Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrubaKaska

Biore sie ostro w garsc!!!D

Polecane posty

Gość zielone oczko..
cześć kasiu -- ja trzymam kciuki baardzo bardzo :) przed chwilką wstałam i jem śniadanie jogurt, mała bułka ., kawa bez cukru u mnie pogoda brzydka i do tego zimno :( muszę się wziąć za sprzątanie i ogarnąć pokój miłego dnia

zielone oczko- dzieki:D A u mnie pogoda sie zepsula...;( Wlasnie niedawno na obiadzik zrobilam sobie pycha salatke z salaty,pomidorka i szczypiorku z sosem zrobionym z pol kostki bulionu:D:D Mniam:D:D

Gość zielone oczko..
witam u mnie dziś za bardzo dietetycznie nie było śniadanie: bułka cebulowa, jogurt jogubella z płatkami później kinder bueno :( obiad: 3łyżki bigosu i 2 kromki chleba lekko masłem kolacji: brak do tego kawa, herbata, woda u mnie pogoda brzydka, zimno, cały dzień byłam w domu, a jutro już do pracy i urlopu nie będę miała aż do połowy września ... kasiu - jak tam u Ciebie?

hej ja dzisiaj na sniadanko zjadlam kawalek wczorajszej pizza - na kaca :p ok 300 kalorii, pozniej malutkie jablko 40 i teraz rosolek tez 40 na kolacje mam sarenke, z surowkami i moze ziemniaczkiem mlodym 1 albo 2 ;) a potem sie zabieram za 6 weidera jak tam u Was dziewczyny

Gość zielone oczko..
witam a ja nie miałam dziś apetytu.. od wczorajszego obiadu nie jadłam nic aż do teraz. Przed chwilką wróciłam z pracy i zjadłam dużo sałatki, z pomidora, sera feta, sera żółtego, groszka kukurydzy, sałaty i nie wiem co tam jeszcze było

hej ja jestem wlasnie po 15 min cardio, 100 pajacykach i aerobicznej 6 (a6w) mam tyle energii ze chetnie bym poszla pobiegac :) ale zamiast tego myk pod zimny prysznic i robie obiad

witam :) A ja wczoraj wchodze sobie na wage a tam 2 kg wiecej chyba waga mi nie szwankuje :D normalnie pekam z dumy że dwa szkoda że nie 4 no ale...nad tym pracuję....ostro :D pozdrawiam

a mnie sie wczoraj okres zaczal i mi rozwalil plany :( przelezalam na kanapie z termoforem na brzuchy, wijac sie z bolu a maz (no chcial chlopak pomoc) pojechal mi do sklepu po truskawki, ciastka i goraca czekolade :) wiec na wage nie wchodze bo czuje sie jakbym przytyla z 10 kg

Gość zielone oczko..
cześć u mnie w miarę dobrze, jem dużo sałatek i warzyw ale nie mam czasu ćwiczyć, więc poza spacerem to nie mam żadnego ruchu.. laura_0307 --- 🌼 kasiu a jak u ciebie? nic się nie piszesz....

o kwiatuszka dostalam :) ja wlasnie zrobilam sobie maly eksperyment kulinarny - kapustke z kurczakiem (takie cos a la bigos) wyszedl mi garnek caly a jest w tym 270 kalorii i bedzie na 2 razy, poczekam az maz wroci i on zje swoja weglowodanowa bombe w postaci frytek (frytki i chleb do wszystkiego) a ja z nim zjem kapustke :)

Gość adriannna
laura ---- fajny eksperyment, ja muszę wymyślić co bym jutro chciała zjeść.... ostatnio ciągle wcinam sałatki.... nie lubię mięsa, węglowodanów nie chcę jeść za dużo.... i nie mam pomysłu :) chyba tylko my tutaj zostałyśmy :( tylko, że ja z nadwagą a Ty nie hihihi ;) zmykam, miłego wieczorku

Gość zielone oczko..
oczywiście, powyższy wpis był mój.... tylko nie zmieniłam sobie nicka ;) :P a pisałam na innym topiku hahaha

oczko ta kapustka jest prosta w robocie wiec moze zrob :) kapusta mloda plus kiszona, wywar z grzybkow, bulion warzywny, cebula, ziola, piers z kurczaka (ugotowana/na parze) - posmamy, zalwamy bulionem, jak jest go odrobina to dodaje kurczaka i wygotowyje wode i gotowe :) pol godzinki i pycha jedzonko

Gość efaaaaaaaaaaaaa1986
czesc dziewczyny pisalam do was na poczatku jak zalozony byl ten topik i jakos to zaniedbalam.... ale chce wam powiedziec i calemu swiatu ze jestem dumna z siebie bo schudlam i dalej chudne :D a najlepsze jest to jak wszyscy mi to mowia :D mam nadzieje ze u was podobnie Pozdrawiam i powodzenia wam zycze dalej :) i niedlugo znow tu napisze ... :) gdyz teraz zamiast siedziec przed komputerem mam inne lepsze zajecia ktore mi sluza :)))))) I WZIELAM SIE OSTRO W GARSC ! :D