Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesi21

Ból głowy jednocześnie z żołądkiem.Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość agnesi21

Witam. Moim problemem jest ból głowy który jednocześnie występuje z bólem żołądka chociaż nie zawsze.Ból głowy objawia się silnym bólem czoła i przegrody nosowejoraz sztywności karku i bólu u samej góry głowy.Natomiast ból żoładka to nudności,podbijanie(czasem sobie wymiotowałam na życzenie aby mi przeszło).Te dolegliwości dokuczają mi gdzieś od pół tora roku kilka lat wcześniej przechodziłam grypę jelitową-od tego też czasu zdarzły mi się bóle brzucha ale nie takie jak opisuję teraz.Moja mama mówi że te objawy mam od zatrucia a szczególnie od plasterkowanych wędlin które często spożywałam ale ja się z tym nie zgadzam ponieważ gdy przez dwa tygodnie ich nie jadałam owszem nie miałam tego bólu ale za kilka dni znów nastąpiły.Od kilku lat leczę sie lekiem FURAZOLIDONEM I NIEFUROKSAZYTEM(takie również leki radzi mi zażywac lekarz).Jakieś pól roku wybrałam się do lekarza o pomoc gdy bóle były bardzo silne i nie ustę powały ale doktor nie pomógł mi za bardzo kazała nadal leczyć się tymi lekami które wymieniąłm wcześniej.A jak jak dopadną mnie te bóle to czasami wychodzę z siebie i do głowy przychodzą mi przeróżne myśli że coś mi jest poważniejszego.Boję się że to z głową moją jest coś nie tak i chciałabymwykonać prześwietlenie głowy ale wstydzę się iść z tym do mojeg lekarza.Co mam zrobiś i jak uchronić się od tego.Dodam że jakieś 2 godziny dziennie przesiaduję przed komputerem to glowa też potrafi mnie tak zaboleć że wtedy wyłączam i ide spać .Ale gdy czasami wogóle nie włącze komputera też dopadają mnie te bóle.A najbardziej dostawałam tych bólów po przejściu się np na jakiś kilku godzinny spacer i powrót był piechotą.Wtedy to już jak wróciłam do domu od razu musiałam się położyć i przespać .To było nie uniknione.Bardzo proszę o pomoc.Z góry dziękuję.Mój mail to:agusia273@op.pl i nr gg 5085520

czemu lekarze spece CI nie pomogą????????? maja super nowoczesny sprzęt medyczny i leki