Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwiastek z wariancji

Absurdy jakich dowiedziałam na tym forum. A Ty?

Polecane posty

Gość kurewstwo to nie kurewstwo
tylko temperament:-D:-D:-D:-D:-D

Uśmiałam się i dzięki Wam będę miała dobry humor dziś... :D :D :D

Gość jedendwatrzy123
Telefony kom.partnerów.Jeżeli chłopak idzie do WC z telefonem to musi zdradzać.

Gość jedendwatrzy123
Albo to; mój były do mnie zadzwonił ,pomóżcie co mam zrobić? czy któraś z Was też tak miała?

Gość że po 25 roku zycia
kobieta ciągle wygląda mlodo

Gość vgf7f67c
baa, co druga w wieku 30-40 wyglada lepiej od 18latek 🖐️

Gość że po 25 roku zycia
{ vgf7f67c baa, co druga w wieku 30-40 wyglada lepiej od 18latek } i to właśnie jest kolejny absurd :)

Gość jedendwatrzy123
To ....ze 18 latek jest dorosły i nie powinien słuchać rad rodziców ,przecież jest pełnoletni .To chyba największy absurd.

Gość Stara Baba :-)
Kiedys pisalam na forum ze wyszlam sa maz w wieku 48 lat i moj maz jest 8 lat mlodszy. To sie dowiedzialam ze.... Stara baba jestem,a ruchac mi sie chce mam w domu siedziec,na drutach robic i wnukow pilnowac! moj maz ist zboczony,bo stara Babe sobie wziol, musi byc strasznie brzydki bo zadna mloda go nie chciala itd

Gość ja sie dowiedziałam, ze
kobieta po 30 roku zycia nie powinna juz wychodzic z domu bo stara dupa z niej i sie sypie , a taka około 40 powinna miec troche honoru i popełnic samobójstwo , zeby nie zagracac świata i nie meczyc innych swoim widokiem :) o zwiazkach z meżczyznami w/w nawet nie wolno mówic bo to już patologia w ich wieku wiazac sie z facetem :)

Gość facetześląska
----- seks, miłośc, związki, małżeństwo ------ tylko w przedziale wiekowym 16 - 23 wszyscy powyżej tej granicy do gazu

Gość herbata z mlekiem
Dowiedzialam sie tu, ze jakikolwiek problem w zwiazku wynikajacy z zazdrosci partnera juz go klasyfikuje do psychopatow i szybko jest odsylany do poradni :D Praktycznie prawie kazdy facet bedacy partnerem jest psychopata poniewaz partnerka sie na niego skarzy. Ponadto dowiedzialam sie, ze kobiety z dzieckiem , z dziecmi, przede wszystkim po 30 to stare frustratki, ktore nigdy nie znajda sobie frajera utrzymujacego ich bachory :D

Gość ze jak skonczy sie 30 lat to
juz jest koniec :D

Gość stra baba kole płota
- dlaczego nie dzwoni -po 50 tce dupa się sypie -wszystkie kochają zwierzęta i mają błysk w domu -a hitem jest dawanie rad na zakochanie - 4 krople krwi menstruacyjnej😭;) :D:D aha jeszcze wróżby i namiary na baby podszeptuchy:D:D:D:D

Gość jedendwatrzy123
- Czy któraś z Was też tak miała że po stosunku zaszła w ciąże?

Gość buahahahahahahhha
Że nie dziewica to zło, nic nie warto bo i tak się nie uda :D że są tu ludzie którzy wciskają kity-- że piszą z pracy i to ich najlepsza rozrywka od zawsze - Regres i paru innych uzależnionych :D że po skończeniu 30 jest się starym dziadek :D że są tu ludzie którzy mają ostro nasrane pod kopułą :O

Gość kjbjhvghkvgv
Absurd: Ze kobiety leca tylko na kase i jak facet nie ma mieszkania samochodu itp to jest zerem (wywody cream'a i pewnie nie tylko)

Gość jedendwatrzy123
Przed chwilą np. dowiedziałam się że kobieta mierząca 164 jest małym skrzatem , tylko zakompleksiona debilka może zakładać taki temat .

Gość Głupota aż boli
- że kobieta mierząca 170 to już żyrafa :O :O :O

nie wiem czy było ale wszystkie wpadki opisywane na kafe zdarzyły się przy braniu pigułek (nie wiem skąd producenci wzięli prawie 100% skuteczność) wszystkie osoby z nadprogramowymi kilogramami są otyłe ze względu na chorobę a nie dlatego, że lubią sobie dobrze zjeść

wszystkie wpadki opisywane na kafe zdarzyły się przy braniu pigułek (nie wiem skąd producenci wzięli prawie 100% skuteczność) mylisz sie, jakies 10% nie bralo pigulek - po prostu pekla prezerwatywa :-)

Gość regresu pracuje do 15
zs jest dzieckiem z dziurawej gumy w przypadku pojawienia sie ike-tabsy nie zadzialaly

orangu trochę powagi myslisz, że oni sobie nie zdają sprawy z powagi sytuacji? myślę,że mają świadomość nie kop leżącego... w końcu to tylko mała przerwa na kawę:)

nadzia dla ciebie:) Czas zacząc żyć swoim zyciem a nie... samymi krakersami...

krakersy już dzisiaj wszystkie rozdzielone ....więc szade winetu:) ale kawa, całkiem całkiem.... ike:D trochę wdzięczności by się przydało przecież widzisz, że bronię twojej boskości;)

i jeszcze raz Czas zacząc żyć swoim zyciem a nie...