Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extazzka

powiekszamy rodzine .....wielkie starania o dzidziusia

Polecane posty

Gość tera31
NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!mysssslalam że już cie tu nie będzie :) co slychac jak tam co tam ?który dzisiaj dziencyklu?

Gość extazzka
hej ja mam za kilka dni okres bede miala ..kupilam sobie wczoraj testy owulacyjne dobra sprawa oczywiescie musialam sprobowac mam teraz dni nieplodne oj szkoda...ajak u was laski??/

Gość extazzka
dzien dobry dziewczynki,, ja juz na nogach i zbieram sily na dzisiejsza nocke ojjj i znow trudny tydzien heheh byle do piatku co tu taka cisza.....odezwijcie sie

Gość tera31
WITAM COŚ RZADKO UTAJ ZAGLĄDASZ?? :) JAK BĘDZIESZ MIALA OWULKĘ TO DAJ ZNAĆ :) POZDRAWIAM

Gość extazzka
czesc tera oj masz racje teraz zadko mam teraz nocki i jak przychodze to ide spac wstaje obiad i ide do pracy i tak od poniedzialku do piatku nocki sa wkurzajace ale coz narazie musze tak..aja teraz czekam na @ zobaczymy....ajak u ciebie??? niemoge juz sie doczekac wekendu bo wtedy w koncu sie wyspie :-)))...ok ja powolutku sie zawijam czas juz na mnie ....buziaki pozdrawiam

Gość extazzka
czesc,,, jak wam kiedys pisalam biore duphaston po zakonczeniu tabletek po 4 gora 6 dni wystepowal okres adzis mija juz 1.5 tyg i nic lekarz pow.ze jak tak sie stanie to jest duze prawdopodobienstwo ciazy zrobilam test 3 razy ale tylko jedna kreska....zadzownie dzis i sie zapytam co dalej moze za wczesnie jeszcze na test by wykazalo powiem wam laski ze straszna mam nadzieje ze to chyba ale zobaczymy.....trzymajcie kciuki

Gość tera31
trzymam kciuki za ciebie kochana może to jeszcze za wczesnie :)

Gość extazzka
ano dzwonilam do lekarza ..i pow ze mam sie nie denerwowac i ze troszke za wczesnie mam zrobic za tydzien lub dwa powtorzyc jesli nie wystapi okres.dziewczyny powiem wam tak ze niewiem co mam myslec z jednej strony robie sobie nadzieje a zdugiej mowie sobie ze bym za bardzo sobie nie robic nadziei bo moge pozniej sie rozczarowac.niewiem.....

Gość tera31
extazka ja znam to uczucie rozczarowania ,nadziei itp lepiej nie mysleć ale jak to zrobić jak nie myslec to takie trudne bądz dobrej mysli pa :)

Gość sycylka
hej dziewczyny

Gość sycylka
jestem nowa ale chętnie sie przyłączę :) w tym miesiącu znów zobaczyłam jedną krechę a wczoraj dostałam @. I znów zaczynam od nowa...

Gość extazzka
czesc sycylia witaj w naszym gronie opowiedz cos osobie... aja jak okresu niemam to niemam i nic sie nieza\powiada...tak mnie rozlozyla grypa ze juz 4 dzien leze w łozku jutro jade do lekarza bo domowe sposoby nie pomagaja....

Gość extazzka
dzien dobry wszystkim:-))) ja juz na nogach dzis w koncu jade do tego lekarza zobaczymy co mi powie bo wogole nic niepomaga mi... aja nadal niemam okresu .....

Gość sycylka
witam ponownie ja czekam na testy owulacyjne i spróbuję uchwycic owulację w ten sposób. Raz juz właśnie tak się udało i mamy dwuletnia córeczkę. A tera czas powiększyć nasze grono. Tylko że jakoś nie wychodzi :(

Gość extazzka
dobry wieczor sycylia napewno sie uda bede trzymac kciuki....skad pochodzisz??? aja wlasnie wrocilam od lekarza nie ma to jak polski lekarz w anglii odrazu postawil diagnoze anie jak bylam u angola to dal mi syropek,,atu sie okazalo ze mam zapalenie tchawicy i angine i antybiotyki ale oczywiscie tutaj niema calodobowych aptek co za gupi kraj rano musze wstac i isc do apteki i 2 tyg.zwolnienia,,,,

Gość extazzka
a no jestesmy....teraz to was niema aja jestem hehehe co u was laski ja sie lecze i do tego mam straszne rozwolnienie boze jakie to jest straszne..chyba wydaje mi sie ze to jednak nieciaza robilam test ktory wykrywa 6 dniowa ciaze i nic tylko jedna kreska wiec juz sama niewiem

Gość extazzka
dziewczyny co tu taka cisza????hm............ aja dzis dostalam okres i juz niewiem co mam myslec tak dlugo i po terminie,,,juz sama kurcze nienadazam.... laseczki piszcie

Gość extazzka
puk puk jest tam ktos