Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark_lily

Mam 22 lata, jestem samotna, nieszczęśliwa i nie wiem co zrobić z życiem....

Polecane posty

Gość dark_lily
hej ja też >>> TAK:)

Gość hej ja też
chodzę w skowronkach :D

Gość 8989
Lilly, to "TAK" to odpowiedź na moje pytanie?

Gość dark_lily
8989 >>> na Twoje też może być:) hej je też>>>:D

Gość niesamotny
czyli Lily jesteś ze Szczecina? A gdzie chodzisz się bawić? :) W ogóle pub to dobre miejsce żeby nawiązywać jakieś tam kontakty no i net, nie umawiałyście się kiedyś z ludźmi? ale nie że od razu tylko po jakiejś dłuższej rozmowie i oczywiście w miejscu publicznym :/

Gość ochrona
Chcę Dotknąć Twego Serca By Je Kochać, A Nie Ranić... Mam 29 lat i mieszkam w Koszalinie. spokojny, uczuciowy, wrażliwy chłopak o duszy romantyka mocno stąpający po ziemi. Mam cele w życiu do których dążę. Uwielbiam spacery oraz przyrodę. Nie interesują mnie przygody lecz stały związek oparty na miłość, zaufaniu a przede wszystkim na wierności. Nie patrzę na wygląd lecz na wnętrze dziewczyny czyli na serduszko. Szukam dziewczynę która pragnie poznać chłopaka na stałe , która poważnie myśli o życiu, chce by mnie zaakceptowała takim jakim jestem. Jeśli patrzysz na wnętrze człowieka a nie na wygląd to powinnaś do mnie napisać.

Gość dark_lily
Niie no ja nie jestem ze Szczecina:)

Gość hej ja też
dziewczynki listonosz z telegramem do Was puka ;) a ja zasypiam na siedząco,wiec idę spać, życzę Wam udanego tygodnia, odezwę się jak wrócę 🖐️

Gość dark_lily
No już myślaalm ze prze naszego listonosza opościcie nasz topic:) A tego Wam nie wolno!!!!!!!:) Przyszłam życzyć wszystkim dobrej nocki:) ps. moj lisonosz tez dzis jeszcze pracuje;)

Gość dark_lily
Dzien doberek Wszystkim:) Udało mi sie dziś wczesniej wstać;) Teraz najpierw kawusia i potem do nauki:-o 🖐️

Gość radomiankaaaP25
witajcie kochani! Ja włąsnie ugotowałam obiadek teraz ide zjesc własnie bom strasnzie głodna niedawno wróciłam z zakupów codizennych ale upał u mnie 27 stp chyba bedzie padac dobrze by było kurcze nikt do mnie nie napisał na poczte czy ktos mnie tutaj lubi>moze ja musze cos napisac bo inaczej nie przyjade na tne zlot bo i po co sorki za tą pesymistyke wycieczka mi sie wczoraj udała w Krakowie byłam opaliłam sie troszke cały dzien było ładnie słonecznie tylko po wczorajszych lodach mnie gardełko troche boli:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( eh tabletke na gardło wezme i juz i pop[łukam troszke szałwią gardło moze to cos da jutro ide do lekarza zrobic cytologie ponownie a tak to dzien jak codzien zakupy dom komputer market a u was co słychac dziewczyn y i chłopaki?:* buziaczki

Gość pewna brunetkaaa
he he a ja wczoraj kompletnie zapomnialam o forum :) ciekawe dlaczego:)

Gość radomiankaaaP25
no włąsnie hmm;p

Gość pewna brunetkaaa
czesc radomianko, ja wlasnie tez zasiadam do obiadku, jakos taka pozytywnie nastawiona do wszystkiego, nie zapeszam:)

Gość pewna brunetkaaa
lily ja kompletnie opuscilam wczoraj wieczorem nasz topic, ale to przez tego listonosza:):) fakt nie wolno nam tego robic, takze dzis juz nadrabiam :)

dark_lily Przeczytalem Twoje pierwsze wypowiedzi. Postaraj sie zagadac na studiach do kogos kto jest w podobnej sytuacji do Ciebie. Ja tak zrobilem (bo tez jakos tam nikogo nie mialem) i teraz mam fajna kolezanke :)

