Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrubaKaska

Biore sie ostro w garsc!!!D

Polecane posty

Moze mnie kojarzycie z innych topikow. A jak nie to nie szkodzi. Musze sie wziasc wkoncu za siebie. Bo np. teraz siedze w domku, zamknieta w pokoju, taka ladna pogoda jest a ja nie na dworzu na spacerze bo zwyczajnie nie mam ochoty i wychodze tylko jesli musze bo nie lubie wciagac coraz ciasniejszych ciuchow. Chce mi sie plakac na ten widok....;( Kto byl w mojej sytuacji wie jak sie teraz czuje:( Powiedzialam dosc tycia!!! Nie moge na lato byc coraz grubsza;/;/ Dlatego od jutra sie biiore ostro do roboty!!! Zaczne narazie na jogurtach naturalnych do niedzieli bede je jesc. Pozniej zobaczymy:D Waga: nieszczesne 78kg;( bleee spaslun wzrost:169cm Dodajcie mi otuchy. Albo wpadnijcie i zadomowcie sie na watku;) zapraszam;)

Kasia ja Cie pamietam ja co prawda tylko kilka kilo chce schudnac, ale ciagle cos kombinuje, zmieniam i nie moge sie zmotywowac. Dzisiaj skonczylam liczyc kalorie i zaczynam nielaczenie - taka moja wlasna wersje :p

laura0307- fajnie ze mnie pamietasz;) zawsze razniej bedzie lepiej;) ooo nielaczenie;) pochwalisz sie efektami? to zaczynamy od jutra ok? motywacja i wspracie jest bardzo potrzebne;)

efektow nie ma bo dzisiaj zaczynam :) w sumie nie jest to typowa dieta nielaczenia oparta na dosc regorystycznych zasadach, ja po prostu nie bede laczyc miesa z chlebem, ziemniakami, ryzem i makaronem - w miare mozliwosci bo z pizzy pepperoni nie zrezygnuje, ani z chinszczyzny ze smazonym ryzem :p na wage az sie boje wejsc bo bylam tydzien w Polsce i zarlam jak glupia zwaze sie w sobote rano i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Gość a co z twoja 10dniowa
?????

i przestan z tymi jogurtami, bo w sobote sie rzucisz na zarcie. I bedziesz wiecznie zaczynac nowe diety, bez sensu. Nie lepiej miec zroznicowana diete, do 1000kcal, nie jesc po 18-tej i duzo cwiczyc?

Gość pancernik jadowity
Ja mam wagę i wzrost podobne do Ciebie :) Teraz wolne mam - wakacje, więc mogę zacząć się rzeźbić ;) Ja aktualnie mam 77 kg na 170 cm. Dałam sobie czas do połowy sierpnia na dojście do wymarzonych 60 kg. Pozdrawiam i będę wpadać co jakiś czas :)

Gość grubaskaxD
ELo :D ja tez sie biore za siebie od jutra i to ostro !! bo ja chce byc szczupla na wakacje.. ja sie odchudzam od dawna i tyllko przybywa mi wagi.. to tak ; napewno ćwiczyc będe w domu z 2 h dziennie.. i przez kilka dni nic nie bede jadla .. tylko pila wode ;) wiem ze to idiotyczne ale mi zalezy na mojim wygldzie i prosze nie dawajcie odp na moj wątek glupich komenatzy ;p pozdraawiam

pancernik jadowity- a na jaka diete sie skusisz??:D bo jak chcesz w takim szybkim czasie dojsc do 60kg(tez bym chciala) to musi to byc dieta bardziej regorystyczna a wiec jaka to?

grubaska- rozumiem cie;)mi tez zalezy na wygladzie. Tylko pytanie dasz rade nic nie jesc i cwiczyc? nie wykonczysz sie? ile warzysz i ile amsz wzorstu?

Ty chyba na stillmanie byłas, zreszta to nieważne. powiedz mi , po co Ci przez kilka dni pic sama wodę ? A potem jak zaczniesz jesc, to co wtedy ? jak myslisz? a potem dziwisz sie, ze tyjesz , zamiast chudnac.

Gość zalamana to ja
co ja mam zrobić? 29 lat, 1,76 cm i waga jakies 100 kg. tylko się utopić. nie potrafię zebrać się w sobie aby wziąć się za siebie. Nie umiem zmotywować się... porażka z tragedią

Gość a ja pytammmm
dlaczego zawsze wszystko od jutra a nie od teraz ????

a co z twoja 10dniowa- ja nie chce nic nie jesc.... brzudula 30- az tak ci przeszkadza? jeden wyraz ale ok. zalamana to ja- bierz sie w garsc razem ze mna;)

Gość efaaaaaaaaaaaaa1986
ja postanowilam o ile bedzie ladna pogoda codziennie 2h na rowerze i mniej jesc ...

no to juz nas sie kilka uzbieralo :) to kobitki od jutra zaczynamy, ja mam przewage :p zaczelam dzisiaj nawet teraz mezowi robie obiad a sama zjem co innego :)

Gość efaaaaaaaaaaaaa1986
ja tez od dzis :)

Gość tinus432
podpowiedzcie jak szybko i duzo schudnac bo sie chyba niedlugo nie uniose a stawy nawalaja nogi puchna

no laski ja szczerze to tez od dzis:D:D Niebylo nawet zle dzis:D No rzeczywiscie coraz wiecej nas i super:) Ja sobie teraz potancze spale troche kalori hehe:D

Gość efaaaaaaaaaaaaa1986
jesc polowe mniej i ruszac sie chociaz 3 razy w tyg powinno wystarczyc

Gość efaaaaaaaaaaaaa1986
tancz tancz kazda forma ruchu jest dobra :)

Gość efaaaaaaaaaaaaa1986
dziewczyny uprawiacie jakis sport?

Gość zalamana to ja
stosujecie jakas konkretna diete?

Gość efaaaaaaaaaaaaa1986
ja postanowilam jesc polowe mniej a rezygnuje ze slodyczy fastfudow chleba chipsownapoji gazowanych i sokow slozdonych tak to wszystkiego o polowe mniej okolo2l wody mineralnej dziennie i 2 h roweru a jak bedzie to zobaczymy

Gość efaaaaaaaaaaaaa1986
a i nie wiem ile ważę ale mam 175cm wzrostu nie pamietam kiedy ostatnio sie wazylam ale mysle ze 10 kg potrzebuje w doł !!!! i postanowilam ze kupie sobie wage :))))

Gość zalamana to ja
chcialabym odkryć jakiś sposób na jak najszybsze chudnięcie, może być i dieta i ćwiczenia. uważam, że szybkie efekty będą bardziej motywować

Gość efaaaaaaaaaaaaa1986
lece na spacerek :)