Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extazzka

powiekszamy rodzine .....wielkie starania o dzidziusia

Polecane posty

hej kobitki jest ktos? extazza trzymam mocno kciuki ,aby nie przyszla... tera 31 a za Ciebie ,abys w koncu dostała i mogla znow sie starac... dobranoc

Witam Was:) ja na razie się nie staram, ale planuję w przyszłym roku zacząć. Tak czy inaczej temat mnie interesuje, wolę już wcześniej się dowiadywać różnych potrzebnych rzeczy. Ale na dziś chciałabym Wam polecić artykuł na onecie. O \"nowej\" przyczynie niepłodności, która (jeśli zostanie odkryta) jest podobno łatwa i tania do leczenia. Zostawiam Wam link, może się przyda na coś: http://dziecko.onet.pl/29786,4,44,niedoceniana_przyczyna_nieplodnosci,artykul.html Życzę Wam powodzenia, będę śledzić wyniki Waszych starań i mam nadzieję, że już niedługo będzie można przeczytać wspaniałe wiadomości o udanych staraniach:) pozdrawiam!

Hej dziewczyny co tam u Was ? Ja mam dola bo nadal mam to plamienie i nie wiem co sie dzeje :( buziaki dla Was

Gość tera31
HELLO!!!czemu tu nigdy nikogo nie ma! co się z wami dzieje?ja chyba oszaleje mam 50dc i nadal nie mam okresu po tej luteinie!ileż można czekać.extazzka a ty gdzie się podziewasz mijamy się ciągle. malutka aga ktory masz dzień że plamisz?

Gość tera31
odezwijcie się!! :( :(

Gość tera31
malutka aga ale to masz przed okresem czy jesteś po ktory masz dzień ja mam50 i też jakieś plamienia jak kawa z fusami coś takiego

Gość mautka aga
tera ja mam tak po okresie jakies 6 dni w tamtym miesiacu trwalo to plamienie ok 7 dni a pozniej spokoj nie przejelam sie tym ale teraz niestety powtorka tez po @ jakies 6 dni i trwa to do dzis U mnie ma kolor brazowy jak bym miala brazowy sluz czasem z domieszkom krwi takiej sterej ale raczej leci brazowy to jest moj 26 dzien tera a bylas u lekarza ? wczesnie mialas laparoskopie czt to jest |Twoj powod spozniajacej sie @ i tych plamien czy podejrzewasz cos innego ? 50 dzien to bardzo dlugo moze jakies tabletki na wywolanie @ niech Ci lekarz przepisze... buziaki

Gość tera31
malutka aga :) znam te wszystkie plamienia przed i po okresie ja to wszystko przechodzilam i przechodze masz to co ja albo przed albo dlugo po.jeśli chodzi o mój okres to mieśiąc przed laparoskopią też miałam chyba w37okres gin powiedział że to zaburzenia hormonalne ale ja mam taki problem że ja mam skąpe @ prawdopodobnie przez to że mam endometrioze krew nie chciała się wydostawać na zewnątrz stąd te bóle brzucha a teraz nie wiem bo nie mam jeszcze.W piątek tydzień temu byłam u gina dał mi luteine na wywołanie okresu i od tej wizyty mam brudzenia takie ciemne okres powinnam dostac do 5 dni .pozdrawiam :)

tera czyli wynika ze jedziemy na tym samym wozku ... a dotalas jakies tabletki i lekarz zlecil Ci jakies badania na hormony? Ja musze w koncu sie zapisac do tego lekarza tylko zawsze zwlekam oj glupa ja glupia ... buziaki :) xztazza asiak co z Wami nie odzywacie sie ?

