Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DwudziestoparolatkaM

Kobietki ! Co Was przyciąga w facetach ? Króciutka ankieta.

Polecane posty

1. Oczy a) niebieskie b) ciemne 2. Dłonie a) szczupłe b) masywne 3. Włosy a) blondyn b) brunet c) rudy ? 4. Budowa ciała a) szczupły b) przy kości c) umięśniony 5. Wzrost a) niski b) sredni c) wysoki 6. Pupa a) płaska b) wystająca 7.Charakter a) domator b) rozrywkowy 8.Brzuch a) płaski b) widoczny :) 9. Zarost a) brak b) broda c) broda i wąsy Ale odpowiadajcie całymi slowami bo np. 1a, 2b . źle sie czyta . :) MOj typ : Oczy niebieskie , dłonie masywne, blondyn, przy kości, średni wzrost, pupa wystająca, domator , brzuch widoczny, bez zarostu :) Co o nim myslicie? i to moj facet.. ;)

Gość chrumchrum
hm...8 pytan odnosnie wygladu i tylko jedno o charakter :O

Gość krociutka tiaaa
;) ciemne oczy, brunet, szczuple dlonie, lekko umiesniony, wysportowany, ale bez przesady z miesniami, wysoki, pupa wystajaca, a brzuch widoczny, w sensie piwny??? to nie:) widoczne miesnie brzucha tak, bez lub lub lekki zarost, ale opanowany, charakter tylko 1 pyt?? rozrywkowy

to nie tak ze charakater sie nie liczy, bo jak najbardziej jest wazny :) głupio to moze faktycznie wyszlo, ale chcialam zobaczyc co pocaga kobiety w wygladzie faceta, bo nie oszukujmy sie - przy pierwszym wrazeniu widac tylko wygląd :)

1. Oczy b) ciemne 2. Dłonie a) szczupłe 3. Włosy b) brunet 4. Budowa ciała a) szczupły 5. Wzrost b) sredni c) wysoki 6. Pupa b) wystająca i jędrna mmm :D 7.Charakter a) domator b) rozrywkowy - taki i taki po trochu :D 8.Brzuch a) płaski 9. Zarost taki dwudniowy :)

Gość Lambii
1. ciemne oczy 2.szczupłe dłonie 3. brunet lub rudy 4.szczupły 5.średni lub wysoki 6. mała pupa :P 7.domator 8.płaski brzuch z zarysowanym kaloryferkiem 9.bez zarostu lub z bródką

Gość ja moze nie mialam takich
1b ciemne 2b masywne 3b brunet 4blubc przy osci umiesniony 5b sredni 6a plaska (jedno z nas niech ma płaska pupe:)) 7adomator 8aplaski 9a lub b brak lub broda

Gość joluśka
Kasa , kasa , kasa , a później 90 na karku i stan przedzawałowy

Gość panna młoda z lipca 2009
1. b 2. b 3. b 4. b 5. b 6. a 7. a 8. a 9. a 10.

Gość panna młoda z lipca 2009
orki dopiero teraz doczytałam że odpowiedzi mają być bez a,b ale myśle że jakoś się połapiesz.Pozdrawiam

ja podlicze pozniej wyniki i wyjdzie obraz idealego z wygladu faceta. zakladam oczywiscie ze ten facet ma osobowosc ktora Wam odpowiada. tylko jeszcze pytanie - kobietki ktore odpwoiedzialy na pytania - cz to obraz Waszch facetow, czy ideałow faceta? :)

. Oczy a) niebieskie 2. Dłonie b) masywne 3. Włosy b) brunet 4. Budowa ciała c) umięśniony 5. Wzrost b)średni c) wysoki 6. Pupa b) wystająca 7.Charakter a) domator 8.Brzuch b) widoczny ale nie tłusty 9. Zarost a) brak

:) widze na razie przewage brunetow z ciemnymi oczami :)

1. Oczy a) niebieskie 2. Dłonie b) masywne 3. Włosy b) brunet 4. Budowa ciała a) szczupły b) przy kości c) umięśniony - zaden z powyzszych wole normalnych, srednich, nie grubych, nie chudych, z niezbyt przerosnietymi miesniami 5. Wzrost Na pograniczu a) niski ORAZ b) sredni Samam mam 163cm i nie lubie miec problemow ze staniem na palcach by sie calowac :-D 6. Pupa b) wystająca 7.Charakter a) domator 8.Brzuch lekko widoczny 9. Zarost jednodniowy zarost

