Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooooli87

czy sa tu jakiekolwiek panny młode NIE STUDIUJĄCE? ...NIE PRACUJĄCE? ..

Polecane posty

Gość matko co za
leniwe babska, nie pracuja, nie ucza sie i żeruja na innych... na stos z wami.

Gość soisas
wez mi nie gadaj głupot, nie raz czytam co piszesz i pisałas ze nbie masz pracy, ze jakas miałas miec ale cos nie wyszło. wiecznie tylko piszesz te swoja prace mgr i tak sie tym podniecasz, nie Ty jedna bedziesz sie broniła. Czy odkad jestes w tym kraju ciagle pracujesz? Nie, wiec miałąs duzo czasu zeby napisać prace mgr, ale tobie chcialo sie siedziec na kafe i pisać pierdoły a teraz sie zalisz jaka to zajeta jestes. A co do kewstii jezeli kobieta nie pracuje facet dobrze zarabia i nie ma nic przeciwko temu zeby kobieta siedziała w domu to ja nic nei widze w tym złego.

Gość soisas
nie raz czytałam jak opisywałas jak to sie ze swoim mezem bzykałas, albo co lubisz w seksie, jakie pozycje, wiec nastepnym razem nei pisz ze jestes tak zajeta. A jak jest człowiek zajety to nie robi obiadu z dwoch dan i deseru. Ciebie tez maz utzrzymywał kochana mi.

"A co do kewstii jezeli kobieta nie pracuje facet dobrze zarabia i nie ma nic przeciwko temu zeby kobieta siedziała w domu to ja nic nei widze w tym złego." ja widzę w tym tylko taki problem, że jak facet zachoruje poważnie, zginie w wypadku, umrze na zawał, odejdzie do innej to taka kobieta pozostaje bez środków do życia i bez doświadczenia zawodowego (a tym samym bez pracy). dlatego NIGDY z własnej woli nie zdecydowałabym się siedzieć w domu.