Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze moj

Moja twarz - moja zmora. Kto jeszcze ma tak jak ja?

Polecane posty

Gość boze moj

Mam 17 lat. Od kiedy pamętam na twarzy aż roi mi się od pryszczy. Są wszędzie. Cała twarz pokryta jest czerwono czarnymi pryszczykami. Gdzie niegdzie pojawiaja się również duże pryszcze z ropa. Chciałabym iść do pracy ale przez mój wygląd wstydze sie zapytac bo usłysze ze z taka twarza mnie nie przyjma bo musze wygladac na wiecej niz 18 lat a tradzik mnie wyklucza a poza tym musze miec ładna buzie bo praca opiera sie na kontakcie z klientem. chciałam pracowac w barze i tak usłyszałam. Moja kolezanka która ma tyle samo lat dostała podobna prace bo nie ma trądziku. Zna ktos jakiś sposób?

Gość cylka09
IZOTEK. Idz do lekarza i zapytaj o ten lek. Ja bralam mnostwo antybiotykow, bezskutecznie, bo potem problem powracal. Dopiero IZOTEK mnie wyleczyl . Nie przerazaj sie skutkami ubocznymi. Ja bralam przez ponad rok w malych dawkach (20 mg- waze 52 kg) i oprocz suchych ust nic nie zauwazylam. Przez tradzik straciłam kawał zycia. Mialam tak okropny tradzik ze chirurg musial mi przecinac moje zmiany tak duze byly. Teraz mam 22 lata i zawsze cos sie pojawi, ale to juz nie to co bylo. Nie warto czekac. Moze sie zrobic gorzej i na twarzy pozostaną blizny. Pozdrawiam

Gość kłębek
Koniecznie wybierz się do DOBREGO dermatologa. Ja miałam podobne problemy przepisano mi antybiotyk który brałam kolo 4 miesięcy oprócz tego nakładałam na twarz rożne emulsje, żele wszystko co zalecił lekarz i jak reką odjął :):) Mówie Ci - jeśli trafisz na odpowiedniego lekarza to bedzie wiedział co robić, mój mi baaardzo pomógł, ale to był dopiero 3 lekarz na którego trafiłam 2 poprzednich było beznadziejnych :(

Gość weronisiax
Kochana kiedys tez mialam podobny problem-fakt w wieku 17-18 lat juz mi to przechodzilo....Zaden lekarz dermatolog mi nie pomogl...Zaczelam uzywac TORMENTIOL-badz sprobuj masc PIĘCIORNIKOWĄ-nakladaj gruba warstwe na twarz kilka razy dziennie-po tygodniu juz zauwazysz efekty .......

Gość eleina
hej! moja kolezanka miala tragiczny tradzik i stosowala jakos specjalna diete, duzo wody, owoce... po kilku miesiacach znikl zupenie! zapytaj lakarza o taka diete. poza tym przeczytaj ksiazke "potega podswiadomosci" niektorzy uwazaja ja za beznadziejna ale jesli naprawde ci zalezy zeby sie pozbyc tradziku probuj wszytkiego! a swoja droga popracuj nad pewnoscia siebie i dowartosciowaniem siebie, sa ludzie ktorzy maja bardzo zla cere i robia kariere i tacy co z ladna buzia sa biedni. powodzenia

Gość eleina
i zmien tytul tego artykulu!! za taki zwrot to bym Ci jeszcze dolozyla tego trodziku! czy ty jestes nie wierzaca? z szacunkiem o Bogu! jaktak bedzie Jego wolal to Ci ten tradzik w ciagu jednej nocy zniknie, pomysl o tym. pozdrawiam