Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extazzka

powiekszamy rodzine .....wielkie starania o dzidziusia

Polecane posty

Gość extazzka
rzeczywiscie ale widzisz muisz miec nadzieje bedzie dobrze....

Gość tera31
wiesz caly czas sobie to powtarzam a może nie powtarzam a już wmawiam wciąż żyje tym że może w koncu się uda a teraz w dodatku nie moge dostac okresu po tej laparoskopii :( powiem ci tak szczerze że powoli przestaje o tym mysleć cale życie na wariackich papierach 5 lat pod kontrolą mam już tego dość i tak wiem że przez te 2 miesiące cud się nie zdarzy i będę brala zastrzyki a potem co?? :(

Gość extazzka
mam znajoma w rodzinie ktora zaszla w ciaze po 6 latach i na dodatek 3 trojaczki wyrownala sie po tylu latach staraniach ...wiesz moze za duzo o tym myslisz i w psychice zostaje ato blokuje tak mi pow lekarz...

Gość tera31
chodzilam do psychoterapeuty :) spoko było.ja już nie myślę poprostu zaczynam się godzić z tym

Gość extazzka
czasami bywa tak ze jak sie nie mysli o tym to przychodzi w najmniej odpowiednim momencie czego tobie i sobie zycze jak i wszystkim forumniczkom....

cześć mam 27 lat dziecko w wieku 3,5 lat i rok temu poroniłam w 6 tyg. w pierwszą ciążę zaszłam w 3 cyklu starań .o tą drugą ciążę staraliśmy się rok i się udało przez te 6 tyg .promieniałam ze szczęścia aż tu nagle świat się zawalił. w maju minoł rok od poronienia i dalej nic. załamałam się i już się niestaram. nie liczę nierobię testów nie mierzę temperatury.poprostu comiesięczne rozczarowania mnie dobijały aż się poddałam.po poronieniu założyłam topik bo nie miałam wsparcia ze strony męza,( mężczyżni tego nierozumieją niepotrafią się odnaleść w tej sytuacji nieczują tak jak my.)dziewczyny z kafeteri pomogły mi jakoś funkcjonować i z jedną do dziś utrzymujemy kontakt.ale jej się udało i znowu jest mamą a ja nie. chciałabym się znów zacząć starać z taką determinacją jak kiedyś ale przerażąją mnie te rozczarowania i tego się boję .chciałabym mieć tyle siły do walki ,ale jakoś jej nieznajduję . przepraszam że się wyżaliłam . nieraz dziewczynom życzyłam spełnienia w macierzyństwie i zawsze się im spełniało. więc wam też tego życzę i przepraszam

wiecie co dziewczyny...? postanowilam jednak starac sie dalej:) no tylko ze wspomagac siebie i partnera wiesiolkiem i salfazinem... ale to dopiero od nastepnego cyklu bo teraz juz za pozno jest... zobaczymy co z tego bedzie...:) pozdrawiam:*

Gość tera31
asiaAak!a dlaczego zrezygnowalas?a teraz zmiienilas zdanie?

bo juz mialam dosyc... bo staralismy sie z partnerem no mozna powiedziec ze przez rok i co miesiac bylo to samo...

Gość tera31
a co powiesz na 5 lat nie poddawaj się !

Gość tera31
staram sie ale ma m45dc więc musze czekać jestem po laparoskopii

Gość extazzka
labudka ale od tego wlasnie jestesmy tutaj dziewczyny by wspierac sie...wierze ze uda ci sie....bede trzymac kciuki....i wpadnij do nas czesciej poznajmy sie razem razniej..... asiiaaak tak trzymaj dalej.....!!!!!!!pelen optymizm to lubie!!!!!! tera gdzie jestes ??? czy juz wszyscsy spia???

Gość extazzka
tera co to jest laparoskopia na czym to polega????

Gość extazzka
tera co z toba???? czy dzisiaj niema nikogo????? taka tu cisza

Gość tera31
cześc jestem laska!!!wczoraj tak się wysiedziałam na kompie że już mnie oczy bolaly.pytasz co to jest laparoskopa sprawdzali mi czy nie mam zrostow w calym brzuchu jajniki sprawdzali czy mam drożne usowali mi torbielki i torbiela 6cm .to moja druga laparoskopia po 3 latach.teraz wyszło że mam endo 3stop zrosty wszystko to pousówali abym miała owulacje bo to wszystko ze sobą się lączy jajniki oskrobali drożność mam.dzisiaj bylam u gina z tym okresem ze nie mam znowu mam coś w jajniku zrobil badanie czy to nie ciąża poza maciczna jutro mam dzwonić.mój M ma wyniki żołnierzyków nie zbyt w dalszym ciągu ruch słaby pozostale powiedzmy że mieścisię w normie.

