Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnna87

Wózki piccolino-zna ktos????

Polecane posty

Gość onnna87

Dziewczyny, zamierzam kupić wózek, nie ukrywam, że chce wydac jak najmniej, ale żeby wózek był jak najlepszy dla dziecka.... Ostatnio natknęłam się na wózki piccolino, czy któraś z Was miała taki, bądź wie coś na ich temat?? Poproszę o pomoc:) Oto link: http://www.allegro.pl/item654968644_lekki_piccolino_fotelik_sam_max_wyposazony_okazja.html

Gość onnna87
upupup, może ktoś zna te wózeczki??

Gość onnna87
upupup

Gość Kleosia_1986
mi się ten wozek wydaje bardzo wygodny dla dziecka - taki wyściełany.Dużym plusem jest budka,która naciąga się do końca,a nie tak jak w innych wózkach trochę odbiega.Ponad to wozki na kolach pompowanych mają dobrą opinie.Ja niestety bym go nie kupila za tyle pieniędzy bo mi przypomina czołg,ale jesli Tobie wygląd nie przezkadza to chyba nie ma przeciwskazań do jego zakupu :P

ja miałam wózek z tej firmy i powiem ci że po roku pękła stalowa część rączki.. to był inny model wprawdzie ale firma-ta sama. teraz mam GRACO i jest na prawde bardzo porządny i cena też przystepna

Wózek jest ciężki i duży po złożeniu nie mieścił się w bagażniku samochodu(a bagażnik duzy bo samochód combi):o Używałam,go 3 miesiące i kupiłam spacerówkę.Chcę go sprzedać :P

Gość Natalia9494
Tak znam poniewaz dostałam od znajomych i powiem ze jest dobry i odpowiedni dla dziecka minus jedynie jest tylko taki ze jego waga wynosi 17,5kg ale ja jakos daje rade mi sie podoba polecam. :)