Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

moja kobieta lubi byc wyzywana w łózku

Polecane posty

znamy sie pare miesiecy ona bardzo lubi jak mówie do niej brzydko szmato,dziwko pierdolona itp co o tym sadzicie mi troszke trudno sie przelamac jak jestem podpity latwiej mi z tym

Gość keel
kobitki tak czasem mają. Moj nie lubi żebym ją wyzywał ale uwielba gdy się kochamy - ale tylko od tyłu - żebym mówił np "zerżne cię" "wyrucham cię porządnie" "zaraz spuszczę ci sie do środka" itp. Mówi że strasdznie ją to podnieca.

Gość Monroe89
Mnie osobiście trochę to dziwi. Lubię agresję, ale żeby od razu takie słowa...? ;] To przecież obraźliwe. Nie pokazuje wcale, moim zdaniem, tego "apetytu" co lekka agresja :)

Gość bejbe20
ja mam automatycznie orgazm jak moj lover mi mówi teksty w stylu: lubię twoją małą ci*kę, lubie Cię pieprzyć itp. Ja sama też lubię poświntuszy c. Mam ochotę na coraz ostrzejsze teksty ale nie chcę zaszokować. A w życiu? Jestesmy dla siebie milutcy :)

Gość Conflux
Ja tez to lubie i wszystko co ostre w sexie.

Nie sądzę że dziewczyna po kilku miesiącach da ci cokolwiek do zrozumienia. Więc ściemniasz i to na maksa. Co wcale nie wyklucza że czasami chcą poczuć się jak ostatnie szmaty.

Gość humoreskaaa
musi być do tego przyzwyczajona, widocznie ktoś ją obrażał jak była młodsza i takimi słowami do niej docierasz, to straszne ale prawdziwe, nie zapominaj jej mówić jak ją kochasz.

a jak już się przełamiesz, to sprawia Ci to przyjemność?

pod wplywem alkocholu jest oki ale na trzezwo to takie trudne do przelamania sie sadze ze sie naucze

Gość figa25
to napij się troszkę a udawaj że jesteś bardziej pijany. Będziesz miał pełną kontrolę a jednocześnie niejako alibi jakbyś przesadził. Jak dziewczyna lubi takie nieco ostrzejsze numery to spróbuj jeszcze czegoś - daj jej klapsa (nie za mocnego ale tak, żeby trochę zabolało), zwiąż ręce, załóż jej opaskę na oczy. Zobaczysz że zwariuje z rozkoszy. Tak to już jest że lubimy czasem być całkiem we jego "władaniu".

Gość bbbbbbrrrrrrrrrr
no nieładnie jak trudno ci się przełamać żeby zrobić coś co sprawi przyjemność twojej partnerce. Wysiłek, problem, koszt - żaden, to w końcu nie gwiazdka z nieba. Rada zrób sobie taki eksperyment - spróbuj myśleć o najgorszych epizodach jakie miałeś z nią, może pomoże.

Gość Soul...............
Omg żałosne to jest. Nie lubisz tego, ale pijesz by jakoś się przełamać, na prawdę żałosne. Nie kręci cie to- to tego nie rób.

Gość Soul...............
A propos -mnie nawet podniecałoby jakby móiwł, ze mnie 'rżnie' i wgl, ale nie takie okreslenia jak 'pier.dolona', to juz przesada ;/

Gość japalec
spróbowałem - działa !!! Spróbowałem na ryzyko, bez rozeznania czy to lubi. Wracaliśmy w niedzielę nad ranem z imprezy. Przy wejściu do domu chwyciłem ją mocno w kroku napierając palcem. Przez dwa piętra sączyłem do ucha: tak prowadzę żebyś mi nie uciekła i zaraz będzie ostre rżnięcie. I zaraz - straszna dziwka z ciebie dać się tak prowadzić za cipę. W domu na spocono, w ciuchach od razu bezceremonialna jazda od tyłu. Rozmazałem makijaż i kazałem samej pokazać cycki jak jest taka dziwka, potem dałem głośnego klapsa w tyłek żeby nie udawała cnotki i ściągnęła do koca spodnie i majtki. Była posłuszna i zachwycona.

też lubię jak mi facet w łóżku świntuszy. ale ja trafiam na samych świętoszków cholera.... co podczas bzykania nie potrafią 3 słów powiedzieć.... ehhhh taki pech Ale tak jest że kobiety w życiu samodzielne i takie \" z jajami \" ( bez przesady, wiadomo, nadal kobiece ale nie płaczki i mimozy ) to lubią jak w łóżku facet nad nimi dominuje. Jak da klapsa, poprzeklina, chwyci za włosy czasem itp.... No ja tak lubię w każdym razie.

Gość LudwikLeopold
Raz w życiu byłem z kobieta ktora domagała się żeby traktować ja jak "dziwke". Więc z miłości wyzywalem ja od najgorszych suk i dziwek oraz ćwiczyliśmy wszelkie formy poniżania jej jakie tylko chciała.. No i sam się od tego uzaleznilem z czasem. Potem już ciężko było mi spotkać równie zboczona dziewczyne ale cały czas szukam! Także uważaj bo to w bańce zostaje a jak trafisz na dziewczynę która niekoniecznie będzie lubiła takie praktyki będziesz sie męczył jak nie przymierzając ja...

Gość LudwikLeopold
like Hell - możemy stworzyć portal randkowy dla dominujących samców i uleglych samic? Moglibyśmy zarejestrować się na nim i umówić jako pierwsza para ;)