Gość tera31
jak ja jestem to nikogo nie ma!! :( :>

Gość extazzka
czesc wam tera ja niewiedzialam o takim badaniu czy to jest bolesne??/ile kosztuje.. ja tez jak jestem to niema nikogo juz mam takie szczescie...

Gość tera31
cześć extazzka!cały dzień cię nie ma co z tobą się dzieje? nie słyszałaś o laparoskopii?to nie jest bolesne jesteś pod narkozą.zaplacilam 3000 zrazem z histeroskopią full wypas!!!:) odezwij się pa

Gość extazzka
jestes jeszcze tera bo ja jeszcze nie spie a arno o 5 musze wstac... no nie slyszalam o takim badaniu 3000tys to niezle fuul wypas... co porabiasz

Gość tyhb
cześć extazzka!wczoraj poszłam spać bo wróciliśmy z grilla od znajomych przez to tak pózno no i mnie nie bylo.extazzka napewno to już pisalas i ja pewno czytalam ale spytam jeszcze raz ile masz latek?i po jakich badaniach jesteście gdzie się leczysz acha ty nie jesteś w Polsce no nie?czemu tu nikogo nie ma?

Gość tera31
ta powyzsza odpowiedz to moja tera31 :)

Gość extazzka
tera czesc kochana ja mam 25 lat mieszkam od 2 lat w anglii staramy sie 2 lata i robilismy badanie nasienia by wykluczyc bezplodnosc u mojego meza na szczecie wyszlo dobrze....ja biore tabletki duphaston na podtrzymanie ciazy i nieporonienie a takze na wyregulowanie okresu.....

Gość extazzka
tera 31 ale macie fajnie griil jejku ja marze zeby wogole sie gdziekolwiek wyjsc dzisiaj mam wolne caly dzien z mezem wylegujemy sie z mezem w lozku male slodkie lenistwo dzis polaczone z przyjemnosciami hehehe....:-))) ide zaraz sobie obiadek podgrzac bo cos zglodnialam wiem wiem kalorie ale raz na jakis czas e tammm spalimy jeszcze aja dzis skonczylam tanbletki i czekam 5 dni czy sie pojawi@ jak sie pojawi to msc staran do dupy,,,,,trzymam kciuki czy jest ktos dzis??? uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość extazzka
.....jest ktos????? ;-)0)

Gość banmon
Witam, Właśnie na poczatku tego miesiaca zaczelismy sie starac z mezem o dzidzusia, ostatnia miesiaczke mialam 24 czerwca i tak troche po cichu mam nadzieje ze moze juz w tej ciazy jestem testu na razie nie robie bo chyba troche za wczesnie..... Bedzie to moja druga ciaza, pierwsza byla 1,5 roku temu ale zarodek obumarł ;( teraz odwazylismy sie w koncu sprobowac po raz kolejny i mam nadzieje ze sie uda pozdrawiam wszystkich

Gość tera31
cześć dziewuszki!!extazzka jedyne co można robić żeby normalnie żyć to wyjść gdzieś z domu to najlepsze lekarstwo na to żeby zapomniec o swoich problemach dlatego jeśli tylko jest okazja to wychodzimy i jest dobrze do momętu aż ktoś nie spyta a wy czemu nie macie jeszcze dzieci na co czekacie>???????????? :( wtedy najlepiej uciec no ale??ja mialam taki sam problem jak ty duphaston na uregulowanie okresu no i na podtrzymanie ale to nic nie dawalo teraz mam luteine na wywolanie okresu bo jeszcze nie mam47dc

Gość extazzka
czesc wam laseczki jak wam mija poniedzialek ???ja jeszcze jutro i w srode do pracy po urlopie jak mnie sie niechce.... aja chyba czuje ze bede miala okres bo tak mnie boli brzuch i znow na marne.....

Gość extazzka
jak zwykle nikogo niezastane ojjj szkoda wielka jak ktos bedzie postaram sie odp jak tylko wejde....buziaki kochane ...... dobranoc zycze.......