Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co to za czasy

Czemu kobiety nie chcą być cnotliwe i nie zależy im na trzymaniu dziewictwa?

Polecane posty

Gość Co to za czasy

Czemu nic dla nich nie znaczą czystość, cnota, dziewictwo? Nie mówię o dziewictwie do ślubu, tylko na sex po prostu jest odpowiedni czas, po 20stce, a nie w wieku 16-17 lat, a w tym większość dziewczyn przeżywa swój pierwszy raz.

Gość jako pedophil mowie yes
bo sex jest cool i trendi

Gość martusiaaa18
ja swój pierwszy raz przeżyłam w wieku 15 lat i jestem z tego zadowolona :P a czemu ci to przeszkadza???????

Gość Co to za czasy
Kobieta powinna sie szanować i dać dziewictwo mężowi na pewno żaden nie chciałby używanej żony:o

Gość no dla mnie akurat cnota
niewiele znaczy i nigdy nie znaczyła. Masz jakiś kompleks chyba, co to za różnica ilu męźczyzn i czy w ogóle miała dziewczyna? Ważne jest tu i teraz i to co jest w sferze uczuciowo- duchowej. A seks to seks, natura, fizjologia itd pozdrawiam

Gość crazylady1
czemu faceci nie chcą być prawiczkami i nie zalezy im na tym???????? Pytanie za 100 punktów

Gość kittyy
A ja mam 23 lata i wstydzę się tego, że jestem jeszcze dziewicą...

Gość martusiaaa18
o boże... ale pierdoły... moim zdaniem utrata dziewictwa wcale nie oznacza brak szacunku dla siebie... Ja się szanuję :P a seks to normalna sprawa...:)

Gość Jak za żone to tylko dziewica
Uwzalem ze to debilizm ale osttanio odkrylem ze takie rozwizanie ma sens, jak dla mnie ja sobie szuka za żone ślicznej 18 lub 19 letniej dziewicy z Polski polnocnej lub srodkowej litwy albo Ukrainy, jednak żona dziewica to skarb jest i nie znioslnbym jednak ze moja zona juz miala przede mna kogos albo co gorsza kilku

Gość martusiaaa18
jesteś prawiczkiem?

Gość Co to za czasy
Prawiczkiem nie jestem ale co to ma za znaczenie u mężczyzny?

Gość martusiaaa18
to ja ci zadaje pytanie co to ma za znaczenie u kobiety?

Skoro sam nie wymagasz od tego aby być prawiczkiem do ślubu to nie wymagaj tego od kobiety

Gość Co to za czasy
Od prawieków tak było ze u kobiety liczy sie dzieictwo facet ma inną naturę

Gość martusiaaa18
nie zawsze nawet można wiedzieć czy dziewczyna to już robiła czy nie. Bo można stracić dziewictwo za pomocą pettingu.... :P

Gość wazka85
wlasnie bo facec to mog bzykac na prawo i lewo chorubska roznosic bo bog we w czym maczali a kobieta to cnote musi trzymac aby to chorobsko przejasc hehe sorka ale sa juz inne czasy,, po woli kobeta uprawiajaca seks z kim chce staje sie kobieta wyzwolona:) tak jak i faceci hehe

Filmy. Filmy czynią z dziewcząt głupie... i gwałtu nie ma na kim czynić :( Qurwy nie zgwałci przecie :P

Gość martusiaaa18
wiecie co mnie wkurz jak jasna cholera?- to że jak dziewczyna się "trochę zabawia z facetami" (nawet nie koniecznie mam na myśli seks) to od razu na nią dziwka mówią a jak facet robi nie wiadomo co to jest wszystko ok, a nawet jest uważany za lepszego od kolegów.... ugh;/:)

Gość wazka85
to nie znaczy ze zgadzam sie ze fajnie jest stracic dziwictwo w wieku 15 lat bo jak dla mnie to powinno sie poczekac z tym do pelnoletnosci no ale widzcie co sie dzeje, reklamy, nacisk znajomych otoczenia, jak on to ja tez, nacisk faceta jesli nie to cie rzuce a oo i masz, ja czekalam i nie zaluje akurat sie na meza naczekalam haha szczescie byl prawiczkiem jak to mowie dla siebie i sobie od poczatku do konca:) fajne to bo mnie do nikogo nie porownuje ani ja jego, i przez to jakby bardziej sie kochamy...

Gość taaaa a facet
to może się puszczać na prawo i lewo od wieku 13 lat tak? :O bo w koncu to facet i ma kutasa... sredniowieczne poglady 🖐️

Gość wazka85
teraz to juz nawe 13 sie bzykaja i sa z tego dumne:O:O:O:O

co za czasy-facet ma inna nature?a niby czemu?mnie tak samo "swedzi" jak ciebie i kazdy moze sie tak samo powstrzymac...lub nie...kurwiarz jestes,wiec powinienes miec kurwe za zone

Gość wazka85
no ba kobiety w kiecach bez majtek piora nad rzeka rowno powypinane a facet tylko wybiera ktora by zapiasc bo to facet

Gość gupi temat

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bazienka, a skąd wiesz, ze ta dziewczynka nie ma okresu, bo mogła być w ciąży.. może z innego powodu? ;-)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oo to rzeczywiście choree... ;-/

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
ja straciłam dziewictwo w wieku 15 lat... teraz mam 17 i nie chodze do łóżka z każdym napotkanym facetem, z tamtym byłam 2 lata a znalismy sie od dzieciństwa( on strszy ) na chwilę obecna nie wyobrażam sobie ze mogłabym isc do łóżka z każdnym napotkanym facetem, nawet z moim facetem, którego znam krótko. Nie żałuję tego ale tez nie traktuje sexu jako sportu.