Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość IGA.POZNAN
ciezarna kasiu masz racje, trzeba wyrzucic z siebie te zle emocje a czasami jest tak ze nie ma za bardzo z kim pogadac... ja z mama nie rozmawiam na te tematy bo ona tylko niepotrzebnie by sie martwila. z bratem - tez nie bo to jest facet hehe i jakos tak nie moglabym sie przelamac zeby zaczac taka rozmowe. z kolezankami... no coz one w wiekszosci sa juz szczesliwymi mamusiami a zreszta maja swoje problemy dziewczyny i nie chce im truc. a tutaj - wchodze na forum i wiem, ze mnie zrozumiecie:-))))))) dzieki dziewczynki ze jestescie!!!!

Gość MoniaKr
hej, witam nowa kolezanke, liwka ja jestem z lodzi a wiec mieszkamy calkiem blisko siebie:-) ciezarna kasiu dzieki za wpis, bibi ma racje piszac ze podnioslas nas na duchu, nawet nie wiesz jak bardzo:-D po przeczytaniu napewno wiele z nas powiedzialo sobie tak: kasi sie udalo to i mi sie uda:P AAAAA1980 a co u ciebie???? iga, jak tam? co z tym plamieniem?

Gość IGA.POZNAN
u mnie zero zmian - plamienie na razie ustalo ale to normalne u mnie, wiec nie ma co sie przejmowac, pobolewa mnie brzuch i znow bola piersi. ale dziewczynki ja wiem ze to @... ja to poprostu czuje wiec nie ma co sie łudzic. juz sie z tym faktem pogodzilam:P i wiecie ze nawet nie nie ma mega dola??? zobaczymy co bedzie jak wroci maz z pracki - wtedy pewnie mnie dopadnie jakas znizka formy...

Gość MoniaKr
oj iga, a ja i tak zycze ci zeby to nie byla @ hehe. bo sa przypadki kiedy wystepuje plamienie w dniu spodziewanej @ i dlatego co tam, trzymam kciukiiiii

witam dziewczynki:-) jak wam dzien mija? iga wiesz, ja przy mojej pierwszej ciazy tez tak mialam - plamilam w dniu spodziewanej @ i nastepnego dnia tez troszke tyle ze mi sie to nigdy wczesniej nie zdarzalo bo @ dostawalam od razu na maksa bez zadnych plamien - dlatego wiedzialam ze cos jest \'nie tak\'. ale masz racje, kobieta to czuje i dobrze wie czy sie udalo czy nie. grunt to sie nie zalamywac i probowac dalej:-)

Nadal nie mam @. Hm.... czekam, ale w ogóle nie dopuszczam do siebie mysli ze moge juz byc w ciąży bo w tym miesiącu jeszcze sie do końca az tak nie staralismy, bo chcielismy sie wybawic na weselu. Takze nie łudzcie sie dziewczynki :) Uda sie w przyszłym cyklu :) Dobrej nocy.

Gość bibi2206
AAAAA1980 ale to byłby fart za pierwszym razem :D może ten nie do końca nastawiony będzie celny 3mam kciuki zeby się jednak nie pojawiła XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Dziewczyny, dziękuję za serdeczne powitanie. Z tymi @ bywa złudnie, moja przyjaciółka po okresie dowiedziała się, ze to już trzeci miesiąc... tylko takie skąpe okresy miała i mało bolesne. Iga: to kłucie i plamienie to może być zagnieżdżanie. Mnie zaraz w tym czasie lekarz położył do szpitala i dał Duphaston, ale on był przeczulony. Przy pierwszym synu było tak: miałam 28 lat. Mój 30. Nie miał ochoty jeszcze się decydować. Powiedziałam: ok, kochanie, są rzeczy których się nie da pogodzić. Ja chcę dzieci, Ty nie, więc wiesz, jadę na wakacje samotne na tydzień, a Ty się tymczasem spakuj. Wróciłam i od bramki na lotnisku zeznał, że przemyślał sprawę, to było 16 czerwca, do domu (po imprezie u znajomych) dotarliśmy 17, a 18 czerwca byłam w ciąży. 3 lipca potwierdził to test. tak było w 2001. Teraz: odbiera mnie mój z pracy. Ja mówię: kiepsko jest, chyba będą redukować, a tak sobie wymyśliłam, ze zaczynam własna działalność, to by mi przerwa w robocie dobrze zrobiła. (no, zdarzało nam się poruszać temat, ale twardo mówił, że jak skończymy budowę... tak od 3 lat). Mój: nienienie. Ja: ale patrz, młody się dopomina o rodzeństwo, czas mija, mam 36 lat. On: to od razu mój, że chcesz mieć dziecko, a nie ściemniaj z pracą. Dojechaliśmy do domu, młody do babci, a my do łóżka. No a dziś jajnik kłuje, czyli owuluję, to trzymajcie kciuki, strasznie śmiesznie by to było. Nie wiem, czy mojego za miesiąc tak samo poniesie ;-) Uzupełniam: Sralis Margolis...36........1..........10.07...........Kraków.................1

