Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamisa bomba

Jestem w ciazy.O zesz.

Polecane posty

Gość jamisa bomba

zaszlam w ciaze z facetem , ktorego znam 4,5 miesiaca.Poznalismy sie 4,5 miesiaca temu.WYejchal za granice do pracy , po niecalych 4 miesiacach przyjechal na urlop do kraju.Poszlismy do lozka i zaszlam w ciaze.A on 2 tyg. temu wyjechal i dzis zzrobilam test i sa 2 kreski.Dodam ze nadal jestesmy razem.Jak ja mam mu to powiedziec.Czuje sie jak dziwka.My w realu znamy sie tylko 3 tyg.

Gość taak a potem się
okaże, że on w tej zagranicy musi zostać dłużej, a Ty się będziesz z dzieckiem bujać. Trza się było zabezpieczyć.

Gość jamisa bomba
Niewyzywacie mnie od roznych ze jak poglam to zrobic.

fakt ty pusta babo- myśli się głową ,nie cipką teraz lepiej??

Gość jamisa bomba
a wiecie co wam powiem. Mnie tez ponioslo bo moj facet dzien w dzien mwoil mi ze cche miec ze mna dziecko i wiecie co powiedzialam zrobmy to na calego i co udalo sie.HIPPPPPPPPPP HURRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość tekstylna niunia
łatwo nie będzie.to będzi szok dla niego.ale powiedzieć mu musisz.najlepiej zrobić to w cztery oczy.ale jak on jest daleko i nie macie takiej możliwości.to poinformuj go przez telefon,skyp.poczekaj aż się oswoi z tą myślą.na początku może się wypierać albo nie chcieć z tobą gadać.daj mu trochę czasu.nie naciskaj.i zobaczysz że wszystko się ułoży.

Gość jamisa bomba
aLE ja go znam 4 miesiace ale tylko na telefon, a 3 tyg. w realu jak był na urlopie to spedzalismy ze soba 24h na dobe nawet w tym czasie mieszkalismy razem.Boze jak ja sie ciesze ze bede mama.HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAA

Gość jamisa bomba
Niewytrzymalam i napisalam mu sms ze co bys zrobil gdybym byla w ciazy - a on na to ze wychowamy razem.A ja na to to "GRatuluje tatusiu".

Gość aaaaaa2w3233
ale jestes dziecinna