Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ViktorDe

Moja prośba do kobiet. Bez urazy ale róbcie tylko to co potraficie najlepiej...

Polecane posty

Gość ViktorDe

czyli zajmujcie się domem, sprzątaniem, gotowaniem i rodzeniem dzieci. Nie próbujcie robić kariery zawodowej i szczególnie siadać za kółkiem samochodu! Przez to są same tragedie:( Bóg was do tego nie stworzył, dał wam inne role! Ostatnio jakaś kobieta w mojej miejscowości malując się szminką w czasie jazy rozjechała dziecko. Inna znajoma mojego dalszego znajomego żeby awansować przespała się z szefem - kolega od niej odszedł. Można takie sytuacje mnożyć, ale kobiety nie są do tego stworzone. Kobiety są nieobliczalnymi i niebezpiecznymi kierowcami. W pracy zawodowej też są mało przydatne, bo głównie dostają pracę ze względu na ciało. Awans jest w większości uzależniony od uległości kobiety względem szefa:( Kobieta nie jest dobrym pracownikiem, bo nie można od nie za wiele wymagać. Przemyślcie to sobie dobrze!!

Gość Gajowa Malina
to ze trafiles na przypadki jakis głupich suk to nie nasz problem nie mów nam co mamy robić dobra kurwa?:D :classic_cool: zaraz ja Ci powiem co Ty masz kurwa robić!

Gość ViktorDe
ponadto zadna z mioch partnerek nie akceptowala mojego zwyczaju codziennej lewatywy:( durne babska!!!

Gość Gajowa Malina
i jeszcze jedno kurwa lamunie jak jestes taki mądry to sam zapierdalaj do garów i bachorów.. :classic_cool:

Gość ViktorDe
nie rozumiecie facetow gdy lubia sobie wąchac dupe kolegi..

Gość annonimowo
"Awans jest w większości uzależniony od uległości kobiety względem szefa" Może szefem powinna byc zatem kobieta.

Gość ViktorDe
Gajowa Malina - powinnaś o tym co napisałem doskonale wiedzieć. Taka rola kobiet i nie ma co sie unosić - prawdę napisałem. Poza tym kobieta nie powinna kląć, takie kobiety są żałosne. Używając takich słów jesteś obleśna:(

Gość uhuhuuu
a ostatnio w mojej miejscowosci jeden facet, nawet nie malując się szminką w czasie jazdy,jadąc 200 km/h w strefie 70 km/h rozniósł goscia na pasach, ze jego głowe znaleziono 200 m dalej MEZCZYZNA, jeszcze raz podkreslę

Gość ViktorDe
dlaczego Wy kobiety nie lubicie penisków 8 cm we wzwodzie?:( przeciez to takie rozkoszne fistaszki są:) do niczego sie nie nadajecie! ide sie pobawic siusiaczkiem:)

Gość Gajowa Malina
oblesny to Ty masz na imie, widać jakie masz znajomsci same przygłupy mowie tu o kobietach. Nie masz szansy poznac normalnych kobiet bo nie stac Cie na to umysłowo. Więc stol ryj głupi faceciku i wypitalaj sprzatac dywan :classic_cool:

Gość Ciapka Mała
no tak samo prawie ja zginełam rozjechana facet zagadal sie z kolega i rozjechal staruszka..a on byl z 5 cm odemnie :o

Gość statystyki mówią wyraźnie
to kobiety są lepszymi kierowcami i powodują mniej wypadków drogowych :P

Gość ViktorDe
a wiec zabolalo:D taka prawda jestescie od sprzatania i gotowania :)

Gość Życie jest pełne niespodzianek
słuchaj gamoniu! każda kobieta ma prawo robić to co chce i chuj ci do tego ! istnieje takie cos jak równouprawnienie i nie pierdol głupot że ma rodzić dzieci bo nawet nie wiesz co to oznacza za poświęcenie. masz najłatwiejszą robotę wsadzić i wyjąć i do tego przyjemność z tego a kobieta nie dość że musi 9 miesięcy uważać i dbać o dziecko które się jeszcze nie narodziło to potem narodziny taki ból że chłopie byś tego za chuja nie wytrzymał! a to że dziecko przejechała to był wypadek a tak na prawde nie wiesz jaka była tego przyczyna. lepiej tak niz jak wy po pijanemu jeździć! BEZ URAZY ALE DLA KAŻDEJ KOBIETY FACET TO TYLKO KOLEJNY PROBLEM. ZGINELIBYŚCIE BEZ NAS

Gość Gajowa Malina
zabolala to chyba Cie mozgownica o ile ja masz bo mam wątpliwości :D Co Ty mozesz wiedziec o kobietach jak jestes tylko zwykłym samcem ... :D:D :classic_cool:

Gość annonimowo
Boli to raczej twoja głupota...

Gość baby so gupie

Gość ViktorDe
Niestety przed chwilą zrobiłem sobie test na IQ i muszę odwołać to co napisałem, bo wyszło mi tylko 57 :( Idę obierać kartofle.

Gość xjffjfdjsfsffsdff
hehe ale Cie kobietki podsumowały :D pojechało po Tobie jak po psie

Gość ViktorDe
Gajowa Malina - gdybyś była moją kobietą za takie słowa dostałabyś po prosto w pysk, sprowadził bym cię do twojego miejsca. Ja tam nie popuszczę. Jednak nie zdecydował bym sie nigdy być z taką prostą kobietą jak ty, używającą wulgaryzmów!

Gość hahahahha
jakas grubaska sie podszywa pod autora ale boli oj boli :D

Gość ViktorDe
i musze wam powiedziec ze smierdzi mi dupa fiutkiem mojego pra pra dziadka co ja zrobie? nie chce mi sie myc dupeczki:(

Gość śliczne maupki
ViktorDe------------> tylko wzruszame ramionami.imbecyl.

Gość Siamarta
prawda jest taka ze wy faceci nadajecie sie tylko do ruchania do niczego wiecej :o

Gość 1qaz
Twoim zdaniem kobiety nie nadają się do robienia kariery i prowadzenia samochodu? OK. Moim zdaniem faceci nie nadają się do niczego! Faceci to dupki!

Gość Gajowa Malina
ostatnio mój Pan i Władca wychłostał mnie po pysku fiutem i jeszcze mu za to podziękowałam :)

Gość Życie jest pełne niespodzianek
Gajowa Malina jest żywym dowodem na to że taki VictorDe boi się takich kobiet dlatego wyżala sie na kafeterii i myśli że to coś pomoże... naiwny jesteś

Gość annonimowo
Ja tam wolę wibrator...