Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ledowe cudeńko

straszny mega wqrw na faceta

Polecane posty

wczoraj byłam na imprezie u kumpeli, same baby, takie gadanie o penisach sexie i kosmetykach a moj facet do mnie dzwoni i mowi mi, ze on mi nie wierzy ze tam sa same kobiety, ze napewno sa jacys faceci bo takie kobiety jak my to bez facetow nie mozemy zyc. Dacie wiare ze z wrazenia telefon mi wypadł z ręki, co za czub cholerny, mysli ze jest pepkiem swiata. I najlepsze w tym wszystkim jest to ze napisal potem eska ze strasznie sie wkurzyl i idzie pic po czym wylaczyl tela i do tej chwili nie wlaczyl, zabic go????

Gość Lambii
Zabić? Żeby pójść siedzieć za debila?:P Kopnij go w dupę i znajdź normalnego faceta

Gość SmutnyMaciej
wejdź w związek bez zobowiązań ;)

Gość mój z podobnego powodu zerwał
stwierdził że go zdradziłam, że to perfidna zdrada była, choć wtedy siedziałam cały weekend zapier*alałam z rzeczami do szkoły, miałam zjazd akurat. Bo mu adresu schroniska nie chciałam dać. On mi nigdy nie dawał, nawet jak był na dłuższym wyjeździe, dlaczego on mógł a ja miałabym mu się tłumaczyć i podawać adresy. Dowodów nie ma i nie znajdzie bo nic nie zrobiłam a od k*rw mnie zwyzywał i rzucił. Zależy czy planujesz coś poważniejszego z tym człowiekiem, bo skoro taki zazdrośnik to ja Wam przyszłości kolorowej nie wróżę. Jeśli teraz już nie ma do Ciebie zaufania to z czasem może nie być lepiej (zależy jak długo się znacie, bo zaufanie buduje się z czasem). Kopnij w łydke ostrzegawczo a jak nie pomoże to następnym razem w tyłek;)

wiesz co ale ja mam pecha do takich facetow, kazdy moj facet jest chorobliwie zazdrosny, moj byly maz wmawial mi ze go zdradzam i wiesz w pewnym momencie zaczelam sie zastanawiac czy mozeby tego nie zrobic, ale po co zdradzac jesli w lozku jest doskonale, z tym facetem jest tak samo wiec nie wiem gdzie tkwi przyczyna

Na Twoim miejscu też bym wyłączyła..... i zajęła sobie cały wolny czas... Wieczorem włączyła i jakby pisał to bym napisała: Widzisz jakie to jest uczucie jak Twoja ukochana osoba ma wyłączony tel... Moj też strzelił focha z przytupem heh chociaż on zawinił. Teraz nawet nie ma zamiaru się odzywać, ja też nie. Nie będę mu pobłażać i nie jest pępkiem świata..

takie wmawianie że zdradziło się mimo że się nie zdradziło i nawet pomysłu takiego się nie miało jest bolesne. Też po tym jak potraktował mnie i zwyzywał od najgorszych zaczęłam się zastanawiać " a może trze ba było, przynajmniej bym wiedziała za co baty zbieram"

faceci sa jak dzieci, kazdy z nich jak juz ma swoja kobiete to uwaza ze ona przynalezy do niego i jest jego wlasnoscia, ja sie nie dam, mam swoje zycie, facet jest mi potrzeby bo jestem kobieta, ale chce miec partnera a nie jakiegos osranego dominanta. szoook chyba nigdy ich nie zrozumiem bo im jestem starsza tym wiekszy mam z tym problem A fona wylaczylam...

Gość Rimini
Zajebisty sposób rozwiązywania problemów...idzie sie napić....ja bym go w dupe kopnęła...dureń jakiś....ja nie wiem jak niektóre baby tylko dlatego żeby mieć faceta są się w stanie poniżać i być z byle głąbami Poza tym moim zdaniem to on Cię obraził...twierdząc, że takie dziewczyny jak wy to bez faceta nie potrafią być.....prosto w rów by ode mnie dostał:))))

No są jak dzieci niestety. Nie możemy im pobłażać bo potem odwróci się to przeciwko nam samym niestety... Jak się sama szanować nie będziesz to nikt Cię nie będzie szanował.. Nie pobłażaj mu. Nie krzycz jak sie odezwie ale z nim stanowczo porozmawiaj. Po prostu chcą nas sobie ustawić tak.