Dziewczyny, dziękuję za serdeczne powitanie. Z tymi @ bywa złudnie, moja przyjaciółka po okresie dowiedziała się, ze to już trzeci miesiąc... tylko takie skąpe okresy miała i mało bolesne. Iga: to kłucie i plamienie to może być zagnieżdżanie. Mnie zaraz w tym czasie lekarz położył do szpitala i dał Duphaston, ale on był przeczulony. Przy pierwszym synu było tak: miałam 28 lat. Mój 30. Nie miał ochoty jeszcze się decydować. Powiedziałam: ok, kochanie, są rzeczy których się nie da pogodzić. Ja chcę dzieci, Ty nie, więc wiesz, jadę na wakacje samotne na tydzień, a Ty się tymczasem spakuj. Wróciłam i od bramki na lotnisku zeznał, że przemyślał sprawę, to było 16 czerwca, do domu (po imprezie u znajomych) dotarliśmy 17, a 18 czerwca byłam w ciąży. 3 lipca potwierdził to test. tak było w 2001. Teraz: odbiera mnie mój z pracy. Ja mówię: kiepsko jest, chyba będą redukować, a tak sobie wymyśliłam, ze zaczynam własna działalność, to by mi przerwa w robocie dobrze zrobiła. (no, zdarzało nam się poruszać temat, ale twardo mówił, że jak skończymy budowę... tak od 3 lat). Mój: nienienie. Ja: ale patrz, młody się dopomina o rodzeństwo, czas mija, mam 36 lat. On: to od razu mój, że chcesz mieć dziecko, a nie ściemniaj z pracą. Dojechaliśmy do domu, młody do babci, a my do łóżka. No a dziś jajnik kłuje, czyli owuluję, to trzymajcie kciuki, strasznie śmiesznie by to było. Nie wiem, czy mojego za miesiąc tak samo poniesie ;-) Uzupełniam: Sralis Margolis...36........1..........10.07...........Kraków.................1

STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Tysia_86.........23.........1........14.06.. .......Toruń..................0 PRZYSZLA MAM..26.........7........22.06..........Kielce.............. ..0 AAAAA1980......28.........1........22.06.........POZNAŃ ...............0 kamilsien........29..........6........23.06........Zamoś ć................0 IGA...............29..........3........26.06..........PO ZNAN..............0 JOWITA.LODZ...29.........4........28.06...........Lodz.. ................1 bibi ..............26......... 3........29.06..............-....................0 wazka85.........24..........1........01.07........Rawa/L isburn..........1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Moniakr..........26........25.........5.07..........Lodz ...................0 lola52.............22.........1.........5.07...........n s ....................0 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 ważka79 .........29.........9........15.07.........Radom............ .....0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 Sralis Margolis...36........1..........10.07........Kraków...... ...........1 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 Liwka.............32........1..........01.06..........Pa bianice.............1 Brzuchatki : NICK..............WIEK.......ILOSC CYKLI....WIEK CIAZY ....MIASTO

Gość bibi2206
hmmmmm ja też tak miałam w 2 wczesniejszych cyklach, po odstawieniu plastrów antykoncep. miesiaczka mi się spóźniała, robiłam testy, tu I kreska @ brak i też się wnerwiałąm. koniec koncem zjawiała się. rozregulowałam się hormonalnie po prostu. ciekawe jak teraz będzie.nie nerwujcie się misiaczki.

witam :) AAAAA ..... moze cos sie szykuje :) trzymam kciuki witam nowe dziewczynki :) U mnie dzis brzytka pogoda za godzine zmykam do pracy :( jak mi sie nie chce :( Tak tak dziewczyny kazda z nas jak zajdzie to tez bedzie mowiła nie potrzebnie sie stresowałam robiłam rozne wyniki itd. a jak bedziemy w ciazy to bedziemy najsczesliwszymi mamai na swiecie :)

