Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranojaa

moj ojciec i jego wymysly

Polecane posty

Gość paranojaa

we wrzesniu mam slub, moj ojciec powiedzial do matki ze sie martwi, bo jak mi nie bedzie pasowac to nie bede cierpiec i rzuce meza i bedzie wstyd przed ludzmi. czy on jest normalny???!! dodam ze matka jest ulegla, na jego kaprysy, ja na mojego chlopaka nie

Gość pytam yptam
ale o co chodzi?

Gość paranojaa
o jego idiotyczne podejscie

Gość kkkkukuleczka
dośćhaotycznie piszesz, trudno Cię zrozumięć, a wydaje mi się , że jakaś bardzo tępa to nie jestem i zazwyczaj rozumiem , co się do mnie mówi;pp

Gość 1234567.........
nie rozumiem jaki związek ma to że Twoja matka jest uległa a tym że ojciec ma jakieś myśli ? wiesz każdy rodzic sie martwi o to żeby małżeństwo ich dzieci było szczęśliwe ...fakt nie trzeba wyrażać zaraz tego w tak drastyczny sposób że odejdziesz i wstyd ...chyba najbardziej mu chodzi o ten wstyd przed ludźmi :)

Gość śliczna wandzia
Nie wiem, czego wy tu nie rozumiecie. jej ojciec ustawił sobie matke tak, ze on marudzi, wydziwia, a ona przymyka oko. Autorka, jak jej facet marudzi i wydziwia, nie przymyka oka, tylko daje odpor, wiec jej facet jest zdania, ze jest ona złą kobietą i nie nadaje sie do małżeństwa. Autorko - olej to gadanie, przeciez ono niczego nie zmienia

Gość śliczna wandzia
sorry - nie facet jest zdania, tylko ojciec