Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleo bowiązkowe

oszukali chłopaka

Polecane posty

Gość poleo bowiązkowe

Zmarła moja znajoma,zostawiła szescioletnie dziecko,męża. dziecku powiedzieli że mama wyjechała ,dla mnie osobiście to SZOK,jak mozna coś takiego dziecku zrobic. ciekawa jestem czy tylkoja uwazam ze powinien chłopiec znac prawdę.co myslicie ?

Gość juuuuik
pewnie ze powinien

Gość kiszka123
Ty głupia idiotko co mieli powiedzieć ?? dziecko za małe jest narazie zeby zrozumieć ,dobrze zrobili że tak powiedzieli

jasne, ze powinni mu powiedziec prawde :o logika. powiedzieli mu, ze matka wyjechala, a za kilka lat dziecko pomysli, ze pewnie go zostawila i znienawidzi ją za to. i co, wtedy dopiero mu powiedzą, ze tak naprawde to umarla?:o:o:o puknijcie sie

kiszka123.... - tyś chyba głupia jest? :O :O :O a pomyślałaś co będzie za rok lub dwa gdy dziecko będzie pytało o matke? :O :O z resztą ten temat to prowokacje bo tego typu zdarzenia w żadnym życiu nie mają miejsca 2/10

mają miejsce anioł, mają... mają miesjce nawet o wiele gorsze, tylko nie zawsze sie o tym mowi :o

Gość poleo bowiązkowe
do kichy -ty nie potrafisz kulturalnie rozmawiac,bo jesli tak jest to ci współczuje,zaraz musisz ludzi wyzywac?kopnięta jesteś i tyle. Ojciec zadecydował że nie powinien wiedziec,powiedza mu później.Później to będzie za późno,nie miał okazji pożegnac się z matką,dla takiego dziecka smierc to czysta abstrakcja ,więc powinien zobaczyc że mama nie zyje ,serduko staneło i dlatego tak jest,. Przeciwna jestem tylko jego udziału w pogrzebie jako takiemu zakopywania ciała w ziemi,zbyt traumatyczne wydarzenie

Gość trolina123
Chłopak powinnien znać prawdę,potem to będzie dla niego jeszcze większy szok i będzie miał pretensje do wszystkich że go okłamali,że nie Sześcioletnie dziecko juz potrafi zrozumieć takie sparwy,napewno to dla niego ciężkie,ale lepiej żeby znało prawdę że mama umarła i jest wśród aniołków ,niż zeby zadawało sobie pytanie dlaczego mama go opuściła wyjechała bez niego i się nie odzywa do niego,że nawet nie dzwoni.Śmierć mamy to trałma dla dziecka ale jeszcze większą trałmą jest myślenie że się zostało porzuconym ot tak poprostu.Powinni dziecku powiedzieć prawdę i wytłumaczyć mu że mama go nie opuściła ale jest wśród aniołków i cały czas czuwa nad nim.

pewnie diabeł ma rację i to prowo :O jeśli jednak nie, to dziecko naprawdę może myśleć, że matka je porzuciła :(

Gość poleo bowiązkowe
drugi raz nie umrze ,i ojciec nie bedzie miał okazji naprawic błędu

Gość poleo bowiązkowe
suko i szmato w jednym jak takie zeczy się nie zdarzają głupia jestes i tyle

Gość poleo bowiązkowe
czemu myslicie ze to prowo ?czy nie moze tak byc ?jesli ktoś jest zdania niech opuści ten topik,nic na przymus

poleo bowiązkowe - puknij sie w ten pusty leb:o w ktorym miejscu aniol cie wyzwal? zasugerowal tylko, ze chyba jestes glupia. i chyba sie z nim zgodze :o

Gość to nie sprawiedliwe dlaczego
poleo bowiązkowe masz racie potem dziecko się dowie i bedzzie miało pretensie do wszystkich ucieknie z domu i tak to się skonczy

z resztą ten temat to prowokacje bo tego typu zdarzenia w żadnym życiu nie mają miejsca 2/10 Aniol moja kolezanke zamordowal chlopak maja 7letniego synka nawet nie mysle co temu dziecku rodzina powiedziala:( to bylo przed Dnie Matki:( ten chlopak do dzis sie nie odnalazl.MIjaja prawie 3 tygodnie:9 Ona miala 26lat on ma 28 razem byli 11lat

ja nie wybaczyłabym swojemu ojcu ze mnie oszukał ,ze nie miałam okazji zobaczyc,przekonac sie ze mama nie zyje jak pisałam nie umrze drugi raz np . za 5 lat bo wtedy byłabym starsza

Gość Natka1985
Myślę, że jeśli jest ojcem to sam wie najlepiej co robi, najlepiej zna dziecko. I może według niego takie posunięcie było w tej chwili najlepsze. Z pewnością sam to b. przeżywa, nie zdążył się otrząsnąć, by móc tłumaczyć dziecku co tak naprawdę stało się z jego matką. Myślę jednak, że jak najszybciej powinien wytłumaczyć dziecku całą sytuację i na pewno to zrobi kiedy tylko sam choć w najmniejszym stopniu się z tym upora.

Gość kolok
a ile chłopaczek ma lat?

Gość kolok
sorki nie doczytałam,ja też uwazam że powinno dziecko znac prawdę,ojciec nie moze mu powiedziec ze mamam nie zyje za 2 lata np., co wtedy chłopiec powie? powie :tatoszukałes mnie,sądzisz że taraz w tej chwili mniej to boli niż 2 lata temu?

Gość czy to prawda//////////
czy prowo?

Gość 999999999900000000