Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z wyborem

jaka gitara elektryczna dla poczatkujacej?

Polecane posty

Gość gość
A chcesz nową czy używaną gitare? I jaki przedział cenowy? Ta gitara jest na pewno w porządku http://olx.pl/oferta/gitara-elektryczna-focus-211s-by-kramer-CID751-IDekNR1.html#d5457cb5d4 i cenka tutaj fajna ;) Jeżeli chodzi o trochę droższe to polecam też tę https://muzyczny.pl/121703_Cort-X2-BK-LH-gitara-elektryczna.html Możesz zerknąć na ebay, może znajdziesz gdzieś używaną :) Gitary powyżej 1000 zł na początek moim zdaniem nie warto kupować...

Gość gość
A powiedźcie mi która z tych gitar jest najlepsza www.fan.com.pl/pl_PL/p/Gitara-elektryczna-Fender-Squier-Bullet-Strat-HSS-BLK/706?gclid=Cj0KEQjwvtS6BRC8pcKn8OXIg_wBEiQAqtpiz7WSp6CY06yHQEV98ezLlFV3uqHVIC4_b9wg4QVpipAaAjCc8P8HAQ www.rigexpert.pl/pl/p/Cort-G100-OPB-gitara-elektryczna/9550 www.muzyczny.pl/150919_Cort-X1-RD-gitara-elektryczna.html Jak widać budżetu dużego nie mam...

Gość Tomek63

Najlepszą gitarą jest Takamine, zamówiłam z Riff, nie mogę się doczekać jak przyjdzie.

Gość meh

Jak zaczynałam to w Riffie doradzili mi tą:

i prawdę mówiąc mimo ,że minęło już trochę czasu i wiele innych gitar przewinęło mi się przez ręce, to wciąż wracam do niej z sentymentem. Na start bardzo polecam – zacznij od akustyka 😉

Gość Patryk
Dnia 25.07.2019 o 09:59, Gość Tomek63 napisał:

Najlepszą gitarą jest Takamine, zamówiłam z Riff, nie mogę się doczekać jak przyjdzie.

to prawda Takamine to świetna gitara,  też kiedyś kupilem w Riffie. 

Gość Rockman

Dean Vendetta, Jakiś Ibanez z serii GIO, Squier by Fender, może być coś w Washburna i podobno Yamaha Pacifica jest świetna.