Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

z czego się cieszycie w swoim życiu??

Polecane posty

Gość smuteczkie
ze wszystkiego oprocz tego ze : 1. zawsze brakuje mi pieniedzy 2. jestem brzydka jak noc

Gość Łasica Julia
Ze wszystkiego :D

Gość Sinanju
z mojego meza. ciesze sie, ze dane mi bylo poznac, pokochac i byc kochana przez tak wspaniala osobe, ktora z calkowita szczeroscia moge nazwac swoja druga polowa

Gość hmmmmmm25
generalnie, nie mam zbyt dużo powodów do radości... z czego się cieszę: że jestem zdrowa że mam prace, że w końcu kończę studia, którę tak bardzo nadszarpnęły moje finanse że poznałam nowych bardzo fajnych znajomych z czego się nie ciesze: że nie mam kasy, a muszę zapłacić ostatnią ratę za studia że nie mam faceta że musze pisać prace mgr że chciałabym kupić sobie nowe ciuchy, i pójść do fryzjera a nie mam kasy że auto mi się psuje a nie mam kasy by go naprawic

Gość Sinanju
dziekuje :) nie wiem czy chcesz tego samego ale tak na wszelki wypadek zyczę i Tobie kogos tak kochajacego i kochanego 🌻

Ja się cieszę, że mam studia, znajomych i przyjaciół, którzy chcą ze mną spędzać czas, imprezy, pracę, kasę. Nie mam dziewczyny ale się nie smucę z tego powodu bo na samotność to nie narzekam:)

sinsnju chciałabym taką osobe kiedyś, ale mój organizm wytworzył przeciwciała na miłość:)---------- coś w tym stylu powiedziała mi baaardzo mądra osoba:) a brak kasy dokucza chyba każdemu...

Gość yyyyyyy-yyyyyy
Ja się cieszę z tego, że żyję i dane mi jest przeżywać cudowne chwile jak i pokonywanie problemów; z tego, że jest mi dobrze i źle; że duchowo jestm bogata natomiast materialnie niekoniecznie, cieszę się z tego, że mam marzenia, mimo, że niektóre się i tak nie spełnią i dużo by tak wymieniać :)

skoro cieszysz się że masz studia to powinieneś cieszyć się też że masz sesje..

cieszę się,że mam wspaniałego wrazliwego i mądrego syna,męża,który przez 15 lat nigdy mnie nie zawiódł,mamę,którą jest moja przyjaciólką:)

Ja tam jednak nie cieszę się, że mam sesję, trochę stresu jest no ale wiadomo przecież, że to się wiąże ze studiami.

cieszę się z tego że: - jestem zdrowa, - mam fajnych rodziców, - mam znośną rodzinę bliższa i dalszą;) -mam fajnych znajomych, -jadę do anglii na wakacje, -już niedługo jak dobrze pójdzie skończe studia, jest mi smutno bo: - brakuje mi ukochanej osoby, -ciągle poznaję kogoś, kto okazuje się niewypałem ( to się wiąże z nr1) - mam ciągłe problemy z pracą, - jestem bardzo samotna (patrz nr 1)

Gość minimalistka..............
a ja się cieszę, że: - mogę widzieć - mogę słyszeć - chodzę o własnych nogach - nie głoduję, mam dach nad głową (nie mój własny, ale to się nie liczy) - żyję w wolnym kraju, mogę czytać to, co chcę, słuchać to, co chcę i oglądać to, co chcę wielu rzeczy nie mam, ale człowiek wiele zniesie

anioł i diabeł w jednym co się stało że wypowiadasz się w moim temacie??.......

Gość lilkaaaaa
Mognolio jeśli wolno spytać, dlaczego twoja mama nie jest Twoją przyjaciółka?

poprostu nie jest. myśli że jest, ale to nieprawda:( mam inne poglądy, inny sens życia, inny styl bycia

Gość Buhaaaa P
Witam ! http://www.3dwhite.pl/?clk=695c39d4d6a6818b1 2daeb345a1fdf13 Odwiedzając tę stronę można wiele się dowiedzieć o pielęgnowaniu zębów jest komercyjna ale godna polecenia Ciekawa strona można wsiąść udział w konkursie . Zajmie tylko 10 sek zawsze warto zobaczyć coś nowego

Gość lilkaaaaa
Cieszę się: że mam cudownego mężą cudowną 4 letnią córeczkę BARDZO ICH KOCHAM Magnonio bardzo cię pozdrawiam

Gość Pim pam pim
z każdego piątku.

Cieszę się z tego, że mam takiego narzeczonego jakiego mam i nawet jeśli kiedyś coś nie wyjdzie, cieszę się z tego czasu który już razem przeżyliśmy. Cieszę się z tego, że mimo mojego młodego wieku jestem w 99% samodzielna (szkoda tylko, że wynikło to z złej sytuacji rodzinnej, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło) Cieszę się, że studiuję i dobrze mi idzie Cieszę się, że dwa dni temu kupiłam autko (co z tego, że muszę potrenować jeżdżenie:-)

- że skończyłam pisanie pracy licencjackiej - dobrze mi idzie na studiach - mam fajnego chłopaka - szybko się uczę - umiem malować - nie muszę się martwić o pieniądze, o przyszłość -rodzice chcą mi kupić mieszkanie w dużym mieście