Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaa1980

czy sa na zdjeciu 2 kreski ?

Polecane posty

Gość annaa1980
no wlasnie...bardzo slaba :( dzisiaj moj 27dc...

Gość no faktycznie
już rozumiem, owszem jest krzyżyk tylko dość słaby, ale i tak postawiłabym na ciążę. Choć dla pewności powtórz test jeszcze raz, najlepiej rano i daj znać co wyszło :)

Gość annaa1980
oby jutro juz bylo wyrazniejsze.. :)

Gość ja tam widze jedna kreske
powodzenia :)

Gość Karolutek
Ja mialam takie same-okazalo sie ze ciaza wczesna. Uwazaj na siebie w tych dniach ;] dopoki nie pojdziesz do lekarza,albo najlepiej idz do laboratorium i zrob Bete HCG

kochana, ja widze jedna po prawej i plusa po lewej ta kreska pionowa w plusie jest slaba ale ja mialam jeszcze slabsza, moj maz mowil ze ja sobie wymyslilam i ze nie ma, ale ja ją widzialam, zrobilam nastepny test po 2 dniach i byla juz mocniejsza. Teraz jestem na koncu 6 miesiaca ciazy ;)

Gość annaa1980
dziekuje wam bardzo bardzo mocno dalyscie mi nadzieje i...pewnie bezsennosc hehe bo z podekscytowania nie zasne obiecuje ze dam jutro znac co i jak 👄

Gość no faktycznie
koniecznie :)

Ja jakiej firmy to test ? bo na niektotych musi byc + zeby byla ciaza a ten mi wlasnie taki przypomina.

Gość annaa1980
madziulek81 - to test made by Boots ;) UK dokladnie tak jak mowisz powinien wyjsc krzyzyk obojetnie czy pionowa ciensza czy pozioma

Gość annaa1980
tak jak obiecalam ;) kreseczka ciut wieksza wiec to chyba to :D nie mam jak zrobic zdjecia bo maz zabral aparat do pracy :O dziekuje wam wszystkim za wiare 🌼

Gratuluję :) Moja druga krecha była tak samo cienka jak Twoja, a test robiłam 2dni PO spodziewanej @ :) Też nie wierzyłam, a teraz mam 7miesięcznego synka :) GRATULUJĘ 🌻

Gość Dziewczyna_M
dbaj o siebie bo to wczesna ciaza napewno....jesli pojdziesz do lekarza i tak nic nie stwierdzi wiec idz do laboratorium zrobic bete i wtedy z wynikami do lekarza,nie przemeczaj sie za bardzo bo na poczatku ciazy wczesnej bardzo czesto jest tak,ze sama ulega poroninieniu takze dbaj o siebie :*:*:* duzo zdrowka!!!!

Gość kto sie wypowieeeeeee
a ta pozioma linia to co to jest?

Gość Kasia2327
Gratuluję to na bank ciąża tylko wczesna, uważaj teraz na siebie i marsz na wizytę do ginia :)

Gość no faktycznie
ciąża jak nic! Teraz to tylko wypada życzyc Ci powodzenia, dużo odpoczynku, zdrowego odżywiania i spokoju ducha!!

Gość jakis dziwny ten test
3 kreski maja byc?!

Gość jaaaaazdaaaaaa
zrób sobie test płytkowy, a nie strumieniowy i nie będzie żadnych odczytów krzyżyków tylko jak wyjdą Ci dwie kreski to ciąża murowana:)