tak się zastanawiam czy u mnie nie był to tylko pretekst do zerwania. Może sam kogoś poznał - znajomi otwierają mi oczy. Wasi przynajmniej fochują a nie od razu zrywają z Wami przez gg w trybie natychmiastowym, równajac Was z ziemią.

wiecie on twierdzi ze ja sie na zartach nie znam, ladny mi zart wmawianie ze sie niewiadomo co robi, wkurza mnie ten gnojek. Znam sie na zartach jak widze ten zart a nie przez tel

nikt ze mną nie pogada?

moze poznal jakas panne, zaciagnal ja do lozka i teraz jeszcze cos tam z nia robi, nie wiem nie interesuje mnie to, ode mnie dostal czerwoona kartke i to bez poprzedzenia jej zolta

Hm mi się wydaje, że był to pretekst do zerwania. Może znalazł inną pannę. Faceci rzadko co potrafią powiedzieć ze to jest koniec. Tylko zwalają winę na kobietę.

w sumie jakby zerwal to bylby pierwszym facetem ktory mnie rzucil bo to zawsze jak mowie bye... i jak tak mysle o tym to kurcze nie zalezy mi az tak bardzo na nim, to co wczoraj powiedzial, za duzo zlych slow...

a mój zerwal z podobnego powodu - Faceta poznaje się nie jak zaczyna ale jak kończy... Każdemu na początku strasznie zależy... Potem to czasem gorzej jest... Niestety. Nie zamartwiaj się. Nie był Ciebie wart. A ja dzisiaj idę z kumpelą na piwo . Chociaż trochę humor mi się poprawi..

Jeśli chcesz zerwać to mimo wszystko zrób to wtedy gdy ochłoniesz.. Nie odrazu bo zlość nie jest dobrym sprzymierzeńcem do podejmowania decyzji.

ale mi juz przeszlo, jest prawie 14 i cisza... ani na gg ani mail mam go gdzies, nie napisze ze w d... bo na pieszczote trzeba zasluzyc. zycie jest za krotkie by sie stresowac facetami, za to babskie pogaduchy to jest to :)

Tak to dodatek. Nigdy nie powinnien być całym życiem. Trzeba mieć swoje życie. Może zrobił tak bo jest wlaśnie straszny zazdrośnik. No ale poblażac nie można... Ja miałam ostatnio podobną akcję z moim. No ale opanował się jednak wreszcie. Heh ale wtedy jakbył moment bliski końca nas... Chciał zrobić z mojej komórki smycz dla mnie. Tez bylam na imprezie u kolezanki i nie slyszalam jak dzwonil. I strzelil focha. Powiedzialam mu że komórka to nie jest smycz! i każdemu może zdarzyć się nie odebrać. No a juz snul ze nie wiadomo co robię... Powiedziałam jak ma się obrażać bo nie odebralam odrazu telefonu to może szukać innej dziewczyny.. Nie będę tolerować jego bezpodstawnych fochów.

No właśnie juz prawie 14... Tak się zastanawiam czy myśli chociaż w ogole o mnie... Ehh... No będę również uparta i się nie odezwę. Jak mu teraz dam satysfakcję to następnym razem będzie tylko gorzej a tak to może ochłonie i zrozumie swoj błąd a jak nie to będzie koniec. Bywa..

no to chociaz wyrazasz chcec tolerowania focha z podstawami, dla mnie facet ktory sie fochuje jest jakis dziwny, w zwiazku powinna byc szczerosc i zaufanie a nie jakies pufy niewiadomo w sumie o co. moj to jest taki as ze sie wscieka jak zrobie makijaz i bardziej podkresle oczy bo uwaza ze chce kogos na to poderwac, ale jak mu mowie ze robie to dla wlasnej satysfakcji i po to zeby mu sie bardziej podobac to on wtedy robi oczy kota ze shreka i twierdzi ze w to nigdy nie uwierzy

Gość jedyna dobra rada to
zmien faceta

No strasznie zazdrosny jest Twoj facet... Heh.. Hm jakiś nie ufny... Moze tak ma bo go kobieta kiedys zdradzila?

Zgadzam się z tym co ktoś wcześniej powiedział. Najpierw delikatny kop w łydkę, jako ostrzeżenie. A jak nie pomoże, to później już mocniejszy, na rozpęd. Po co Ci ktoś taki, anyway?