Gość gfdg Napisano Czerwiec 2, 2009 co oznaczaja zmiany hypogeniczne w wezlach chlonnych? plyn w jamach oplucnych wezly chlonne patologiczne wyniki krwi idealne podejrzenie miesaka z mozliwymi przezutami na pluca partner kaszel ma -dzwiny ale nie tak ze caly czas moze mi ktos powiedziec czy jest nadzieja na cos innego niz nowotwor zlosliwy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankabakra 1 Napisano 30 Sierpień Rozmawiałam ostatnio z lekarzem na ten temat i doradziła mi aby zapisać się bezpośrednio do onkologa i sprawdzić czy nie ma profilaktyki onkologicznej w szpitalu, natomiast badania genetyczne nie zawsze są wskazane- nie w każdym przypadku.https://bielskirynek.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/13957_kim-jest-onkolog-i-czym-sie-zajmuje.html Dzwoniłam do jednego szpitala w Lublinie, zapisów nie ma a jak będą to dopiero na 2025. Są też zioła i grzyby, które można stosować prewencyjnie jak i w leczeniu nowotworów - ale o tym się nie mówi, mimo pozytywnych wyników badań i perspektyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach