Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Wkurzylam się na chłopaka. Czy słusznie?

Polecane posty

Widzieliśmy się już dzisiaj dwa razy. Mieliśmy wieczorem iść na grila ale pogoda nie dopisała no i popsuł się mu samochód więc musiał jechać do domu. Ze znajomymi postanowilam w takim razie iść do klubu. Chłopak na to że skoro ja idę z dwoma kolegami to on przyjedzie! Musiałby autobusem, zajęłoby mu to z godzinę czasu a poza tym deszcz pada. Więc mu powiedziałam że może lepiej niech zostanie w domu. To ten, z pretensją że o co mi chodzi, co ja bez niego chcę iść??? Dlaczego nie chcę żeby przyjechał? Ja spotkałam się z kolegami(3 lata jesteśmy w jednej grupie! są jak bracia!) i już z klubu wróciłam. A ten nadal stoi na przystanku 😡 No i po co on do mnie na noc przyjezdza 😡. Zaraz znowu zacznie sie jakas zazdrosc.... 😠

Gość ona111111111111
on miał rację, Ty na jego miejscu zachowałabyś się tak samo.

Gość 987654321
Czy to Twój chłopak? Czy tylko kandydat, którego testujesz?

Gość b nh
pff... a ja ty bys sie zachowala jakby on poszedl z kolezankami na impreze ( sa jak siostry! :P ) i wymigiwal sie od tego zebys ty przyszla? zapewne bys przyleciala wylewac histerie na kafe, ze cie zdradza etc wiec rozluznij poslady

Gość twoj chlopak mial racje
ty bys sie nie wkurzyla?? co on sobie ma myslec??

Wkurza mnie takie zachowanie kobiet. Myślą, że im wszystko wolno, a w drugą stronę są same zakazy. Spróbuj stanąć po drugiej stronie, nie rób drugiemu, co Tobie niemiłe.

Gość ma-rka
chłopak miał w 100% racje i to Ty powinnas go przeprosić! I ciesz się, że che się tłuc godzine w taką pogode żeby móc z Tobą przebywać! Doceń chlopaka, bo znajdzie sobie taką, która będzie wychodziła z nim i doceniała drobnostki!