Gość radomiankaaaP25
nio to ciesze sie pewna brunetka co wy na to jakbysmy sie powymieniały fotkami na poczcie swoimi? bo nie wiem jak wyglądacie a niby jak sie poznamy na zywo hm??:)

Gość radomiankaaaP25
na jeszcze lepszy humorek i dla smutnych polecam radio internetowe:planeta.fm:)ja teraz słucham i jest miło

Gość radomiankaaaP25
kurcze błąD U MNIE WYSTĄPIŁ BO ZA MOIM NIKIEM JEST LITERKA P chyb a z pospiechu wpisałam zle hyhy

Gość dark_lily
witam wszystkich ponownie dziś:) ja wlasnie niedawno wrocilam z krótkich zakupków, zrobilam sobie przerwe w nauce bo juz wymiekalam, to sie poszlam przewitrzyc, a i pare sprawunkow tez sie znalazło do zalatwienia no i kupialam sobie te4z truskawy:D wlasnie wcinam drugą miseczke z jogurcikiem:) mniam:) Wczoraj nasza brunetka mi smaka zrobila, to sobie dziś odbijam hehe;)

Gość dark_lily
tylko czem te truskawy sie tak szybko kończą:(

Gość dark_lily
do doktora_housa :) ale skąd, po czym poznać, ze dana osoba jest w podobnej sytuacji do mojej?? Zeby sie nie zblaźnic? Ludzie zazwyczaj to ukrywają... Np. o mnie nikt by tego nie powidzial spośrod ludzi w gronie któych się obracam, bo to skrzetnie ukrywam.... Ps. Uwielbiam ten serial!!!!!!

Gość RóżaBezKolców
1. Mam 22lata 2. Nie mam chłopaka 3. Jestem dziewicą 4. Nie mam przyjaciół, bo widzą mnie gdy tylko czegoś potrzebują 5. Jestem naiwna, wiele osób to wykorzystuje i moją dobroć 6. Po 3miesiącach spotykanai się z kimś, na kim mi bardzo zależy on pow. ze nic z tego nie będzie bo woli samotność 7. Nie mam już wiary w ludzi, w to że jest ktoś kto mnie polubi taką jaką jestem 8. Nie mam ochoty na spotkania z innymi

Gość dark_lily
Cześć Różyczko!! No to nie jesteś sama z tym problemem! My wszyscy tu zebrani mamy podobnie do Ciebie! I szczerze Ci powiem ze tez już powoli tracilam wiare w ludzi... Ostatnio musze przyznac ze stalam sie bardzioej asertywna, bo juz zaczynalo mnie wkurzac to wlasnie ze przypominali sobie o mnie tylkow wtedy kiedy cos chcieli...

Gość radomiankaaa_25
hej rózyczko ja mam podobnie równiez nie przejmuj sie jak sie spotkamy kiedys to zmienisz o nas zdanie

Gość im so lonely
Tak czytam pare pierwszych wpsiów i tak jak bym czytala o sobie.....

Gość pewnaa brunetkaa
Witam wszystkich z rana.. I am so lonely witamy w naszym gronie:)

Gość radomiankaaa_25
hej wszystkim! jak humorek w południe? ja przygotowałam obiad zrobi,lam zakupy mało tego pousuwałąm kilka osob z nk z ktorymi wogole nie mam kontaktu mimo ze sa w znajomych od razu liczba sie zmniejszyła do 80ciu;/ trudno ja pije kawke u mnie pochmurno troszke deszczowo humor nie tkai zły choc po wczorajszym incydencie oczywiscie sprawka dziewczyny brata mego chłopaka powiedziała ze jestem fajna a tu naglw przed snem dowiaduje sie od swojego chłopaka co innego tulę i znak zapytania ...