Gość IGA.POZNAN
czesc dziewczynki:-) Sralis Margolis kurcze szczesciara z ciebie... tak szybko udalo sie za pierwszym razem:-) zobaczysz, z druga ciaza tez nie bedzie problemu! AAAAA1980 jeszcze nic nie wiadomo bywa ze testy pokazuja 1 kreske na poczatku, prawda? no coz nie pozostaje nic tylko czekac. A u mnie lipa, to znaczy wczoraj brazowe plamienie, dzis od rana pobolewanie brzucha przez chwile i znow skąpe plamienie, nadal brazowe. ale dziewczynki, ja juz tak mialam wiec wiem ze to oznaka zblizajacej sie @. miesiac temu bylo dokladnie tak samo - 2 dni palmienia i @. dlatego czekam cierpliwie i nie nakrecam sie:-) wiem ze zdarza sie na poczatku ciazy plamic ale gdyby mi sie to nigdy wczesniej nie zdarzylo to bym pewnie wariowala ze szczescia a tak...pozostaje poczekac az @ sie pojawi... a to pewnie kwestia godzin.

hmm AAAA mam nadzieje ze teraz bedzie inaczej:) czas wszytsko wyjasni:) Sralis Moralis trzymamy kciuczki co bys dlugo na upragniona ciaze nie czekala:):):) wczoraj zamowilam tesciki(5), dzisiaj przyszly ale mnie podrkecajaaa masakraaa,,a tak pisalam ze nie ma co wczesniej testu robic i czekac do @ a widze ze ja tu pierwsza chyba wymiekne:( ale trzymam sie, mocnooo sie trzymam,,,a pogoda u nas wrecz fenomelnalna,,w sloncu chyba z 30stopni bylo wczoraj, dzisiaj tez pieknie wiec chyba wymkne sie znow z domu, wczoraj wieczorem bardzo zle sie czulamm,,od 12 do 18 bylam na dworku chyba za duzo slonkaa:( glowa mi tak masakrycznie pulsowala i jakis nadety brzuch mialam,,,moze z glodu hehe za to moj szkrab zadowolonyyyyyy zee uuuuuuuuuu i jaki opalonyyyyy Pozdrowkaaaaa

Gość kamilsien
hej dziewczynki, zaczne od tego ze trzymam kciuki za nasze dziewczynki igusie i AAAAA1980:-D oby wam sie udalo bo ja niestety w tym miesiacu nie dopisze sie do druhiej tabeli - dostalam@. i w ten oto sposob znow zaczynam od nowa... STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Tysia_86.........23.........1........14.06.. .......Toruń..................0 PRZYSZLA MAM..26.........7........22.06..........Kielce.............. ..0 AAAAA1980......28.........1........22.06.........POZNAŃ ...............0 IGA...............29..........3........26.06..........PO ZNAN..............0 JOWITA.LODZ...29.........4........28.06...........Lodz.. ................1 bibi ..............26......... 3........29.06..............-....................0 wazka85.........24..........1........01.07........Rawa/L isburn..........1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Moniakr..........26........25.........5.07..........Lodz ...................0 lola52.............22.........1.........5.07...........n s ....................0 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 ważka79 .........29.........9........15.07.........Radom............ .....0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 Sralis Margolis...36........1..........????...........??????....... .............1 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 Liwka77..........32........1..........29.06..........Pa bianice............1 kamilsien........29..........6........23.07........Zamoś ć................0

Gość IGA.POZNAN
a ja wczoraj tak najadlam sie truskawek jak jakis glupek - pozniej bylo m istrasznie niedobrze:P tez dostalam od tesciow:-)

Gość IGA.POZNAN
a ja wczoraj tak najadlam sie truskawek jak jakis glupek - pozniej bylo m istrasznie niedobrze:P tez dostalam od tesciow:-)

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
hej wszystkim kamilsien jedziemy na tym samym wozku niestety - ja tez dzis w nocy dostalam@, ZAŁAMKA dziewuszki:-( ja juz nie wiem co o tym myslec. dziewczynki czy uwazacie ze powinnam pojsc do lekarza? w koncu 8 miechow to dosc dlugi czas. niby powinno sie czekac rok ale jesli cos jest nie tak to moze lepiej dowiedziec sie o tym wczesniej??? sama juz nie wiem:((((((((((((((((((((((((((((( STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Tysia_86.........23.........1........14.06.. .......Toruń..................0 AAAAA1980......28.........1........22.06.........POZNAŃ ...............0 IGA...............29..........3........26.06..........PO ZNAN..............0 JOWITA.LODZ...29.........4........28.06...........Lodz.. ................1 bibi ..............26......... 3........29.06..............-....................0 wazka85.........24..........1........01.07........Rawa/L isburn..........1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Moniakr..........26........25.........5.07..........Lodz ...................0 lola52.............22.........1.........5.07...........n s ....................0 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 ważka79 .........29.........9........15.07.........Radom............ .....0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 Sralis Margolis...36........1..........????...........??????....... .............1 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 Liwka77..........32........1..........29.06..........Pa bianice............1 kamilsien........29..........6........23.07........Zamoś ć................0 PRZYSZLA MAM..26.........8........21.07..........Kielce.............. ..0

