Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Wiem, że tak jest, dlatego nie zamawiam nic z najwyższej półki, wiele kobiet zaleca smarowanie się po prostu oliwką. Ale niestety z rostępami tak jest, że jak mają wyjść to nic ich nie powstrzyma, a to smarowanie to tylko dla czystości sumienia :D

czesc kochane laseczki:) ale tu dzis gwarno hehe super:) bratka_ bedzie dobrze, jesli bedziesz dbac o siebie to nie bedziesz pozniej narzekac na oibwisle cycuchy i takie tam. juz pierwszy krok zrobilas, kremik kupiony i jest ok:) a z brzusiem to rzeczywiscie, napewno nie dociera do mamusi to ze jest w ciazy dopoki brzuchol nie zacznie rosnac:)))

ahaś- a to jakiś sprawdzony kremik przez Twoje znajome?? bo wiesz nam się kiedys tez przydadzą takie specyfiki wiec dobrze wiedzieć w co ewentualnie się wtedy zaopatrzyć- a sprawdzone to zawsze najlepsze. no tak dzdzik na pocztkunie potrzebuje tak wiele papusiać- jeszcze przyjdzie czas na to byś więcej pochłaniała pokarmów :)

Gość luleczka1982
bratka,bardzo dobra na rozstępy jest mustella,ale droga.świetnie działa też fissan i jest w przystępnej cenie :)

Gość lolccia52
hej igu:*:* bratka dokladnie cie rozumiem... ja mam celulit i tez sie smaruje bo tez chce mieć czyste sumioenie choc uwielbiam czekolade gorace kapiele i to wszystko co jest idealne dla celulitu hahahah:P tak wiec kobitki czyscimy sumienia hahahahah:P:P

ale jednak cos w tym jest ze jesli sie kobieta nastawi pozytywnie i wezmie za siebie to pozniej po ciazy nie ma sladu - bo niektore kobitki w ciazy wygladaja strasznie, nie dbaja o siebie, nie pojda do fryza, nie umaluja sobie paznokci, bo po co... bez sensu, o ile ciaza rozwija sie prawidlowo i kobitka czuje sie dobrze to powinna dbac o siebie bo kobiety z brzusiem tez maja prawo zeby wygladac swietnie:) moja kolezanka sporo przytyla w ciazy ale zawsze przychodzila do mnie fajnie ubrana, zadbana, az promieniała... tez bym tak chciala:)

no tak jak ktoś ma predyspozycje do rozstepów to nic nie pomoże ale dla czystego sumienia to chyba lepiej kremiki stosować by potem nie mieć żalu do siebie ze nic się nie robiło by je zminimalizować.

lolcia ja tez uwilbiam czekoladke i gorrrace kapiele. i tez robia mi sie okropne uda-tzn nie sa moze jeszcze takie beznadziejne ale widze roznice:( chyba trzeba sie za siebie wziasc;)

dziewczynki a zwlaszcza te ktore niedlugo zostana mamusiami, dawajcie namiary na te kremy i takie tam bo nam sie to przyda mam nadzieje ze jakis niedlugi czas;)

Gość MoniaKr
czesc gaduły;) wiecie do ktorej dzis spalam??? obudzilam sie przed 15 minutami... az mam do siebie pretensje ze tyle dnia przespalam...

wiecie co ja także nie zamierzam być flejtuchem w ciąży. moja bratwa ogólenie się nie maluje i wogóle- fatalnie sie ubierała w ciąży w jakieś wielkie szare łachy- tylko jak my coś jej kupowliśmy- na urodzinki czy jakies tam świeto to wiecie kolorowe bluzeczki i fajne spódniczki więc wtedy było gicio. włosy obcieła bo niby z dlugimi więcej pracy- ja uważam ze czy długie czy krótkie to nie ma znaczenia- i tak trzeba je myc i tak.

Gość MoniaKr
dziewczynki ja nie szaleje jeszcze z zadnymi kremami bo wogole o tym nie mysle a chyba powinnam;) bo sie obudze z przyslowiowa reka w nocniku;) kurde przeczytalam o asiuli i zrobilo mi sie strasznie przykro. asiu, buziaczki ci przesylam, trzymaj sie dzielnie. mam nadal nadzieje ze ten wynik bety bedzie zadowalajacy chociaz wydaje mi sie ze asiu ty wiesz najlepiej i czujesz co sie dzieje w twoim organizmie. mimo to jestem myslami z toba i zaciskam kciuki!

haj monia:) a spij do woli kochana bez zadnych wyrzutow sumienia:) teraz ci wolno! :* wiolkcia masz racje... co to za roznica czy ma sie krotkie czy poldlugie czy dlugie wlosy - jesli chce sie czlowiekowi o nie dbac to nie ma problemu. poza tym łazic w ciazy w za duzych ubraniach to jest masakra... kurde ja bym tak nie mogła bo chcialabym sie nadal podobac mezowi mojemu:)))))) i pewnie ze nie trzeba sie nie wiem jak malowac ale jakis delikatny makijaz tak dla polepszenia samopoczucia to fajna sprawa:)

czytałam że powinno się te specyfiki stosowac od pierwszych miesięcy ciąży by przygotować już skórę na rozciąganie, uelastycznić ja bardziej więc moiczko chyba już czas :) lepiej zapobiegac :)

