Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam dobrych rad

Wasze sprawdzone sposoby na pozbycie sie rozstepow

Polecane posty

Gość szukam dobrych rad

wypisujcie wszystkie sprawdzone sposoby w walce z rozstepami.

Gość hahahajjjka
sex

Gość szukam dobrych rad
sex mam wystarczajaco czesto:P

Gość hahahajjjka
jeszcze częściej-toz to gimnastyka,relaks i zdrowie w jednym;)

Gość szukam dobrych rad
czy ty chcesz zebym zameczyla swojego meza?:P i tak kochamy sie codziennie, czasem nawet 2-3 razy:D

Gość niebieskooookaa22
podobnież maść Cepan pomaga... ale może odstraszyć zapachem małżonka (cebula) ;P ;) na rozstępny jest tez maść No-scar tyle że droższa co prawda to nie ejst sprawdzony sposób, ale podpowiedź a usłyszałam o nich od znajomych :)

Gość szukam dobrych rad
Jak kocha to wytrzyma ten zapach cebulowy:D niebieskooookaa22, dla Ciebie🌻:)

Gość na świeze rozstepy
pomoze masc stosowana w leczeniu blizn (nie pamietam nazwy ale moja znajoma jak miala zszywaną noge to potem blizne smarowała mascia poleconą przez chirurga). mozesz isc do gabinetu medycyny estetycznej na głeboki peeling tioglikolowy....na stare rozstepy niestety nic nie pomoze no chyba ze abdomnioplastyka pod warunkiem ze masz rozstepy na brzuchu.

Gość szukam dobrych rad
Rozstepy mam na pupie i biodrach...

Gość jest taki długi
wątek o rozstępach: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3427246&start=0 Powtórzę też co już pisałam :) -Po moich zostały bardzo cienkie, białe niteczki i takie chyba już zostaną (na szczęscie prawie ich nie widać, a może nie chcę ich już widzieć? Taki komentarz na allegro kiedyś znalazłam i go sobie zapisałam niczym motto "Wstrzymywałem sie z komentarzem chcąć sprawdzić działanie kremu. Musze powiedziec ze po dwóch tygodniach stosowania zmniejszył "fioletowe" rozstępy żony ) POLECAM!" Dotyczył kremu ze ślimaka Elicina.- Smarowałam się nim i co jakiś czas stosuję (żeby było taniej kupuję na allegro :)) Jeśli masz grube i białe to praktycznie nic się nie da zrobić, ale jeśli są różowo-fioletowe to jest naprawdę dużą szansa pozbycia się ich. Jeśli są już białe ale cienkie to jest szansa na ich zmniejszenie (bo to w końcu blizna). Wiem, że trudno ocenić ich stan, bo zawsze się będą nam wydawały grube i brzydkie ale obiektywnym trzeba być :) Cepan i inne mazidła na bazie cebuli okropnie cuchną, więc wolałam coś droższego ale przyjemniejszego w użyciu :)

Gość outstandingxd
Witam, Sama jakiś czas temu szukałam informacji na temat skutecznej walki z rozstępami. Po ciąży długo nie mogłam znaleźć odpowiedniej dla siebie metody. W Internecie natknęłam się na stronę kliniki Q-Institute. Zdecydowałam się na skorzystanie z ich oferty i nie żałuję!

Gość Lidka999
Ja na rozstępy stosuję różne balsamy i byłam raz w Q Institute. Po zabiegu znacznie się zmniejszyły i nie mają już fioletowego, a raczej lekko różowawy kolor. Skóra też jest dużo jędrniejsza i milsza w dotyku.Teraz bardzo się pilnuję,żeby kolejne mi się nie pojawiły, bo te które już mam jakoś specjalnie mi nie przeszkadzają. Przyzwyczaiłam się chyba do nich.