Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania, moje odpowiedzi

Polecane posty

moze to wspomnienia z jej dawnego zycia? wiem ze to brzmi glupio ale moze tak byc. Bo widzisz urodzila sie w 1966 roku a wczesniej byla wojna prawda? Moze to co widziala, swoje dzieci rozstrzelane to bylo wspomnienie tego co juz przezyla

a ni kiedys bardzo czesto sie snilo zektos mnie goni, mam mgle przed oczami i wciaz sie przewracam, nie moge biegnąć>...

Gość kurcze no
a czy jestes w stanie odp mi na jedno pytanie? otoz spotykam sie z pewnym mezczyzna juz dlugi czas ale wciaz mam pewne watpliwosci.....taki wewnetrzny glos....czy jest mozliwe zebysmy kiedys razem byli szczesliwi? dasz rade odp mi na to pytanie?

kurcze no Nie jestem w stanie odpowiedziec. Jezeli masz watpliwosci to znaczy ze twoj wewnetrzny glos dobrze ci radzi. I like a boom Podroz w nieznane Hinatka Zaraz wejde ^^ aniaa Nie mam pojecia

Gość Meet*Me*Halfway
hej! a mi sie snilo, ze przytulil mnie chlopak ktory mi sie podoba, zrobilo mi sie tak milo... czy to prawda ze sny sprawdzaja sie na odwrot i nic z tego nie bedzie?

No wiesz, nie kazdy sen musi cos oznaczac waznego. Tak sie mowi ze sny sprawdzaja sie na odwrot ale dla mnie to nieprawda.

Gość para-nienormalna-.
mistyczna podaj mi swoje gg ... może będziesz miała mi odpowiedzieć na pytania z mojego życia ...

Gość ghjgg
up

Gość dsff
i znow podnosze