Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extazzka

powiekszamy rodzine .....wielkie starania o dzidziusia

Polecane posty

Gość extazzka
agus znowu ktos robi sobie jaja tego o analu ja niepisalam.... zapraszamy zapraszamy....do naszego grona bedzie nas wiecej......jak to bylo u ciebie ze tez tak dlugo sie starasz???/

Gość tera31
która z was najdłużej się stara?

Gość extazzka
tera tutaj jestem tylko ja monika a ta druga extaza podszywa sie podemnie i robi sobie jaja.... staram sie 2 lata juz

Gość tera31
a co jest powodem?

Gość extazzka
niewiem

Gość tera31
nie byłaś jeszcze u gina?

Gość extazzka
a bylam bylam mam nieregularne miesiaczki biore tabletki wspomagajace okres i ponoc pomagaja zajsc w ciaze i niepowoduje poronienia ,,maz robil badania nasienia tez dobrze i nic 2 lata...zastanawiam sie nad badaniem droznosci jajnikow...ajak to jest u ciebie

Gość tera31
też tak miałam najpierw nieregularne miesiączki potem brak.zaczęłam od duph potem luteina i nic mialam laparoskopie okazało się że nie owuluje mam zaburzone hormony i tak do dziś się leczę a tydzień temu mialam po 3 latach 2laparo i co odkryli po 5 latach że mam endometriozę3stop.powinni mi ją wykryć5lat temu

Gość extazzka
tera31 ale to chyba wszystkiego nieprzekresla...prawda ja wlasnie biore duphaston strasznie ponich tyje sie caly czas trzeba sie kontrolowac....i co na to lekarz

Gość tera31
chcesz wiedzieć więcej będę leczona w tym kierunku.malo tego że ja mam problem to mój mąż ma słabe nasienie już trace nadzieję że kiedyś zaświeci dla nas słońce

Gość extazzka
tera31 bedzie dobrze moj maz jak robil badanie nasienia to lekarz pow ze nawet slabe nasienie nie znaczy zle zawsze wsrod tych plemniczkow znajdzie sie jeden najlepszy i dojdzie do zaplodnienia.....wiec glowka do goryy,,,skad jestes

Gość tera31
pod warunkiem skarbie że ruchliwość i budowa jest ok a ruchliwośc nie jest ok!!Kraków! a ty?

Gość EWIK79
witam dziewczyny no mnie troszke humorek wrocil do przyzwoitego poziomu, a jak u was ?

Gość EWIK79
Witaj tera31

Gość extazzka
tera ja polkowice dolnyslask ale obecnie mieszkam od 2 lat w angli....

Gość extazzka
wiatj kochana jak mija dzien ja mam dzis wolne u nas super pogoda lato w pelni

Gość tera31
u mnie pada i pada .czarne chmury pogoda super!życ nie umierać

Gość extazzka
tera oj...dawaj do mnie na kawke na plotki.....

Gość tera31
jestem przybita przez tą pogode,caly czas tylko pada i pada można popaśc w takiego dola że szkoda gadać.

Gość extazzka
dziewczyny musze spadac bo czekam na meza ......bede poniej wieczorkiem papapa

Gość DO mMM
Hewj laski.Tak was czytam i widze,ze ja tez sie staram.chcialabym wiedziec tera31 jakie mialas objawy tej endo??ja mialam torbiela na jajniku,wycietego 4 lata temu.Bardzo sie boje,bo byla to torbiel endometrialna.Mam b reguralne miesiaczki ,bolesne,ale po tabletkach jest ok.Owu jak w zegarku.Jednak boje sie,bo jakos nie zachodze w ciaze.Wspolzyjemy 2,5 roku tak kiedy sie chce,ale od lutego sie staramy tylko w owulacje i ..nic;((( Mam 27 lat za miesiac.Troche sie boje tego wszystkiego.Maz ma ok wyniki-tzn duzo plemnikow,ruchliwosc na granicy,budowa w normie.BOJE SIE,tylko modlitwa mi pozostaje.Zycze dziewczynki jak najszybszego zaciazenia sobie i WAM:)

Gość tera31
moje objawy były takie nieregularne okresy bóle takiego stopnia że nie do wytrzymania skąpe krwawienia brak owulacji ostatnie to torbiel 7 i laparoskopa stąd wiem że to endo

Ja wlasnie robie dzis porzadki w domku bo mamy przesliczna pogode:) a co tam u Was? tera ja dopiero zaczynam starania to byl pierwszy miesiac tak ze jestem poczatkujaca:) Wierze ze w koncu wszyskim nam sie uda nie mozna tracic nadzeji:) pozdrawiam moze zlapie Was wieczorkiem:)

Gość extazzka
hej laseczki ktos jest dopiero teraz wpadam bo jakos za dnia nie ma czasu zawsze cos ...jak wam minol dzien...

czesc dziewczynki co tam u Was ?jak staranie ja czekam jak tylko mi sie skonczy @i dalej probujemy:) Dzis normalnie padam z nog i jeszcze ta pogoda deszczowa tylko isc spac... moze zlapie Was wieczorkiem pozdrawaim

Gość extazzka
czesc laseczki ja zaraz wychodze do pracy uffff jak mnie sie niechce.....u nas znowu w angli ladnie....laseczki bede poznym wieczorkiem dopiero..milego dnia dla wszystkich.....buziaki

Gość extazzka
czesc nikogo niema .....nikt sie niepojawil gdzie jestescie????/ co u was ja jutro na szczescie mam wolne ale za to dzis bylo duzo pracy padam z nog.....juz mam dlugi urlop 2 tygodnie... znajac zycie zleci tak szybko ze za nim sie obejrze to z powrotem do pracy :-))))

Gość extazzka
poczekam moze ktos sie pojawi ........wiem wiem juz jest noc ale mnie sie niechce spac....

Gość extazzka
ok ......... dobranoc ...............

Gość extazzka
hej dziewczyny gdzie jestescie ....co u was jak starania do przodu....