Gość MoniaKr
oj ja tez sobie nie moge wyobrazic zeby kompletnie o siebie nie dbac bo jest sie w ciazy. ja bym sie wstydzila z chałupy nos wystawic hehe a jednak widzisz wiolkcia, twojej bratowej to nie przeszkadza i jest git. to chyba zalezy od charakteru i podejscia do sprawy.

no jasne w ciązy powinnyśmy być piękniejsze- i tak piekna dodaje nam "odmienny" stan. ja chcę w ciązy kolorowo się ubierać, w ciuszki które podkreślą i pokaża całemu światu ze jestem "brzuchatka"- oczywiście nie obcisłe by dzidziusiowi nie szkodzić- będę z dumą paradowała z moim dużym brzusiem :);)

Gość MoniaKr
wiolkcia chyba masz raje musze sie udac do kuzyki ktora pracuje w aptece i zna sie na rzeczy to moze mi cos doradzi:) do mnie to jeszcze nie dociera ze jestem w ciazy dziewczynki i to dlatego chyba. wiem ze jestem, cieszcze sie ogromnie ale tak jak bratka, poczuje to na 100% jak zacznie mi rosnac brzusio :o)

Gość tysia123
jeku, ale juz naprodukowałyście tekstu od rana;) zauwazyłyście że kobiety w ciąży promienieją? Porawia im się cera, włosy slicznie lsnią (kwestia hormonów). Grzechem byłoby tedy ubierać się na szaro-buro.

Gość MoniaKr
a co to za dziwoląg mi wyszedl;) miala byc buzka usmiechnieta o taka :-D

Sorki, że czasem znikam bez uprzedzenia, ale w pracy jestem ;) Co do kosmetyków to czytałam sporo opini w internecie i wybrałam serię Pharmaseris M, wprawdzie krem do biustu można stosować dopiero od 4 miesiąca, ale zamówiłam od razu, bo z internetowej apteki żeby było taniej i chciałam to załatwić za jednymi kosztami przesyłki, aczy są skuteczne to się okaże. Narazie nie polecam :P MoniaKr - ja też chcę tak długo spać !!!

wiecie ona mi mówiła że chce ładnie wyglądać ale ona nie ma wogóle gustu- normalnie bardzo mi się nie podobała w ciąży- bez niej też nie ;p hihihihi nie przepadam za nią ale za to jej dzieciaczki kocham mega mocno. jak chcecie zobaczyć te dzieciąteczka to możecie luknąć na nk bo teraz jestem w pracy i nie mam dostępa do mojego folderka.

dokladnie tysia, kobiety promienieja i powinny sie tym chwalic:) jasne ze nie kazda bo czasami jest zupelnie odwrotnie ale mi sie wydaje ze np przebarwienia jakies czy cokolwiek mozna starac sie ukryc jakos a nie wychodzic z zalozenia ze skoro jestem w ciazy to moge wygladac okropnie.

Gość lolccia52
:) jak to mowi muj luby kobieta jest jak paczek kwiaty..a;le rozkwita dopiero w ciaży:P:P co nie oznacze ze pąki sa brdzytkie:P:P

Gość tysia123
a co do nastroju.... ten dołek psychiczny jest chyba zaraźliwy. Wczoraj poryczałam się wieczorem bo dowiedziałam sie ze znajoma jest w ciąży. do tego mamy za tydzien impreze rodzinna i peweni wszyscy będą wypytywać kiedy my postaramy sie o dzidziusia......I weż tu czlowieku nie myśl i nie przejmuj sie ;/ W tym cyklu cos czuje ze nic z tego nie wyszło. Po prostu to wiem. Co prawda w polowie cyklu kłuł mnie przez 2 dni prawt jajnik (nigdy wczesniej tak nie mailam;/) i bolał mnie brzuch jak na @. Teraz też zreszta czasami pobowlewa mnie dół brzucha jak na @. Mój głupiutki rozumek już sobie upatrzył w tym objawy ciąży, ale podswiadomość mówi: nic z tego !!!!! No cóż, dobrze ze przynajmniej robienie dzieci jest przyjemne ;)

Gość lolccia52
i oczywiscie witam wszystkie "śpiochy" hahahha:P

Gość MoniaKr
tysia, wiem co czujesz przed taka impreza... ja sie strasznie czulam kiedy tak wypytywali ale nic na to nie poradzisz. musisz sobie obmyslic jakas odpowiedz na odczepke i juz zeby ci czterech liter nie truli.

Gość MoniaKr
kurde ja to dzisiaj dalam czadu...... normalnie az mi glupio jest zeby sie o 12 budzic;)

Gość MoniaKr
tysia prosze mi tu nie marudzic i nie nastawiac sie 'na nie' ;) bedzie dobrze, dlaczego mialoby sie akurat w tym miesiacu nie udac??? hmmmm? glowka do gory!

Gość lolccia52
tysia kochana ty sie nie przejmuj tymi pytaniam a kiedy wy... wiem ze latwo sie mowi moja kuzynka bardzo dlugo nie magla zajsc w ciaze jakies 5 lub 6 lat a byla zdrowa.. i tez ja rodzina meczyla pyatniamy a co ty jeszcze nie w ciazy a ona na to odpowiadala ze jak przyjdzie na nia czas to bedzie w ciazy :):) wiec glowa do gury a teraz moja kuzynka ma 3 slicznych dzieciaczkw ...rok po roku sie jej udało:P:P