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
AAAAA1980 testem sie nie przejmuj - ile razy bywalo tak ze pokazywal 1 kreske i okazywalo sie ze jednak ciaza jest - a ile razy byly na tescie 2 a pozniej przychodzila @... musisz czekac - zycze ci zeby to jednak bylo to o czym marzysz!!! Sralis Margolis, zazdroszcze ci ze tak szybko udalo sie za pierwszym razem:P ty farciaro ;) super bo przynajmniej zaoszczedzilas sobie tych wszystkich okropnych rozczarowan i łez... zycze ci zeby teraz tez poszlo tak gladko:-D iga informuj nas na biezaco co sie dzieje bo wiesz te plamienia to niekoniecznie@ nawet jesli juz kiedys tak bylo. slyszalam ze brazowe plamnienia to pozostalosci po poprzedniej @ - uwalniaja sie w momencie nadejscia kolejnej miesiaczki albo... kiedy kobieta zachodzi w ciaze wiec wiesz...na dwoje babka wrozyla:P

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
nooo wazka85 to zaszlalas:P wiesz, jak juz te testy sa to kusza, oj kusza.... ale nie rob za wczesnie, poczekaj do dnia spodziewanej @ :-) aaa no i nie ryzykuj z opalaniem sie, wiesz tak na maxa, bo nie wolno:P:P:P

Gość kamilsien
oj przyszla mamusiu ciezko mi jakos dzisiaj:-( musze sobie troszke ponarzekac...nie wiem czy nalezy juz isc do lekarza czy jeszcze za wczesnie? ja sie obawiam tego ze zaczna mnie, moze niepotrzebnie, faszerowac chemia... tak jak powiedziala ciężarna kasia... a tu chyba nie o to chodzi. ale wlasnie, moze jakies badanie przydaloby sie porobic? tylko jakie? bibi2206 masz racje, ja po plastrach tez mialam problemy z @ i tez łudziłam sie ze to dzidzia a jednak okazywalo sie ze to sprawka hormonow:-( bibi kochana jak tu sie nie nerwować?

Gość IGA.POZNAN
dziewczynki moje, bedzie dobrze - sama w to do konca nie wierze ale zobaczycie, ze bedzie:-) ja tez sie wkurzam bo wolalabym juz nawet dostac te cholerna @ niz plamic bo rozne mysli chodza mi po glowie... jak ma juz przyjsc to niech głupia nie bawi sie ze mną w podchody tylko przyłazi:P dołuje mnie to wyczekiwanie chociaz jak juz napisalam na 99% to @. przyszla mamusiu ja tez slyszalam o przyczynach palmien ale jakos nie moge sobie wyobrazic ze nagle w tym miesiacu stanie sie cud i ze okaze sie ze akurat teraz mają one inne podłoże. wiem wiem powinnam byc pozytywnie nastawiona ale nie martwcie sie ten dołek jest chwilowy:P pzejdzie mi:P:P:P kamilsien, przyszla mamusiu trzymajcie sie!!!!

Gość kamilsien
no wlasnie AAAAA1980, tak mowia ze po roku staran dopiero wiec nie bede na sile wyszukiwala w sobie chorob... ale szczerze mowiac to mam czasami takie dziwne mysli... np ze cos musi byc nie tak skoro sie nie udaje.

Gość kamilsien
no wlasnie iga, prosze mi sie natychmiast pozbyc tego dolka:P kurde, a ty nie mozesz powiedziec sobie zamiast: 'jakos nie moge sobie wyobrazic ze nagle w tym miesiacu stanie sie cud i ze okaze sie ze akurat teraz mają one inne podłoże' 'no tak a moze w tym miesiacu to wlasnie ciaza spowodowala te plamienia; jestem na 99% pewna ze tak'??????????????????????????????? ale igunia wiem ze to jest bardzo trudne i ze po jakims czasie mamy dosyc tych staran, dosyc tych powtarzajceych sie zalaman i ciezko jest dojrzec to swiatelko w tunelu. ale moze warto poszukac? co???