odstawieniu afibronu (brałem 10 dni) już sześć dni jestem bez tabletek trzymam diete jak cholera dziennie ok 900 do 1000 kalori i bardzo dobrze sie czuje a z afibronem serce zaczeło mi kołatać jak szalone , trzęsło mnie w środku i łeb bolał , spróbujcie odstawić tabletki i tak jak ja trzymać diete POZDRAWIAM

Gość Anet262
Witam. Mam do sprzedania dwuletni w bardzo dobrym stanie rower stacjonarny ketller corsa-pomoze w odchudzaniu i utrzymaniu zgrabnej sylwetki. kontakt poprzez mail

Gość sylwusia2409
hej dziewczyny ja wzielam 2 tabletke, nic sie nie dzieje tylko strasznie gorace mi jest, po jakim czasie widac spadek wagi?? ja zaczynam cwiczyc czytalam tu na forum ze ponoc dobre sa cwiczenia 3 minutowe, robi sie np przysiady 30sekund ale ma maxa twojej wytrzymalosci potem 30sekund odpoczynku i tak do 3 min :) sprobuje co mi szkodzi ktos zaczyna ze mna??

Gość obelix
oj coś słabo to forum funkcjonuje dwa dni bez wpisu? piszcie o swoich odczuciach każdy chce to poznać ja osobiście afibron skreśliłem jestem bez niego na diecie i powiem tak na afibronie byłem zawsze pobudzony jakby pierdolnięty coś chciałem robić bo energia była ale co robić? acha no może kanapke? pomógł mi ale myśle że ma straszne skutki uboczne

Gość wiola aaaaa a a aa
Witam ponownie Wczoraj wieczorem nie wytrzymałam i się zważyłam waga 64kg , czyli w ciągu 5 dni 1 w dół. Teraz biorę A10 co 2 dzień czyli nie jest źle. W sumie od 15 grudnia 19kg jestem bbbbbardzo zadowolona. Dalej świetnie się czuję , tylko wiecznie chce mi się pić ale tyle to przeżyje.

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaa
mam w końcu tą wagę - w 14 dni schudłam ok. 6 kg. Jestem zadowolona bardzo :) Planuje brać ten specyfik tylko miesiąc (czyli jestem w połowie), bo boję się jakiś długoterminowych skutków ubocznych. obelix - Jak to co robić z energią? Ja ćwiczę ;) albo sprzątam w domu ;) Z tym odchudzaniem bez tabletek to jest u mnie tak - jem mało, chudo, a nie chudnę, więc Twoja metoda na mnie by nie działała... dlatego biorę tabletki. aaa, mam paskudne sińce pod oczami. Bardzo schudła mi twarz, zapadł się brzuch (mimo, iż w wymiarach mała różnica - dziwne) wracając do stomatologa, znieczulenia - można brać, ale chyba już to pisałam. wracając do kawy - parę łyczków i już mam problem - otumanienie totalne - kawę i wszelkie napoje z kofeiną odstawiłam zupełnie, i czuję się ok :)

Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaa
aaa, odkurzyłam steper ;) oprócz callaneticsu planuję troszkę pochodzić ;)

Gość anai
a ja wczoraj znowu zaczelam juz zapomnialam o zlym samopoczuciu i bylo ok dzis wstalam z bolem glowy niewiem czy przez afibron i bede brac co drugi dzien po tych pieciu tabletkach co wzielam wczesniej i po pozniejszej przerwie nie mialam apetytu wcale jadlam jak przy afibronie ale waga stala w miejscu wiec moze jeszcze zrzuce jakies pare kilo

Gość afibron
po zjedzeniu calego opakowania 15ki tylko 2 kg....................straszne nie jestm zarłokiem rano kawa i tabletka koło 16tej kromka chleba lub jakas drozdzówka lub zupka chinska i to całe moje jedzenie ... chyba wezme jeszcze jedna dawke i zobaczymy......

Gość sylwusia2409
witam ja wzielam 4 tabletke i jest ok, zadnych skutkow zadnej suchosci w ustach, tylko pod koniec dnia odczuwam lekkie ssanie w zoladku, mam nadzieje ze cos zrzuce oby :D pozdrawiam papap

Gość Luisaaaaaaaaaaaaaa
afibron - po pierwsze - co to za durna dieta? W taki sposób można się tylko wykończyć! Zupki chińskie?? To świństwo powinno się jadać tylko okazjonalnie, drożdżówka??? he he he Jak na mój gust - okropna dieta - proponuje warzywka, chlebek chrupki lub wafle ryżowe, nabiał - jogurty, twarożki. Diety poniżej 1000kcal ostro dają w kość dla organizmu, a taka jaką Ty masz - może doprowadzić do poważnych niedoborów, anemii itp. i masz jak w banku te słynne jo-jo.

Gość xwaldi
Dziewczyny !!sluchajcie jak juz pisalam po połrocznym stosowaniu afibronu schudlam 7-8 kg,to niezbyt duzo w porownaniu z innymi dziewczynami ,ale moze i dobrze ,ja staram sie jesc normalnie ,raczej nie odmawiam sobie niczego ,zadnej diety i cwiczen ,pije 1 kawe dziennie a nawet zdaza mi sie wypic 1,2 drinki i dlatego dziwie sie jak piszecie ze zle sie czujecie po wypiciu kawy ,a co ndopiero alkocholu!! mysle ze to wszystko ma zwiazek z tym jak szybko sie chudnie moim zdaniem lepiej wolniej ,nie glodzcie sie!!!!! bo moz sie okazac ze po zaprzestaniu brania af wystapi tzw. efekt jojo, powodzenia .