Gość extazzka
CZESC WAM JESTEM JESTEM WIEM ZE 2 DNI MNIE NIEBYLO BO BYLAMW PRACY PO 13 GODZ I JAK TYLKO PRZYCHODZILAM TO SIE KLADLAM SPAC LASKI DZISIAJ POWINNAM DOTSAC OKREES II WAM POWIEM ZE JAK NARAZIE NA NIC SIE NIEZAPOWIADA CZYZBY????LASKI BEDE JUTRO BP DZIS JESTEM SKONANA BEDE PRZEZ CALY WEKEND BO MAM WOLNE...BUZIAKI

Gość extazzka
czesc wam ..... no niestety ale dostalam kurcze tak sie zle czuje masakra nienadaje sie do niczego.... to chyba za kare...

Gość tera31
witam :) ja mam taki potworny ból brzucha a @ w dalszym ciągu nie ma.boje się ze oni mogli mi coś zrobić podczas tej laparoskopii. ja jadę znowu na grilla tym razem do niedzieli. extazzka szkoda że dostałas myslałam ze chociaż tobie się uda.ok dziewczynki znikam :( jutro tu zaglądne pa POZDRAWIAM :)

Gość extazzka
czesc no niestety sie nieudalo....jak to dobrze ze nieposzlam dzis dopracy bo bym umarla atak dzis jak to sobota sprzatanie gotowanie zakupy ale masz fajnie grilla zamawiam szaszlyka i piwko z soczkiem prosze.....

Gość extazzka
czesc wam dziewczyny jak mija niedziela??ja juz odpoczywam ugotowalam obiad i leze w lozeczku i leniuchuje kto ze mna sie napije pysznej kawy.....

Gość kotka222
w dzisiejszych czasach na dziecko moga sobie pozwolic tylko bogaci lub glupi ludzie wogle co to za przyjemnosc wrzeszczace sikajace bobo :P

Gość tera31
witam was wszystkie!jestem już w domku dobrze że dzisiaj troszkę chlodniej:) NARESZCIE wczoraj dostałam @ !!!!

Gość extazzka
no to witaj w klubie ja tez mam ....hheheh choc jedno nas laczy...jak bylo na grillu???

Gość tera31
cześć!grill jak grill :)coś się zjadło coś się wypiło pogadalo pośmialo czas szybko zlecial no ale tam gdzie fajnie to i czas szybko leci.?? no nie? ja nadal obolała w dodatku dzisiaj w tak podłym nastroju jestem że najchętniej to bym komuś przylożyla.wiesz czytalam ostatnio o tych adopcjach ze wskazaniem dość mnie to zainteresowalo co o tum sądzisz?

Gość extazzka
czesc... hm...co sadze tez myslalam otym ale to by byla ostateczna decyzja rozmawialm tez o takiej ewentualnosci ....pierw z calych sil na 1 miejscu bede starac sie o potomka ,,,swoimi silami.......

Gość tera31
no wiem ale ja to już zaczynam wątpić w nasze sily.jeszcze nie rozmawialam z męzem to takie moje narazie ciche mysli osobiste ale ja już chyba nie mam sily na to czekanie tyle lat 5 :( :(

Gość tera31
extazzka!wiem że będziesz tutaj za ok pól godziny :) ja niestety już ide spać :)to do jutra milej nocki ;0

Gość extazzka
skad wiedzialas ze bede ale masz wyczucie dokladnie za 35 min.hehehe ok kolorowych snow jutro bede

Gość tera31
witaj!mówilaś że dzisiaj będziesz a tu nic przez caly dzien cisza :) i znów ty będziesz a mnie nie będzie?? ha ha ;)

Gość tera31
jest tu kto??? halo!!

Gość extazzka
czesc wam dziewczyny ja jestem po 4 dniach po 13 godz pracy juro bede bo dzis sie klade spac papa

Gość extazzka
czesc wam dziewczynki..... to znowu ,,,,ja tak wiem ost zaniedbalam was ale caly czas mam nocki idzisiaj rano w koncu skonczyly sie i mam caly wolny wekend jak tam u was....

Gość extazzka
czesc laski co tu taka cisza??????