Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jw

znowu płaczę przez niego...

Polecane posty

Ja już nie wiem, czy jesteśmy dla siebie... Jestem chora, a on się nawet nie zainteresuje, jak się czuję i czy jestem w ogóle w stanie zrobić sobie coś do jedzenia... Liczyłam na inne zachowanie, znowu się przeliczyłam... i znowu ryczę przez niego...

Gość kafeteriankaa
no i po co ryczysz?? Kopnij go w d....i zacznij sie usmiechac a nie zamartwiac jakims kretynem

Najlepsze jest to, że za 3 miesiące się hajtamy... Nie wiem, czy to stres przedślubny (bo chyba trochę za wcześnie!) czy to ja jestem przewrażliwiona czy on rzeczywiście jest takim egoistą..

Czasem jest przekochany, a czasem tak potrafi nawet nie tyle mnie wkuzyć, co właśnie doprowadzić do łez :(

Gość kafeteriankaa
biedna:-( , ja tez czasem becze i go nie rusza, ale to zycie....po slubie wszystko sie zmieni.....ale nie na lepiej:-( smutne ale prawdziwe........

A najbardziej mnie wkurza to, że nie potrafię sobie go odpuścić!! np. dzwonię do niego, chociaż czuję, że mi baaaardzo smutno z jego powodu oczywiście i że za kilka sekund wybuchnę płaczem. Ale nie, ja, głupia, dzwonię i postanawiam soie, że będę twarda! Ale oczywiście jedno głupie słowo wystarczy i wybucham... Ja to jestem nienormalna, muszę sie wziąć w garść i nie przejmować!! Tylko tak trudno mi byc konsekwantną...:(

Czy inne dziewczyny też tak mają? jak to zrobić, żeby być bardziej twarda?????

Gość 9870
nie wychodź za faceta przez którego płaczesz:(

Grypa, nic poważnego, ale przez 2 dni prawie z łóżka nie wychodziłam i nie ukrywam, że miło by było, gdyby sie mną zainteresował.. Też sie zastanawiam, czy to dobry pomysł z tym ślubem... Z jednej strny nie wyobrażam sobie życia bez niego i wiem, że nikt nie jest doskonały, ale z drugiej zastanawiam się, czy ta jego obojętność w niektórych sytuacjach, w których potrzebowałabym troski i zrozumienia, czy choćby dorego słowa, nie bedzie nam przeszkadzać...