Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślę nad światem

Dlaczego osoby nie będące katolikami i ateiści mają jutro wolne? NIech idą do

Polecane posty

Gość myślę nad światem

pracy ci wszyscy antykatoliccy hipokryci

Gość jrhiueaugo
oj dziecko , myslisz że katolicy to jedyna prawdziwa religia ? bzdura ! nie ma wiekszych chamów od nich

Gość myślę nad światem
nie, nie myślę drogi Ojcze, że to jedyna religia prawdziwa mam jednak wrażenie, że czytać ze zrozumieniem nie potrafisz

Gość trahala
w ramach rekompensaty ze musza na kazdym kroku miec do czynienia z mocherowymi katolami

Gość tarcza kowadlo
dlaczego sa hipokrytami ? 'wolne' maja tylko niektore zawody i to tylko dlatego by male sklepiki mogly wtedy zarobic wiecej niz w dni kiedy sa otwarte duze sklepy. zastanow sie co piszesz bo nawet jako prowokacja pokazuje twoj mialki intelekt :O

Gość myślę nad światem
jutro jest święto katolickie, które z dziwnych powodów Swiętują również niekatolicy i ateiści zastanawiam się co jest tego powodem: zwykła hipokryzja, lenistwo, czy totalne olewanctwo, byle się móc bułami do góry powalić

Temat: Dlaczego osoby nie będące katolikami i ateiści mają jutro wolne? NIech idą do 19:40 myślę nad światem pracy ci wszyscy antykatoliccy hipokryci } No więc idąc tym tokiem rozumowania, zakaz aborcji i in vitro tez nich dotyczy tylko katolików. 😴

Gość myślę nad światem
a owszem, wolnego nie maja zwyczajowo: lekarze, pielęgniarki, itd ale reszta? nie udawaj, że nie wiesz o czym mówię do kościoła jeden z drugim nie chodzi ale na święto to czekają z utęsknieniem wg mnie to czyściutka hipokryzja

Gość myślę nad światem
Myrevin a niech dotyczy

Gość mitoman z zabrza
bo to przymusowe święto tępaku dla zawodów nie służbowych, tak jak boże narodzenie i inne szopki

Gość mitoman z zabrza
i zgadnij, dzięki komu jest przymusowa dla wszystkich? Przez katoli, sami sobie zgotowaliście ten los cioooty :P

Gość myślę nad światem
jakie przymusowe? nie jesteś katolikiem, idziesz do szefa i mówisz, że chcesz ten dzień odpracować lub wziąć "pracę" do domu i git jestem w porządku sam ze sobą

Gość myślę nad światem
a ty co? dajesz ciotom ustalać kiedy idziesz do pracy a kiedy nie? gratuluję

Gość hjuim
to po co piszesz o ateistach ? co ma jedno do drugiego ? jasne ze ateista nie chodzi do kosciola a na wolne czeka jak na kazde i to nie on je wymyslil ale rzad pod wplywem kosciola i tych wszytskich malych ciooli, ktorzy nie zarabiaja bo malo kto przychodzi do ich sklepu z tak zdzierczymi cenami, czekaja tylko na wolne by zaroibic wiecej (a to i tak przewaznie na alkoholu tylko) w te dni :O

Gość myślę nad światem
i co? tańczysz jak ci rząd z kościołem zagra?

Gość hjuim
nie koorva wlasnie wrocilem z 5 zabojstw, 4 gwaltow i koorva mysle jak tu wiecej ludiz za niewolnikow do domu i pracy wziasc z ulicy bo mam koorvca prawo mw doopie :O cos nie jestes dobry/a w mysleniu nie ?

Gość No OK1
Jeśli więc jest to tylko święto katolickie, a pracodawca jest niekatolikiem to w piątek \"myślę nad światem\" dostaniesz dyscyplinarkę za nieprzyjście jutro ? OK już nie pracujesz.

Gość trahala
w ramach rekompensaty ze musza na kazdym kroku miec do czynienia z mocherowymi katolami

Gość nie no po prostu
no tak,tylko że tak sie składa,że to kosciół katolicki rządzi w polsce,wpierdala sie we wszystko,skoro wszedzie dookoła krzyżyki,kapliczki i inne pierdólki katolickie,religia w szkole,przymusowy chrzest,trudno wypisac sie z kościola,to dlaczego mamy nie miec wolnych dni?? katujecie nas ta religia,wiec czego chcecie?? nie chcecie sie podzielic z nami tym,co dobre??? poza tym kazdemu w pracy potrzebny jest urlop i odpoczynek.nie jestesmy gorsi.

Gość sdbwj
Jutro moj maz bedzie remontował dom,a syn naprawiał auto.Włsnie po to sa te dnie wolene.Wy idziecie sie modlic,my robimy cos co nam pasuje.

Gość myślę nad światem
cha cha cha katujecie nas religią , dobre ale zapewne dziecko ochrzciłaś/łeś, ślub w kościele wzięłaś/ąłeś dobre sobie

Gość amelkaa_A
ha ha to moge powiedziec ja - wy se do kosciolka polecicie na tace zlodziejom rzucac a ja w tym czasie moge lezec do gory dupa albo wybrac sie na wycieczke by w pelni korzystac z DNIA USTAWOWO WOLNEGO OD PRACY a nie dnia swiatecznego. mam te wasze swieta gleboko w powazaniu

Gość tarcza kowadlo
ja koscielnego nie bralam dziecka tez nie chrzcilam a jak juz jestesmy przy hipkryzji to idz zapytaj sie najblizszego ksiedza ile w ich kosciele kosztuje 'co laska' za slub, chrzes, pogrzeb. bo jak myslisz ze co laska w KK znaczy co laska to jestes naiwny jak dizecko :D jak ci ksiadz pokaze liste ile co kosztuje to rownie dobrze obok tego moglby na kila sprzedawac cialo chrystusa....

0/10 Ludzie łykną każdą prowo. :classic_cool: Po pierwsze co trzeba mieć w głowie by zadac na powaznie takie pytanie? :P

Gość myslę nad światem
amelkaa wiem że masz w poważaniu ale ślub kościelny i tak weźmiesz i nawet za to zapłacisz :D cha cha cha

Gość No OK1
Gdybyś tak naprawdę wiedział skąd się wywodzą różne święta i tradycje nazywane "katolickimi" w dzisiejszych czasach to być się nieźle ździwił. Ale przejawem "katolicyzmu" jest w wielu przypadkach spory brak wiedzy właśnie.

Gość myslę nad światem
a co ma do rzeczy ile ksiądz bierze? to też człowiek i jeść musi

Gość amelkaa_A
nie wezme slubu, bo na zlodziei nie pracuje, zreszta moja dziewczyna tez ma to cale mocherstwo w dupie :p