Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciągle nic

A ja szukam księżniczki z bajki

Polecane posty

Gość Ciągle nic

gdzie jesteś najdroższa ??

Gość Ciągle nic
Katherines --> no w końcu, tyle Ciebie szukałem, czemu się ukrywałaś ? ale nie ważne, gdzie jesteś ? zaraz wsiadam w taryfę i jadę po ciebie :D

jak to gdzie za siedmioma górami,za siedmioma rzekami,za siedmioma lasami...W najwyższej wieży w zamku:)

Gość ruderyk
żaby już kumkają , pocałuj żabę w żyć , nawet Mickiewicz pisał, że na wiosnę żaby pięknie kumkają , poszukaj na łące księżniczkę :)

Gość Ciągle nic
Katherines ---> czekaj piękna moja, już po ciebie jadę :)

Gość kwiat pomidora
💤. Księżniczki wymarły, gdy zabrakło rycerzy na białych rumakach.

Gość ruderyk
no tak, żaby kumkają i tylko głos z siebie dają i czekają na cud ...... hahaha , a może się zamienicie na myszy pod miotłą ?

Gość Ciągle nic
Katherines --> niestety przyjadę tylko na rowerze ale nikt nie mówił że ja książę z bajki jestem :D

Gość Ciągle nic
Porządny :). Katherines skąd jesteś, jeżeli wolno zapytać ?

Gość Ciągle nic
Ja jestem chłop z mazur :)

Gość księżniczka z bajki
śpię właśnie na ziarnku grochu

Gość chłopka
ooooo ja tez jestem z mazur

Gość no co ty D

Gość robciecochcecie
Katherines chyba raczej wróżka zębuszka z ciebie, dla mnie księżniczki to nieżyciowe ropuchy które rechocą żeby było je najbardziej słychać, przede wszystkim są powierzchowne, w środku trawi je pustka, ale ich osobowość przeczą wszystkiemu, potworzyce, ich klasa i elokwencja jest na poziomie inwentarzu rolnego, ich poziom jest tak zaniżony przez zwykłych szarych ludzi że powinny wyprowadzić się na księżyc i nadawać sygnał w eter żeby ktoś je stąd zabrał, żeby się uwolniły od szaraczków jakimi są zwykli chłopcy/ mężczyźni, kobiety i dziewczyny, powinny być specjalne strefy zamknięte dla księżniczek w którym ich dupa przewyższy szczyty gór, księżniczka powinna mieć zapewnioną przez państwo wysoką pensję i mieć wszystkie przywileje które przysługują księżniczkom, dożywotnio, jeśli księżniczka leci szantażem powinna interweniować polic. i spełniać prośbę każdej ropuchy, powinna być fabryka księciuniów dla tych krowich placków w których wybiorą sobie księcia, zawód jaki będzie miał, zaprogramują zachowanie, ilość zarobków, zaprogramują też odpowiedzi na wszystko czego będą chciały, znajomi w pracy powinni odnosić sie z szacunkiem i oddawać cześć za to że mają szansę pracować z księżniczką, przede wszystkim trzeba mówić jej że jest skromna i ma dobre serce i jest kochana,