Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy mozna

kiedy mozna zaczac zageszczac pokarm?

Polecane posty

Gość kiedy mozna

Kiedy zaczelyscie zageszcac pokarm niemowleciu i czy po tym lepije spaly. Jestem padnieta po nocy, moje dziecko nie spi od 4tej

ja zaczęłam dawać mleko z kleikiem jak mały miał 5,5 miesiąca. chciałam do 6 mies wytrzymać, ale mały spał do 24 czasem do 1 a potem do rana na cycu wisiał. jak zje wieczorem, ok 20 120 ml mleczka z kleikiem to śpi do 3-4 potem jedzonko i śpi do 5.30-6

Gość kiedy mozna
mam nadzieje,ze nie bede musiala tak dlugo czekac, mam zamiar w koncu sie wysspac.

Gość kiedy mozna
a co jezeli malej sie ulewa, anwet po odbiciu? czytam,ze w takim wypadlku zaleca sie zageszczenie kleikiem ryzowym lub innymi produkta,mi nie pamietam teraz

mały też mi strasznie ulewa. ale ja chciałam, za zaleceniem lekarza, karmić TYLKO piersią do końca 6 miesiąca. ale się nie dało. to zależy jak karmisz. teoretycznie chyba po 4 mies można wprowadzać inne pokarmy niż mleko. wtedy tez możesz zagęścić. a co do wyspania to ja mam plan. wyśpie sie jak młody na studia pojedzie :D :D :D

Gość Ola _b
Witam! Mój synek miał 2,5 miesiąca jak zagęszczałam mu Nutritonem, ponieważ strasznie ulewał. Karmię go mlekiem modyfikowanym NAN 1. Pozdrawiam :)