Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **nie wiem co

czy wasze dziecko przyłapało was

Polecane posty

Gość **nie wiem co

w niedwuznacznej sytuacji??

Gość no mnie też te
nie

Gość **nie wiem co
bo mój 6 letni syn dziś nas chyba podglądał chwile ale mieliśmy kołdrę na sobie. :(

Gość no mnie też te
ja pamiętam kiedyś jak zobaczyłam swoich rodziców.Masakra.Miałam też z 5-6 lat.Do dzis mam obraz przed oczami.

Gość **nie wiem co
rozmawiałam z nim potem i tłumaczyłam że mama z tatą też się muszą czasem poprzytulać. nie wiem czy dobrze zrobiłam:(

Gość a nie posiadacie
klucza do drzwi?:O

Gość tak niestety tak
jak mialam 7 lat to przylapalam moich rodzicow. ryczalam wtedy okropnie. do dzis jak o tym sobie przypominam co wtedy zobaczylam to zbiera mi sie na wymioty :o uraz na psychice zostal chyba :o

Gość **nie wiem co
ale takie sytuacje czasem się zdarzają tylko nie wiem jak do tego podejść. nie chce żeby to był jakiś temat tabu.

Gość **nie wiem co
ale nic widać nie było tylko sytuacja głupia

Gość 6letnie dziecko
powinno juz wiedzieć, ze nalezy wczesniej zapukac do drzwi (no chyba, ze go tego nie nauczyliscie) a poza tym mogliscie sie zamknąc na ten czas na klucz.

Gość no mnie też te
ja ci nic nie poradzę.Pamiętam tylko,że doskonale wiedziałam (skad?????) co oni robią.Gdyby wtedy jeszcze gadać ze mna o tym chcieli to bleeeeee.Postaraj sie na przyszłosć zapobiegać takim syt.Może faktycznie klucz w drzwiach.

Gość no moja kolezanka
jak byla mała zobaczyla rodziców w niedwuznacznej sytuacji i czuje sie tym zniesmaczona do dziś...bo jak to sie mowi - seks to cos naturalnego ale żeby nasi rodzice?eeeee.....:P;P:P

Gość no mnie też te
6 letnie dziecko----jakaś ty mąrda:o zaspane dziecko idące nad ranem do rodziców zapuka do drzwi:o ty sie puknij

Gość **nie wiem co
niestety drzwi się nie zamykają. my się nie wstydzimy okazywać sobie uczuć przy dzieciach, buziak i przytulanie to normalne. ja mu z nim potem rozmawiałam. Chciałaby tylko wiedzieć czy ktoś z Was też tak miał i jak zareagował

Gość a co nie macie
zamka w drzwiach? wasza wina!:O

Gość aha czyli dziecko ma prawo
wchodzic do sypialni rodziców kiedy mu sie zachce?:O

Gość no mnie też te
wiele par znalazło sie w takiej sytuacji.Weź tego nie roztrzasaj.Nic w sumie nie widział.Nie wracaj do tematu i tyle.Chyba,ze sam zapyta to mu powiedz to co wcześniej i już.Nie przejmuj się tym tak.Co innego jakby tatuś biczował przywiazaną mamusie,ale pod kołderką?;)

Gość no a kiedys był topik
że rodzice uprawiali seks podczas gdy zaraz obok nich leżało niemowlę.:O

dziecko to tylko dziecko...nawet dobrze wychowane czasem robi cos wbrew zasada.a tu juz zaczyna sie ocenianie...

Gość **nie wiem co
to zależey też od tego jak rodzice podchodzą do tematów seksu w domu.moi to nigdy ze mną nie rozmawiali choć kilka razy słyszałam jak TO robią.

Gość no mnie też te
ale to nie jest dyskusja co jej dziecko ma prawo a czego nie ma:o

Gość znajomy opoiwadal mi
ze jego 4 letnia corka powiedziala mu ze wujek lezal z mama i dobieral sie jej do sisiorka:)( oni sa po rozwodzie zona mieszka z innym facetem)

Gość no wlasnie male dzieci
w dzisiejszych czasach nie są głupie wiec takiemu 6latkowi sie nie wmówi byle czego - tym wieku juz sie pamieta.:p

Gość **nie wiem co
nie rozumiem was troche. mam zamknąć drzwi na klucz tak? a jak dziecko w nocy się budzi to niech sobie robi co chce ale do naszej sypialni wejść mu nie wolno?? bzdura jakaś. Ja myśle że jak się dziecku pokaże że seks to coś złego to będzie tak myślało

Gość zauwazcie mozna sobie
każdego wyobrazić w niedwuznacznej sytuacji ale jesli chodzi o rodziców to jakies tabu, mnie to zniesmacza choc przecież na zdrowy rozum to zupelnie normalne że i rodzice uprawiaja seks.

Gość do nie wiem co
to jak dziecko sie obudzi i bedzie chcialo wejsc to wtedy zwyczajnie zastuka i zawoła...no chybaze lubisz taką ruletkę podczas seksu...wejdzie czy nie wejdzie.:O

Gość no mnie też te
ja bardziej miałam na myśli zamknięcie dzrwi na czas seksu.No chyba,że całe noce to robicie;). I nie chodzi o to ,że seks to cos złego,ale seks rodziców jest dla dzieci niesmaczny po prostu.Wyobraż sobie swoich baraszkujących i ty wchodzisz.:)

Jako 10 -letnie dziecko weszłam do niezamkniętej sypialni rodziców :D(sex) Mamy stare dębowe wielkie łózko w sypialni , obok sypialni był mój pokój :D a łózko skrzyiało i uderzało w scianę :O:O a ja nie wiedziałam co to jest ...:D Potem sie z nich smiałam :O

Gość no to po co ten
cały watek? uprawiajcie seks przy dziecku i już.

Gość **nie wiem co
dlatego nie chciałam go z tym samego zostawić tylko wytłumaczyć że to nic złego tylko takie "przytulanie" żeby zrozumiał że dorośli troche inaczej okazują sobie uczucia