Gość moj za to...
1. Oczy a) niebieskie 2. Dłonie b) masywne 3. Włosy b) brunet 4. Budowa ciała wyrzeźbiony 5. Wzrost b) sredni 6. Pupa b) wystająca 7.Charakter b) rozrywkowy 8.Brzuch a) płaski 9. Zarost b) broda

Gość rtyrhrtghrtfghtdh
DwudziestoparolatkaM skąd jesteś? W jakim wieku jest twój facet?

a czemu ktos pyta? znasz moze faceta pasujacego do tego opisu? mam 26 lat , wojewodztwo kuj-pomorskie :) miasta nie podam.

Gość rtyrhrtghrtfghtdh
1 Oczy b) ciemne 2 dłonie b) masywne 3. b) brunet 4. a) szczupły 5. Wzrost c) wysoki 6. Pupa między a a b 7. Charakter b) wesoły, rozrywkowy 8. Brzuch a) płaski 9 zarost a)brak

aha - facet moj ma 29 lat.a co?

Gość rtyrhrtghrtfghtdh
DwudziestoparolatkaM no powiedzmy ze jakos mi sie to z pewna osobą skojarzyło, ale ja jestem ze slaskiego wiem raczej zle trafilam :P

aha:) pewnie wiecej takich facetow jak moj, ale on jest tylko moj i nie oddam go :D

Gość dgfgd
Wikszosc pewnie opisuje tutaj swoich wlasnych facetow prawda ????

Gość rtyrhrtghrtfghtdh
dgfgd - ty sie dzisiaj udzielalas na topiku a propo tego ze zgrabne nogi maja nie miec rzadnej dziury hehe? :D

Gość rtyrhrtghrtfghtdh
żadnej przepraszam :P

Gość dgfgd
Nie, nie to nie ja bylam :D

Gość 546464654
1. Oczy a) niebieskie 2. Dłonie b) masywne 3. Włosy a) blondyn 4. Budowa ciała c) umięśniony 5. Wzrost c) wysoki 6. Pupa WSZYSTKO JEDNO 7.Charakter b) rozrywkowy 8.Brzuch a) płaski 9. Zarost a) brak

Gość a ja bym chciala.....
szatyna o niebieskich oczach i szelmowskim usmiechu.... z charakterem ..... inteligentnego ponad miare..... z duzym poczuciem humoru.... polotem...... kasa..... i najlepiej zeby byl adwokatem ....

Gość patrysiapppji
to ja napisze inaczej wysoki,umięsniony elegancko ze 120kg żywego mieśka blondynek niebieskie oczka,słodkie usteczka sliczna pupa.brzuszek troszeczke jest.;P po studiach,kierownik, troche rozrywki troche domator,w seksie boski;) mrau....;)))

Generalnie to wygląd mi wisi bo szukam takich którzy mają poczucie humoru i mózg do myślenia a nie po to żeby czymś czaszkę wypełnić coby przeciągu nie było :D ale jeśli miałabym mówić o jakimś fizycznym ideale to: 1.oczy b) ciemne- ale mogą też być zielone :) 2. Dłonie- długie palce , duże dłonie , paznokcie o wydłuzonej płytce , zadbane i przede wszystkim czyste :) - dłonie to moje zboczenie i zawsze zwracam na nie uwagę :D 3. Włosy - brunet - im ciemniejszy tym lepszy, mogą być dłuższe, mogą być dready - byleby nie były tłuste :o 4. Budowa ciała- lubię takich lekko misiowatych , ale bez przesady - \"żegnaj siusiu witaj brzusiu\" to już przesada :D 5. Wzrost - wysoki 6. Pupa- wystająca 7.Charakter- hmmm zależy co znaczy rozrywkowy ... dla mnie nie musi chodzić na dyskoteki czy do klubów , ale ma lubieć łazić po górach, jezdzić po swiecie , i czasem wyjsc do pubu 8.Brzuch - jakiś tam może być :) ale bez przesady 9. Zarost - trzydniówka :)