Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady87

Panna młoda z trądzikiem

Polecane posty

Ehhh te krosty męczą mnie od dobrych 10 lat... teraz może i jest lepiej ale ciągle coś jest na mojej twarzy. Leczę się u dermy ale jakoś tych super efektów nie widzę. Boje się strasznie że w tak waznym dla mnie dniu będę wyglądasz jak maszkara- a to ja właśnie mam być najpięknniejsza ;( Czy któraś z Was również ma taki problem.... może pomarudźmy sobie trochę to się lżej na sercu zrobi

Gość redy
ja tez zawsze mialam problem z trądzikiem ale od poniedzialku stosuje krem brevoxyl. musze przyznac ze widze efekty i jestem zadowolona. dzis patrzac w lustro pomyslalam ze ladna ze mnie dziewczyna:). nie wiem co bedzie potem ale mam nadziej ze sie nie zawiode

brevoxylu już używałam ... w chwili obecnej stosuję epiduo

Gość redy
i nie ma/nie bylo efektow?:(

zmniejszył mi ilość zaskórników ale ja go stosowałam ponmad rok i odstawiłam bo przestały pojawiać się efekty. Zależy jaki masz trądzik

Gość redy
moj tradzik nie jest moze jakis masakryczny ale bardzo uciązliwy. praktycznie codziennie pojawialy mi sie male ropne pryszczyki a od czasu do czasu duze bolące. i to wszystko na czole i miedzy oczami, brr. kiedys bylam u dermatologa to przepisala mi taka hmm białą zawiesine, ktorą mi zrobiono w aptece. moze wiesz o co chodzi? po tym rzeczywiscie mi sie poprawilo ale po moze 2 latach znow bylo to samo co wczesniej. męczylam sie z tym na studiach az w koncu powiedzialam dosc. gdzies przeczytalam ze trzeba przecierac twarz mlekiem. moze to glupio brzmi ale mleko rzeczywiscie zasusza te mniejsze pryszcze. skora jest po tym sciągnieta. gdy siedzialam w domu kilka razy dziennie stosowalam mleko. ostatnio kupilam ten brevoxyl i jak mowie-na razie- jest ok

Gość witka 1234
napisz mi skąd jesteś polecę ci dermatologa, jesli Twój tradzik trwa juz 10 lat i w zasadzie masz ciagłe nawroty to moim zdaniem trzeba zadziałac stanowczo, polecam lek izotek, wejdź na strone www.izotek.pl tam wiele sie dowiesz wejdź na poniższy link i wyslij zapytanie równiez dostaniesz informacje o dobrych dermatologach http://www.blaufarma.pl/?pId=masz_ciezki_tradzik mysle że preparaty zewnętrzne to trochę za mało

ja może nie miałam nigdy takiego typwego trądziku tylko normalne młodzieńcze pryszcze i używalam wszystkiego a TYLKO Brevoxyl mi pomógł, teraz mam dobra cerę i jak mi co czasem wyskakuje przed okresem to smaruje punktowwo Brevoxylem na noc i na dugi dzień pieruństwa prawie że nie widać.

Gość czarno pomaranczowa
ja zaczełas stosowac tabletki anty i moja cera jest teraz rewelacyjna.

Ja mialam rozne problemy z cera do wieku 25 lat, moze nie jakas masakra ale zawsze jakies wyskakiwaly. Poprawilo sie jak przestalam jesc chipsy i inne smieciowe zarcie oraz sklepowe wedliny. Teraz kupuje schab czy karkowe, marynuje i pieke w rekawie z folii w domu. Problemow z cera ie mam.

sękata a jak dlugo trwala Twoja kuracja brevoxylem? ja stosuje 2 tygodnie i nie pamietam kiedy mialam tak ladna buzie:). tylko niestety czasem swędzi buzia i jest zaczerwieniona gdy sie przesadzi

Gość nina 85
autorko tez stosuje epiduo i powiem ci ze jak napoczatku mi pomagal to teraz juz nie bardzo :O doustnie biore tez unidox i mysle ze bez niego wygladalabym gorzej jezeli slub masz w lipcu to izotek nie bardzo ci pomoze :O zreszta musisz uwazac na wszystkie nowosci, zebys nie miala wysypu! najgorsze jest to ze przy epiduo nie mozna sie opalac! ja nie posluchalam swojej dermatolog i naprawde mi sloneczko zaszkodzilo! Nie pozostaje ci nic innego jak dobry makijaz! ja slub bede miec za rok i dlatego od wrzesnia zaczne kuracje izotekiem!